HOME
Home » Cameron Highlands » Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Posted at | Categorised in Cameron Highlands

Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands paling polular disenaraikan untuk pilihan anda dengan segala kelengkapan yang memudahkan anda sepanjang berada di Cameron Highlands.

Vacation Bungalow in Cameron Highland

Banglo ini terletak di Tanah Rata, Cameron Highlands terletak pada ketinggian 1470 meter dengan suhu harian 19 hingga 26 darjah Celcius. Tanah Rata dikelilingi oleh bukit-bukit dan gunung-gunung dan mudah diakses oleh pelbagai laluan hutan. Chef peribadi disediakan atas permintaan.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Sempurna untuk perhimpunan keluarga kerana mempunyai ruang tamu, ruang makan dan teres / taman yang luas. Dengan bilik-bilik besar bersama-sama dengan bilik mandi bersambung, selimut mewah, katil dan tuala menambah keselesaan anda

Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Pilihan masakan Malaysia, Cina dan Barat yang dimasak dengan pilihan Rumah Teh Tinggi dengan scone, Steamboat & BBQ boleh diatur secara langsung dengan Caretaker dengan caj berasingan (tempahan awal diperlukan)

Banglo ini terletak di kawasan yang tenang dengan pemandangan gunung yang indah. Angin nyaman ditambah dengan cuaca sejuk Cameron Highlands adalah kombinasi sempurna untuk percutian yang santai.

Jarak yang dekat, 5-8 minit berjalan kaki ke kafe.

Vacation Bungalow In Cameron Highlands booking.

Useful Links:
10 Senarai Hotel Bajet Pulau Pinang Yang Paling Popular
8 Tempat Menarik Paling Best Di Perak Yang Mesti Dilawati!
49 Homestay Cameron Highlands Murah Selesa Dan Menarik

 

Pangsapuri Suriana D’Royal Lily Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands.

Pangsapuri Suriana D'Royal Lily Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Homestay terletak di tingkat 1.

2 katil bersaiz queen & 1 katil bersaiz king. 3 tambahan tilam tunggal dengan bayaran percuma akan disediakan.

Bahagian dalaman yang bersih dan baru, selesa untuk kekal 6-8 orang.

15 minit berjalan kaki ke bandar dan 5 minit memandu ke pasar malam. Banyak tempat melihat tempat di kawasan sekitarnya. Dapur dilengkapi dengan kemudahan memasak asas. Perkhidmatan keselamatan 24 jam dengan pintu masuk akses.

Kemudahan tambahan termasuk: periuk kopi, pembersihan selepas keluar, pancuran mandian air panas, kemudahan memasak, tempat letak kereta termasuk, lif, tilam tambahan, sesuai untuk perhimpunan keluarga.

Sweet Potato Apartment Cameron Highlands

Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

 

Sweet Potato Apartment menawarkan penginapan di Brinchang. Wi-Fi percuma ditampilkan dan tempat meletak kereta peribadi percuma disediakan di lokasi.

Bilik-bilik mempunyai TV berskrin rata. Sesetengah unit mempunyai ruang duduk untuk berehat selepas hari yang sibuk. Anda akan menemui cerek di dalam bilik. Setiap bilik dilengkapi dengan bilik mandi peribadi.

Sewa basikal boleh didapati di penginapan keluarga ini dan kawasan ini popular untuk mendaki. Cameron Highlands adalah 8 km dari Sweet Potato Apartment, dan Ipoh adalah 33.8 km jauhnya.

Booking.com

No comment for Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Tempat Penginapan Menarik Di Cameron Highlands

Homestay Terbaik Cameron Highlands

10 Homestay Cameron Highlands Yang Terbaik Untuk Percutian Keluarga

Posted at

Cari penginapan di Cameron Highlands? Inilah 10 homestay Cameron Highlands yang terbaik yang anda harus teliti sebelum memulakan perjalanan.   DreamScape Apartment Homestay Terbaik Cameron... Read More

Hotel Murah Di Cameron Highlands

55 Hotel Murah Di Cameron Highlands Pilihan Terbaik

Posted at

Hotel Murah Di Cameron Highlands pilihan terbaik untuk anda. Sebelum memulakan perjalanan, baca dulu senarai hotel murah danselesa di Cameron highlands ini untuk mengelakkan... Read More

Homestay Brinchang Cameron Highlands

Homestay Brinchang Cameron Highlands Terbaik Untuk Percutian Anda

Posted at

Homestay Brinchang Cameron Highlands yang terbaik untuk percutian anda. Ramai yang tersalah pilih homestay di Cameron Highlands di saat akhir. Jalan terbaik ialah hubungi dahulu pemilik homestay sebelum... Read More

Homestay Terbaik Cameron Highlands

Homestay Terbaik Cameron Highlands

Posted at

Senarai homestay terbaik Cameron Highlands untuk memudahkan percutian anda, tidak risau tidak dapat tempat penginapan kerana kehabisan ditempah terutama di musim cuti sekolah. Jom... Read More

Muslim Apartment Cameron Highlands Murah Dan Selesa

Muslim Apartment Cameron Highlands Murah Dan Selesa

Posted at

Muslim Apartment Cameron Highlands Murah Dan Selesa. NFA Homestay menyediakan pakej penginapan yang selesa untuk anda sepanjang percutian anda d lokasi di Cameron Highlands.... Read More


0 Shares