HOME
Home » Tempat Menarik » Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Posted at | Categorised in Tempat Menarik

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia – Kali ini Cari Homestay akan senaraikan Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia lain dari yang lain boleh anda kunjungi dalam suasana ekonomi yang tidak selesa untuk bercuti keluar negara.

Anda masih punyai banyak tempat menarik untuk dikunjungi dengan kos yang jauh lebih murah. Seperti juga  Senarai Tempat Menarik Cameron Highlands, kali ini anda mempunyai lebih banyak pilihan yang tersendiri.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

1.  Tempat Menarik Tempat Menarik Untuk Percutian Di Sekeping Serendah, Selangor

Anda suka dengan suasana sunyi di dalam hutan?  Inilah keunikan jika anda berkunjung ke Tempat Menarik Untuk Percutian Sekeping Serendah Selangor.  Bukan saja tinggal di dalam hutan, malah anda dapat menikmati keindahan alam dan merasakan nyaman dan segarnya udara dari dalam rumah kaca yang sangat istimewa.

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Jangan bimbang tentang nyamuk, tempat tidur disediakan dengan kelambu.

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Nak mandi? Tak ada masalah, lihatlah kolam mandi yang besar ini!.

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

 

Boleh dapatkan maklumat lengkap tempat yang sangat menarik ini dari laman web Sekeping Serendah Selangor di www.sekeping.com.

2. Tempat Menarik Untuk Percutian The Shorea Seremban Negeri Sembilan

Ramai yang tidak tahu di negeri Sembilan ada banyak Tempat Menarik Untuk Percutian seperti The Shorea Seremban.  Terletak di tengah hutan di banjaran gunung, pasti anda berpuas hati sepanjang berada di sini.  Menyediakan beberapa jenis villa mewah dengan harga yang berpatutan untuk anda pilih.

Tempat Menarik Untuk Percutian

Tidak menyediakan kolam renang yang besar, tetapi anda boleh berendam di  Jacuzzi yang terletak di luar homestay.

Maklumat lanjut layari theshorea.com

3.  Limastiga Umbai Melaka Tempat Menarik Untuk Percutian

Sebelum anda ke mana-mana Tempat Menarik Untuk Percutian, lawati dulu laman web Limastiga.blogspot.com untuk mengetahui pakej yang sesuai untuk anda.  Ingin bercuti bersama keluarga besar? memang sesuai untuk anda.

Berkonsepkan Kampung Moden hanya dua jam sahaja perjalanan dari Kuala Lumpur dan menawarkan penginapan hanya kepada pengunjung Islam sahaja. Memang seronok bercuti di sini, suasana tenang dan nyaman. Kolam renang yang besar disediakan untuk berenang bersama keluarga.

tempat percutian menarik tempat percutian menarik tempat percutian menarik tempat percutian menarik

4. Lagi Tempat Menarik Untuk Percutian Pahang – Tanah Aina Farouq, Raub, Pahang

Bagi yang gemarkan Tempat Menarik Untuk Percutian yang lebih mencabar di tengah hutan, Tanah Aina sangat sesuai untuk anda.  Yang uniknya anda boleh bermalam di dalam khemah di tengah-tengah hutan tanpa perlu membawanya dari rumah.  Semuanya telah disediakan.

Berkonsepkan resort eco-tourism, Tanah Aina menawarkan suatu keunikan dengan menawarkan beberapa lokasi yang berbeza seperti Tanah Aina Raub, Tanah Aina Farrah Bentong,  Tanah Aina Fareena di Lentang, Karak, dan Tanah Aina Farhana Desaru Johor.

5. Tempat Menarik Untuk Percutian Tadom Hill Resorts, Banting, Selangor

Tinggal dalam rumah buluh?  Rasai pengalaman menarik ini di Tadom Hill Resorts, Banting, Selangor. Menyediakan berbagai viariasi penginapan termasuk perkhemahan di tepi tasik. Menjadi salah satu tempat menarik pilihan Ohmedia dan menyiarkannya dalam 10 Tempat Percutian Yang menarik Dan lain Dari Yang Lain.

Tempat percutian ini menjadi viral apabila salah seorang natizen memuat naik gambar-gambar perkelahan mereka sedikit masa lalu.

Teringin tidur di dalam buaian? Inilah pengalaman yang unik tidur di kawasan terbuka di dalam buaian sepanjang malam.

Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia tadom hill resorts 3 tadom hill resorts

Selain di Selangor anda juga boleh menjelajah ke:

8 Tempat Menarik Paling Best Di Perak Yang Mesti Dilawati!

7 Seafront Resort Melaka Make Me Feel Wants Vacation Now

5 Terengganu Best Waterfall Area, Number 4 Many do not know!

Comment Closed: Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Tempat Menarik Untuk Percutian Yang Unik Di Malaysia

Restoran Terbaik Di Langkawi

7 Restoran Terbaik Di Langkawi Dengan Masakan Tempatan

Posted at

Restoran Terbaik Di Langkawi – Bersiar-siar di sekitar pulau Langkawi terikat untuk bekerja selera makan – di sini adalah tempat kegemaran kami untuk “merebut”... Read More

Pulau Yang Menarik Di Sabah

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! 

Posted at

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! Tiada siapa yang boleh tahan melihat laut yang tenang dan pantai berpasir putih di... Read More

Pantai Remis Tempat Perkelahan Menarik Di Selangor

Posted at

Pantai Remis – Berebut-rebut orang datang ke Pantai Remis. Apa yang ada di Pantai Remis, mesti ada sesuatu yang istimewa. Ramai yang tahu Pantai... Read More

Tempat Menarik Di Kuantan

Tempat Menarik Di Kuantan Untuk Percutian Bajet

Posted at

Tempat menarik di Kuantan tidak hanya tertumpu di tengah-tengah bandar Kuantan sahaja. Namun sebagai ibu negeri Pahang pasti banyak keistimewaan yang boleh di terokai.... Read More

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu!

Posted at

Senarai TERKINI tempat menarik di Sabah untuk dikunjungi dalam senarai percutian anda. Pilihan destinasi pelancongan menarik di Sabah memang SERONOK dan banyak sekali untuk dijelajah. Tempat Menarik Di Sabah Yang... Read More


0 Shares