HOME
Home » Batu Cave » Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur

Posted at | Categorised in Batu Cave

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala lumpur – homestay dengan sewaan harian, sewaan mingguan atau mana-mana sewaan jangka pendek terletak di Symphony Height Condominium berhampiran dengan Bulatan Batu Cave, terletak di tingkat atas dan sangat selesa.

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala lumpur adalah “Fully Furnished” mempunyai bilik tidur dengan katil saiz queen.  Kemudahan-kemudahan lain yang disediakan seperti kipas angin, set sofa, sterika, LED TV bersaiz 32 inci, peti sejuk, mesen basuh, dan alatan dapur untuk masakan ringan sahaja.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah!

Booking.com

Juga menyediakan “unlimited unifi usage” bersama kemudahan condominium lain.  Terdapat juga mineral water 3 dalam 1 yang boleh digunakan dengan percuma.

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air.  Menyediakan 1 tempat letak kereta, jika lebih dari sebuah kereta anda dianggap sebagau tetamu dengan tempat letak kereta terhad.

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur sesuai bagi anda yang ingin menghadiri mesyuarat, seminar atau menjalankan tugas jangka pendek di Kuala Lumpur.

Terletak berhampiran dengan Universiti Islam malaysia, IIC, PICOM dan sebagainya.

Terbuka kepada penyewa muslim. Pasangan yang belum berkahwin, dadah, arak, binatang peliharaan adalah tidak dibenarkan.  Had maksimum tetamu ialah 8 orang.

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur

homestay-kuala-lumpur2 homestay-kuala-lumpur3 homestay-kuala-lumpur4 homestay-kuala-lumpur5

gps coordinate – 3.229666,101.675514

Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur terletak 5 hingga 15 minit untuk ke Pasar Borong Selayang, Seri Gombak, Universiti Islam Antarabangsa Gombak, Hospital Selayang, Universiti Institut Teknologi Mara, Taman Malawati, Sentul, Kepong, Sogo Shopping Mall, Jalan Tunku Abdul Rahman, Dataran Merdeka.  Manakala untuk ke Lapangan Terbanng Subang mengambil masa lebih kurang 30 minit.

Kemudahan yang di sediakan termasuklah kolam renang, kolam renang kanak-kanak, Gymnasium, sauna dan SPA, kiosk, kedai dobi, badminon court, squasy court dan kawasan BBQ.

Bayaran sebanyak RM50 hendaklah dibuat semasa booking dan tiada pemulangan jika berlaku pembatalan booking.  Bayaran baki dan security deposit boleh dibuat semasa check in.

 

Tawaran diskaun untuk sewaan jangka panjang disediakan iaitu melebihi 3 hari.

Check In : 2.00PM

Check Out : 12.00PM

Rates daily
– RM 220 jumaat, sabtu, dan cuti umum ( Jumaat, Sabtu, Ahad dan Cuti Umum)
– RM 170 Isnin – Khamis

Hubungi untuk tempahan (CALL/Whatsapp only) 018-358 3122 (ADAM)

Comment Closed: Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Symphony Heights Condo Batu Caves Homestay Kuala Lumpur

Homestay Batu Cave Kuala Lumpur

Posted at

Homestay Batu Cave Kuala Lumpur You need a place to stay for families in Kuala Lumpur, Batu Caves, Gombak, Selayang or near International Islamic... Read More


0 Shares