HOME
Home » Sentul » Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Posted at | Categorised in Sentul

Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur terletak di bandar Sentul di antara pekan Setapak dan Gombak juga tidak jauh dari Taman Malawati. Itulah kelebihan jika anda menginap di Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur ini kerana terletak di lokasi tumpuan dan sangat strategik.

Dari Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur ini anda hanya mengambil masa lebih kurang 10 minit berjalan kaki ke Old Town dan McDonald’s Jalan Pahang, dengan jarak yang sama juga anda boleh sampai ke pasar, Klinik Kesihatan dan kedai makan.  Kemudahan Kedai Burger memudahkan anda mendapatkan fast food sebelum menjamu selera di restoran-restoran terkenal di sekitar Kuala lumpur.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Untuk membeli barang-barang runcit anda boleh saha je 7Eleven atau 99 Speedmart yang terletak sangat berhampiran dengan Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur ini.

Ingin shopping di Sogo Jalan Tunku Abdul Rahman? Hanya 5 kilometer sahaja dan tidak begitu jauh dari KLCC, Chow Kit dan mungkin anda ingin ke Bukit Bintang Plaza?

Berehat atau beriadah di Taman Tasik Titiwangsa hanya terletak lebih kurang 1 kilometer sahaja dari Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur. begitu juga Perpustakaan Negara, Hospital Tawakal, Hospital Besar Kuala Lumpur dan Institut Jantung Negara IJN, jika anda sedang menunggu kaum keluarga yang sedang dirawat di sana, lebih mudah jika anda menginap di Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur.

Kemudahan pengangkutan awam juga sangat hampir seperti Komuter Sentul dan Monorail Titiwangsa, juga terletak bersebelahan dengan Jalan Pahanag, berhampiran Jalan Tun Razak dan mudah untuk ke Lebuhraya Duke dan Lebuhraya Mahameru. Selain itu terdapat kemudahan perhentian bas yang selesa

Untuk kemudahan beribadah boleh sahaja ke masjid dan surau yang terletak berhampiran.

Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Kelengkapan yang disediakan di Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur:

Sofa di ruang tamu beserta Televisyen dan Saluran Astro,  peti ais Double Door, Coffee Table, Mesin Basuh Automatic.  Untuk keselesaan tempat tidur disediakan dengan 1 unit Katil Queen Size, 1 unit Katil Double Decker, 2 unit almari pakaian, 1 unit aircond (1 bilik), 4 unit kipas angin, bilik air dilengkapi dengan Water Heater, cerek, pinggan, mangkuk, gelas, bekas makanan dan sebagainya.  Juga disediakan Toto dan bantal tambahan.  Bagi kemudahan menggosok seterika juga tidak dilupakan.

Anda berminat, boleh hubungi talian yang tertulis di bawah. Pihak Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur amat berbesar hati sekiranya tempahan dibuat lebih awal untuk memudahkan sebarang urusan kelak.

Sila SMS atau hubungi 013-3971696 Hj. Abu atau 03-6081 5515

Khas buat pelanggan muslim sahaja

Google+

Comment Closed: Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Rumah Tamu Taman Pelangi Sentul Kuala Lumpur

Rumah Tamu Taman Pelangi Sentul Kuala Lumpur

Posted at

Rumah Tamu Taman Pelangi Sentul Kuala Lumpur Sesuai dijadikan lokasi sebagai: Penginapan untuk percutian Menghadiri majlis perkahwinan atau pertunangan Menghadiri majlis kaqiqah atau kesyukuran... Read More

Senora Homestay Bandar Baru Sentul

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Posted at

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuanya. Selamat Datang ke Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur di Apartment Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur. Terletak di persekitaran... Read More

HOMESTAY IN KUALA LUMPUR – Sentul Pasar

Posted at

KUALA LUMPUR homestay is located in Jalan Bandar Dalam, Sentul Pasar . Close to Duke Highway , MRR2 Highway , East Coast Expressway ,... Read More


0 Shares