HOME
Home » Kota Bharu » Shima Homestay Kota Bharu

Shima Homestay Kota Bharu

Posted at | Categorised in Kota Bharu

Shima Homestay Kota Bharu sebuah homestay yang amat selesa, dengan ciri-ciri rumah penginapan yang luas dalam keadaan kebersihan yang dijaga rapi dan suasana persekitaran dan kejiranan yang selamat.

Shima Homestay Kota Bharu terletak berhampiran dengan bandar Kota Bharu  yang mempunyai segala kemudahan sebuah bandar Islamik.  Pasti anda rasa kelainannya semasa berkunjung ke Kota Bharu dan semasa menginap di Shima Homestay Kota Bharu dengan ciri-ciri keistimewaannya.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Shima Homestay Kota Bharu menyediakan tempat penginapan sebuah rumah teres setingkat corner lot yang mempunyai ruang di bahagian tepi homestay untuk anda merasai kehidupan sebenar sebuh rumah idaman.

Mempunyai 3 buah bilik tidur, Shima Homestay Kota Bharu menyediakan 2 buah biliknya dnegna airconditioner, bermakna anda akan lebih selesa berehat di sini.

 Shima Homestay Kota Bharushima homestay kota bharu

Dua buah bilik air cukup selesa bagi menampung keperluan mandi manda dan membersihkan diri bagi sebuah homestay yang boleh menanpung sehinggan 12 orang tetamu.

Shima Homestay Kota Bharu mempunyai dua buah ruang tamu yang dilengkapkan dengan kipas angin dan set TV untuk hiburan anda.  Ruang dapur juga cukup luas dan dilengkapi dengan peralatan memasak, peti sejuk dan juga menyediakan Air Mineral.

Manakalan di bahagian luar Shima Homestay Kota Bharu ini menyediakan ruang tempat letak kereta yang boleh memuatkan 4 buah kereta dalam satu-satu masa.

Terletak hanya kira-kira setengah kilometer dari kedai makan dan restoran, manakala untuk mendapatkan keperluan harian anda boleh saja ke 7 Eleven dan supermarket yang berhampiran.  Jika sakit, dapatkan rawatan dari klinik yang berhampiran.

Shima Homestay Kota Bharu terletak di lokasi yang terbaik untuk anda, berhampiran dengan bandar Kota Bharu yang hanya mengambil masa limit sahaja untuk sampai ke sana.  Pasar Siti Khadijah, Bazar Buluh Kubu dan Tesco hanya terletak 3 kilometer dari sini.

Lapangan Terbang Pengkalan Chepa, Universiti Malaysia Kelantan hanya 6 kilometer untuk sampai ke sana, Shima Homestay Kota Bharu sesuai menjadi tempat penginapan anda yang ingin menziaraha anak-anak yang menuntut di UMK atau menghadiri majlis konvokesyen di sana.

Harga Promosi :- RM 160 sehari, Harga Pakej untuk sewaan lebih dari sehari boleh dirunding

SHIMA HOMESTAY
PT559 Belakang Taman Koperatif
Tanjong Chat, Jalan Pengkalan Chepa,
15400 Kota Bharu, Kelantan.
Muhamad Rosdi bin Yusoff
No. H/P: 012-9814050

Comment Closed: Shima Homestay Kota Bharu

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Shima Homestay Kota Bharu

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Posted at

Jika anda mencari homestay di Kota Bharu inilah tempatnya, kami telah mengumpulkan senarai homestay Kota Bharu yang terbaik untuk kemudahan anda. Hanya perlu hubungi nombor... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan, murah tetapi memberikan anda keselesaan dan keseronokan dengan pemandangan latar belakang Sungai Kelantan. Segala kemudahan dan kelengkapan... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan – Homestay mewah ini terletak di aras 14, Pelangi Riverview Kondominium (PRK). Lokasinya yang terletak di tengah-tengah... Read More

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Posted at

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu PT559 Belakang Taman Koperatif BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih... Read More

Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

Posted at

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat! Lihat juga senarai homestay Kota Bharu yang menjadi idaman anda. Crown Garden Hotel Kota... Read More


0 Shares