HOME
Home » Sentul » Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Posted at | Categorised in Sentul

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuanya. Selamat Datang ke Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur di Apartment Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur.

Terletak di persekitaran Hospital Tawakal, Hospital Besar Kuala Lumpur dan Institut Jantung Negara, jika ingin menziarahi ahki keluarga atau sanak saudara yang mendapat rawatan di sana, sangat sesuai menginap di Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur ini.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur juga banyak dilanggani oleh tetamu yang ingin menghadiri majlis kenduri perkahwinan atau majlis pertunangan, urusan pendaftaran anak di Universiti di sekitar Kuala Lumpur, menziarahi kaum keluarga, membeli belah di Jalan Tunku Abdul Rahman, Chou Kit atau Jalan Masjid India.

Atau mungkin anda ingin bersiar-siar di Bandaraya Kuala Lumpur, melawat ke KLCC, PWTC, berehat di Taman Tasik Titiwangsa, Taman Negara dan sebagainya.

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur mempunyai dua bilik tidur dan sebuah bilik air yang dilengkapi dengan water heater untuk keselesaan semasa mandi.

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur amat bersesuaian untuk sebuah keluara dengan bilangan 5 hingga tujuh orang.

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Gambar Hiasan

Kemudahan Yang Di Sediakan oleh Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur:

Bilik Pertama di lengkapi

Penghawa Dingin atau Airconditioner, katil queen size, 4 biji bantal,  2 helai selimut  dan sehelai cadar. Juga dilengkapi dengan kipas siling, almari pakaian dan untuk menggosok disediakan sebuah seterika.  Sebuah meja solek dan hair dryer untuk anda yang ingin menggunakannya.

Bilik Kedua dilengkapi

Dilengkapi dengan aircondirioner, 2 buah katil  single size, 6 biji bantal, 3 helai selimut dan 3 helai cadar.  Untuk pilihan dan keselesaan, sebuah kipas siling juga boleh digunakan. Tilam tambahan bersaiz single, almari pakaian, meja solek dan hair dryer juga disediakan.

Kemudahan lain di ruang tamu dan dapur

Meja makan, sofabed, coffee table, TV beserta saluran Astro, WIFI, peti sejuk, washing machine, kabinet dapur, periuk nasi, dapur dan gas, kuali dan pinggan mangkuk.  Turut disediakan 2 pasang sejadah dan telekung.

Keistimewaan lain homestay kami

1. Berhampiran dengan masjid, pasar, perhentian bas
2. 5 minit jalan kaki ke LRT Sentul Timur
3. 10 minit drive ke Hospital Tawakkal/PWTC
3. 15-20 minit drive ke Hospital Besar Kuala Lumpur, SOGO, Pavillion dan Kuala Lumpur City Centre (KLCC)
4. Kawasan tenang, rumah berhadapan padang
5. Street parking, tiada masalah berapa jumlah kereta yang ingin diletakkan.

Kadar Sewa

Ahad – Khamis: RM130.00 sehari
Jumaat – Sabtu: RM150.00 sehari
Mingguan: RM750.00/7hari 6malam

Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur juga mempunyai sebuah kereta Kelisa 1.0 transmisi manual untuk disewakan sepanjang tempoh sewaan. Bayaran tambahan cuma sebanyak RM50 sehari sahaja.

Check-in 2pm, Check-out 12pm

Cara Tempahan Sila Hubungi atau Sms

60-11322-37078
Email : senora.homestay@gmail.com

Semasa Check In Kami Memerlukan

1. Salinan Kad Pengenalan
2. No Pendaftaran Kereta
3. Security Deposit RM300 (dipulangkan semasa check out)

Google+

Comment Closed: Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Senora Homestay Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur

Rumah Tamu Taman Pelangi Sentul Kuala Lumpur

Rumah Tamu Taman Pelangi Sentul Kuala Lumpur

Posted at

Rumah Tamu Taman Pelangi Sentul Kuala Lumpur Sesuai dijadikan lokasi sebagai: Penginapan untuk percutian Menghadiri majlis perkahwinan atau pertunangan Menghadiri majlis kaqiqah atau kesyukuran... Read More

Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur

Posted at

Sri Sentul Homestay Kuala Lumpur terletak di bandar Sentul di antara pekan Setapak dan Gombak juga tidak jauh dari Taman Malawati. Itulah kelebihan jika... Read More

HOMESTAY IN KUALA LUMPUR – Sentul Pasar

Posted at

KUALA LUMPUR homestay is located in Jalan Bandar Dalam, Sentul Pasar . Close to Duke Highway , MRR2 Highway , East Coast Expressway ,... Read More


0 Shares