HOME
Home » Tanjung Malim » Selesa Homestay Tanjong Malim

Selesa Homestay Tanjong Malim

Posted at | Categorised in Tanjung Malim

Selesa Homestay Tanjong Malim menawarkan accomodation atau penginapan rumah teres satu setengah tingkat dengan 4 bilik tidur beserta 2 bilik air.  Bilik tidur utama Selesa Homestay Tanjong Malim dilengkapi dengan alat penyaman udara.

Sesuai dengan nama Selesa Homestay Tanjong Malim anda ianya memberi keselesaan sepanjang anda berada di bandar Tanjung Malim tidak kira atas apa juga urusan.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Jika ingin menjelajahi tempat-tempat menarik di sekitar banda Tanjung Malim, selok sangatlah anda menyewa homestay ini sebagai tempat persinggahan.

Bilik tidur dilengkapi dengan sebuah katil beersaiz queen, sebuah katil double dacker dan tiga buah katil bujang.  Almari pakaian, mesa solek dan perabot juga disediakan.

Terletak hanya 2 kilometer dari exit Tol Tanjung Malim, tidak sukar untuk anda sampai ke Selesa Homestay Tanjong Malim ini.

Berhampiran juga dengan masjid dan Balai Polis Tanjung Malim dan tidak ada masalah untuk mengisi minyak kenderaan kerana Petrol Station hanya 1.2 kilometer sahaja dari homestay ini.

Tanjung Malim yang dikenali dengan gelaran “Bandar Ilmu” menjadi tumpuan ramai setiap kali adanya majlis konvokesyen institusi pengajian tinggi yang tertua itu.

Selain dari itu di sebelah utara bandar ini terletak Politeknik Sultan Azlan Shah, manakala di bahagian selatan pula ialah pekan Kuala Kubu di mana terletaknya Darul Quran Kuala Kubu Baru, MRSM dan Akademi Bomba dalam jarak lebih kurang 20 kilometer.

Terdapat juga beberapa hotel di bandar ini dengan harga yang berpatutan.  Namun jika anda datang bersama keluarga, menginap di homestay adalah lebih selesa kerana ianay dimiliki oleh bumiputra dan dijaga mengikut keperluan patuh syariah.

Selesa Homestay Tanjong Malim

selesa homestay tanjung malim selesa homestay tanjung malim home stay paris, american homestay, homestay definition, accommodation family, accommodation, best homestay in langkawi, hotel cameron highlands resort, booking homestay, international student accommodation, home stay suites, family accommodation, accommodation in cameron highland, accommodation for family, looking for homestay, homestay agencies, homestays in europe, cameron highland accommodation, bed and breakfast in, homestaying, homestay lodge, london homestay, home stay london, london homestay for malaysian, homestay search, bed and breakfast for families, home stays, bed and breakfast homestay new zealand, homestay website, homestay new york, homestay network, bed and breakfast for families, azhomestay,

Kawasan kejiranan Selesa Homestay Tanjong Malim adalah aman, tenteram, damai dan menjadikannya family accommodation yang terbaik dan berbaloi dengan wang anda.

Sila hubungi En. Zamri Isa di talian 0123513987 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Google+

No comment for Selesa Homestay Tanjong Malim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Selesa Homestay Tanjong Malim

Homestay Bonda Tanjung Malim Murah Dan Selesa

Homestay Bonda Tanjung Malim Murah Dan Selesa

Posted at

Homestay Bonda Tanjung Malim Murah Dan Selesa. Kami menyediakan kemudahan penginapan yang berupa rumah kediaman yang amat selesa bagi anda/keluarga/rombongan yang datang untuk tujuan... Read More

Rayyan Homestay Cherating

Homestay Transit Maryam Proton City – Cari Homestay

Posted at

Homestay Transit Maryam Proton City, Proton City-Jalan Kempas 9, Nearby mosque, Corner lot double storey house. 3 Room with     aircondition. BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG... Read More

Dinie Homestay Tanjong Malim

Dinie Homestay Tanjong Malim

Posted at

Dinie Homestay Tanjong Malim – Serving provide accommodation in Tanjung Malim. Homestay is comfortable and affordable. Dinie Homestay Tanjong Malim FACILITIES: BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG... Read More

Homestay Didik Tanjung Malim UPSI

Homestay Didik Tanjung Malim UPSI

Posted at

Homestay Didik Tanjung  Malim UPSI – Apartment 3 bilik 2 bilik air. Kemudahan air cond, wifi, water heater, sofa, Meja tulis, TV njoi, peti ais,... Read More

Homestay Azie Tanjung Malim UPSI

Homestay Azie Tanjung Malim UPSI

Posted at

Homestay Azie Tanjung Malim UPSI Homestay ini adalah  rumah teres yang mengandungi 4 bilik. 1 bilik di tas dan 3 bilik di atas BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!! Booking.com Maklumat Homestay Azie Tanjung Malim UPSI :... Read More


0 Shares