HOME
Home » Kota Bharu » Rina Homestay Kota Bharu Kelantan

Rina Homestay Kota Bharu Kelantan

Posted at | Categorised in Kota Bharu

Rina Homestay Kota Bharu Kelantan menawarkan perkhidmatan di bandar Kota Bharu dengan harga yang sangat berpatutan.  Kenapa anda perlu bayar lebih untuk keselesaan yang terbaik?

Di Rina Homestay Kota Bharu Kelantan ada boleh dapat keselesaan sebuah rumah penginapan hanya dengan kadar bayaran RM200 bagi satu malam.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah!

Booking.com

Rina Homestay Kota Bharu Kelantan menyediakan sebuah tempat penginapan sebuah rumah dua tingkat yang cukup selesa dengan kebersihan yang terjaga dan sentiasa berada dalam keadaan kemas.

Kepuasan dan keselesaan pelanggan sentiasa diutamakan sepanjang ereka menginap di homestay ini.

Untuk maklumat dan pengetahuan anda, sebelum menempah mana-mana homestay, Rina Homestay Kota Bharu Kelantan mempunyai 3 bilik tidur  yang selesa dan mempunyai 3 bilik air.

Ruang tamu dilengkapi dengan set sofa berwarna hitam dengan sebuah meja kecil dan sebuah tempat meletak barangan keperluan anda.

Di tempat yang sama disediakan sebuah set televisyen yang dilekatkan ke dinding pada paras yang agak selesa semasa anda menonton.

Manakala di ruang bilik tidur pula katil bersaiz queen dengan tilam dan conforter yang menggunakan fabrik berkualiti tinggi.

Bilik tidur utama dinyamankan oleh sebuah airconditioner dan sebuah kipas angin.  Begitu juga pada bilik yang kedua, terdapat sebuah airconditioner dan sebuah kipas angin untuk memberikan keselesaan yang paling optimum kepada anda.

Manakala bilik tidur ketiga, dilengkapi dengan sebuah katil bujang dan menggunakan kipas angin sahaja. Untuk kemudahan anda setiap bilik disediakan bantal dan tuala secukupnya.
Kelengkapan homestay adalah fully furnished iaitu mempunyai set TV dengan saluran Astro, sebuah seterika, microwave, rice cooker, peti sejuk, mesin basuh, meja makan dan peralatan dapur (dapur gas), cerek elektrik dan sebagainya.

Rina Homestay Kota Bharu Kelantan

Rina Homestay Kota Bharu Kelantan

homestay-kota-bharu-1 homestay-kota-bharu-2

Lokasi Kemudahan Berdekatan Rina Homestay Kota Bharu Kelantan:

– HUSM (Hospital Universiti Sains Malaysia)
– PUTIK (PUSAT Tarbiah Islamiyah Kelantan)
– UMK (Universiti Malaysia Kelantan)
– Airport Sultan Ismail Petra
– IPGKKB (Institut Pendidikan Guru Kota Bharu)
– MRSM (Maktab Rendah Sains Mara)
– ILP (Institut Latihan Perindustrian)
– SMSTMFP (S.M.S Tengku Muhammad Faris Petra)
– KTD (Kolej Teknologi Darul Naim)

Other Terms & Conditions:
Kepada pengunjung yang ingin menempah bolehlah membuat bayaran ”deposit” sebanyak RM50 ke  alam akaun Nor Aida binti Yusof seperti yang tertera dibawah dan membuat bayaran penuh semasa “check in” ambil kunci rumah.

Bank Islam (03018021057996)
(Nor Aida Bt Yusof)

Comment Closed: Rina Homestay Kota Bharu Kelantan

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Rina Homestay Kota Bharu Kelantan

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Posted at

Jika anda mencari homestay di Kota Bharu inilah tempatnya, kami telah mengumpulkan senarai homestay Kota Bharu yang terbaik untuk kemudahan anda. Hanya perlu hubungi nombor... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan, murah tetapi memberikan anda keselesaan dan keseronokan dengan pemandangan latar belakang Sungai Kelantan. Segala kemudahan dan kelengkapan... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan – Homestay mewah ini terletak di aras 14, Pelangi Riverview Kondominium (PRK). Lokasinya yang terletak di tengah-tengah... Read More

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Posted at

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu PT559 Belakang Taman Koperatif BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah! Booking.com... Read More

Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

Posted at

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat! Lihat juga senarai homestay Kota Bharu yang menjadi idaman anda. Crown Garden Hotel Kota... Read More


0 Shares