HOME
Home » Accommodation » Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing

Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing

Posted at | Categorised in Accommodation

Resort dengan kolam renang Pulau Besar tempat kudus di mana langkah kaki tanpa kasut memenuhi sensasi dan keselesaan yang inovatif adalah di mana Aseania Beach Resort Pulau Besar tawarkan. Rumah untuk pelbagai hidupan laut yang menarik dan halus yang teratas dengan terumbu karang yang sangat baik, menjadikan Aseania Beach Resort salah satu yang terbaik di sekitar Pulau Besar.

Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar

Resort Dengan Kolam Renang Pulau BesarGambar Menarik Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing

Mempersembahkan pengalaman resort bertaraf 3 bintang yang disepadukan dengan persekitaran, budaya dan reka bentuk yang mengagumkan; Aseania Beach Resort menawarkan persekitaran yang sangat tenang di Mersing, Johor.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Menawarkan pengalaman yang menyeronokkan seperti pengalaman bercuti kepada sesiapa yang suka matahari, laut dan pasir, Aseania Beach Resort Pulau Besar adalah pemandangan yang sempurna.

Mengambil kesempatan daripada lokasi strategik, Aseania Beach Resort menawarkan privasi yang anda inginkan terutamanya semasa anda dalam perjalanan.

Di samping mempunyai salah satu persekitaran yang paling memukau di sekitar Johor, tetamu Aseania Beach Resort akan sentiasa disambut dengan air laut yang jernih dan sentuhan lembut pasir putih.

Di sepanjang cakrawala pantai di hadapan Aseania Beach Resort, terdapat tempat yang sangat baik di mana para tetamu hotel dapat mendekat dengan habitat semulajadi.

Gerombolan burung dapat dilihat berterbangan di langit biru jernih ketika sinar matahari mula memancar, menambah sensasi yang disukai yang menjadikannya kegembiraan sempurna bagi banyak orang.

Terlebih lagi, membawa habitat di mana flora dan fauna eksotik yang indah; ini juga mimpi yang menjadi benar bagi pencinta alam.

Menawarkan hanya 47 bilik resort percutian, ruang yang mengagumkan dihiasi dengan latar belakang dan gaya kampung.

Resort Dengan Kolam Renang Pulau BesarBilik Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar

Direka dengan keselesaan dan masa lapang yang tinggi, Aseania Beach Resort bermatlamat untuk memanjakan tetamu mereka dalam semua elemen santai dan kemudahan dari segi pengalaman menampung. Ideologi sedemikian telah disokong dengan menyediakan persekitaran turun-ke-bumi, serta kemudahan kreatif dan bijaksana untuk tetamu mereka untuk memastikan penginapan yang hebat di resort mereka.

Kemudahan yang disebut di sini termasuklah penyaman udara, meja, pancuran dan tab berasingan, peti sejuk mini, TV satelit serta air botol percuma.

Aseania Beach Resort Pulau Besar boleh dicapai dengan 4 jam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Jeti Mersing dengan memandu. Selepas itu, pelancong perlu menaiki bot selama 30 minit sebelum mendarat di halaman Aseania Beach Resort.

Mengambil kesempatan daripada persekitaran yang indah dan memukau dari hutan hujan yang rimbun dan pantai berpasir putih, Aseania Beach Resort dikatakan sebagai taman permainan yang sangat baik untuk pelancong perniagaan dan percutian.

Aseania Beach Resort, menyediakan kemudahan asas pantai seperti bola tampar pantai, futsal pantai dan sukan air bermotor, yang juga merupakan tempat tarikan yang paling menonjol di sini di Aseania Beach Resort Pulau Besar.

Ekspedisi kegemaran sepanjang masa ke dalam dunia bawah laut melalui snorkeling. Tetamu hotel akan diberi peluang untuk berenang bersebelahan dengan hidupan laut sambil menikmati rasa ketenangan yang dimilikinya.

Selain itu, untuk melengkapkan perjalanan percutian anda, Aseania Beach Resort juga menawarkan kemudahan melawt dari pulau ke pulau di mana tetamu hotel boleh mengunjungi ke pantai-pantai lain dengan beberapa sesi persiaran dan fotografi.

Dengan menawarkan keseronokan yang tidak dapat dilupakan kepada tetamu Aseania Beach Resort, mereka juga berjaya memperoleh banyak pelanggan berulang.

Selepas menikmati keseronokan yang panjang dan menarik di pantai, masakan yang lazat menanti di restoran resort. Menonjolkan kecantikan sekitarnya, restoran Aseania Beach Resort dihiasi menggunakan unsur paling mudah tetapi dengan cara yang menyegarkan, yang meningkatkan rasa ketenangan alam semulajadi.

Meraih pujian yang pelanggan dengan makanan yang lazat yang disediakan oleh chef bertaraf antarabangsa, yang akan membuat anda akan terliur.

Walau bagaimanapun, untuk ekspedisi dalam cuaca panas, Aseania Beach Resort juga menyediakan pondok pantai di mana para tetamu boleh mempunyai masa bersendirian. Jadi apa yang anda tunggu? Menyelam ke keseronokan Aseania Beach Resort Pulau Besar yang ditawarkan musim cuti ini!

Kemudahan & Aktiviti Di Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing

Apabila gaya, keselesaan dan keseronokan berada di bawah bumbung yang sama, di resort tepi pantai yang menawarkan pemandangan yang memukau bersama dengan kemudahan yang dirasakan di jantung adalah di mana Aseania Beach Resort Pulau Besar berada.

Menawarkan pengalaman alam semula jadi melalui pondok pantai, gelanggang bola tampar pantai dan kolam renang yang menawan, anda akan kagum dengan sebanyak-banyaknya keseronokan yang anda akan dapati di sini. Terlebih lagi, untuk hiburan malam yang energik, kawasan Lounge dan Snooker disediakan untuk anda.

Sebagai pencinta makanan, restoran Kayu Manis di mana makanan lazat dihidangkan akan menjadi harta karun terbaik musim cuti ini!

Lounge

Tidak kira apa yang anda ingin menginap atau tidak, alami tindakan menghirup udara segar yang luar biasa dengan ruang tamu yang serba lengkap. Tenggelamkan diri anda dengan kejutan untuk malam dengan bertemu, menyapa, bermain dan menikmati di taman permainan kontemporari namun menyeronokkan.

Kesempurnaan ini dipertingkatkan lagi dengan muzik yang menggegarkan oleh DJ Aseania Beach Resort sepanjang malam. Senyapkan setiap saat di sini kerana Aseania Beach Resort mempunyai pelbagai brews yang berbeza, masing-masing untuk setiap mood anda.

Restoran Kayu Manis

Keinginan untuk pengalaman bersantap yang lebih santai dengan kumpulan terdekat anda, sambil menikmati ketenangan adalah apa yang anda dapati di Kayu Manis Restaurant.

Terletak dalam ciri-ciri yang menarik di Bali, anda akan disambut dengan pemandangan laut yang romantis sambil dimanjakan dengan makanan yang enak oleh chef Aseania Beach Resort.

Untuk pengalaman bersantap yang berbeza, Aseania Beach Resort juga menawarkan majlis mengikut suasana semasa membolehkan para tetamu menikmati rasa sensasi yang privasi.

Jauh dari kesibukan, anda boleh menikmati saat yang intim dengan orang tersayang anda tanpa sebarang gangguan.

Kolam Renang

Terokai pelarian dan ketenangan yang kontemporari di kolam renang dalaman kami. Menghadap ke pemandangan pantai yang mengagumkan anda kini boleh menikmati percikan yang menyeronokkan di bawah kehangatan matahari dan langit biru yang jelas.

Percutian yang membuang semua kebimbangan dan tekanan adalah apa yang kami tawarkan di sini di surut air kecil kami. Koktail dan mocktail yang dibuat khas juga akan memuaskan dahaga anda semasa anda berada di sini.

Lebih-lebih lagi, ini adalah tempat yang bagus untuk sesi perkongsian dan gabungan keluarga. Jadi, kepala hari ini dan nikmati detik-detik percikan yang nyata!

Bola tampar pantai

Energizing adalah tindakan mudah di halaman voli pantai, benar-benar tempat yang sempurna untuk pejuang kecergasan. Masuk ke dalam kegilaan bola tampar dengan menuju ke gelanggang bola tampar pantai resort kami.

Pondok pantai

Jauh dari kehidupan bandar yang sibuk, satu tempat persembunyian rahsia boleh didapati duduk menenangkan di pantai berpasir yang menghadap keindahan laut, pondok pantai yang memenuhi sesi penyiaran hotel.

Menyediakan agak seperti pondok Bali, tetamu hotel boleh berehat sambil menikmati angin yang perlahan dari laut, dan mencuci semua kebimbangan dengan mendengar melodi muzik lembut gelombang percikan, benar-benar tempat perlindungan yang mimpi untuk banyak orang.

Masa yang paling luar biasa adalah untuk menghirup dan menikmati snek jari yummylicious sambil memeluk setiap saat bersantai di pondok pantai!

Snorkeling

Melarikan diri ke usaha baru dengan mengambil perjalanan ke dunia bawah air. A mesti mencuba kebahagiaan pulau untuk setiap percutian pantai. Anda kini boleh memberi makan, berenang dan bermain bersama-sama dengan ikan, dan pada masa yang sama menikmati sensasi menenangkan semasa terapung di permukaan laut.

Hanya dengan mencelupkan kepala anda ke dalam air, anda boleh melihat pemandangan yang jelas tentang habitat di bawah air, agak seperti pemandangan yang mengasyikkan yang muncul dari buku cerita. Hebat untuk sesi ikatan keluarga, ini adalah pengalaman yang luar biasa yang anda tidak boleh ketinggalan!

Trekking hutan

Nikmatilah masa kita dengan Alam Alam dengan meneroka terasnya, sambil merangkul flora dan fauna yang indah namun eksotik di sepanjang jalan. Setiap ‘saat’ kita akan menjadi hype dengan laluan yang ceroboh yang menambah rempah ke seluruh ekspedisi trekking hutan.

Untuk menjadikan sesuatu yang lebih menarik, anda akan melihat pemandangan yang mimpi-mimpi di tengah-tengah hutan hujan menjadikannya gambaran masa yang sempurna. Semasa anda berada di sini, anda akan serta-merta ketagih dengan kecantikan dan menarik untuk seketika.

Jadi untuk mengalami kehebatan hutan hujan, menempah perjalanan trekking hutan dengan kami dan pam percutian pulau anda ke ketinggian yang berbeza hari ini!

Menjelajah pulau pulau ke pulau

Mengembangkan ekspedisi pantai anda dengan pelayaran pulau kami. Mengalami pengembaraan baru dengan melompat ke pulau jiran lain dan nikmati rahsia yang mereka tawarkan.

Semasa merangkul kehangatan matahari dan bising pendinginan angin laut, anda akan mencari variasi pulau-pulau yang unik dan menarik yang membuat setiap lawatan mengesankan.

Gabungkan aktiviti pantai dengan perjalanan pulau kami; anda boleh mempunyai pengalaman perjalanan yang bergaya dan mempesonakan yang anda selalu impikan.

Oleh itu, ikutilah hari ini dengan meninjau tentang pulau hopping jadual dari meja perkhidmatan pelanggan kami.

Note:

Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing
Pulau Menarik Di Mersing Johor

Resort dengan kolam renang di Selangor
Resort dengan kolam renang di Melaka
Resort dengan kolam renang di Negeri Sembilan
Resort dengan kolam renang di Perak
Homestay terapung Pulau Pangkor
Homestay Shah Alam dengan kolam renang

Hotel dengan kolam renang di Bandung
Penginapan di Lombok dengan kolam renang

No comment for Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Resort Dengan Kolam Renang Pulau Besar Mersing

Resort Romantik Dengan Kolam Renang Peribadi

Resort Romantik Dengan Kolam Renang Peribadi!

Posted at

Resort dengan kolam renang peribadi yang romantik Di Malaysia! Menghabiskan masa yang berkualiti dengan orang yang anda sayangi sangat penting. Walaupun ramai di antara... Read More

Hotel Surabaya Dengan Kolam Renang

Hotel Surabaya Dengan Kolam Renang

Posted at

Hotel Surabaya Dengan Kolam Renang – Jika anda mencari hotel dengan swimming pool di Surabaya, ini adalah tempat yang terbaik buat anda. Pilih Dari... Read More

Hotel Terbaik Dengan Kolam Renang Di Surabaya

Hotel Budget Terbaik Surabaya Dengan Kolam Renang

Posted at

Hotel Budget Terbaik Surabaya Dengan Kolam Renang Р(hotel budget terbaik di Surabaya, hotel mid range terbaik di Surabaya dan hotel mewah terbaik di Surabaya).... Read More

Hotel Dengan Kolam Renang Terbaik Kuala Lumpur

Hotel Dengan Kolam Renang Terbaik Kuala Lumpur

Posted at

Hotel dengan kolam renang terbaik Kuala Lumpur – Sekiranya anda mencari hotel di Kuala Lumpur dengan kolam renang infiniti, anda sememangnya bernasib baik. Terdapat... Read More

Resort Dengan Kolam Renang Peribadi Yang Romantik

Resort Dengan Kolam Renang Peribadi Yang Romantik

Posted at

Resort Dengan Kolam Renang Peribadi Yang Romantik –¬†Menghabiskan masa berkualiti dengan orang yang anda sayangi sangat penting. Walaupun ramai di antara kita telah memesan... Read More


0 Shares