HOME
Home » Langkawi » Rasia Homestay Langkawi Kedah

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Posted at | Categorised in Langkawi

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Rasia Homestay Langkawi Kedah untuk disewa secara harian terletak dikawasan sawah padi cuma 2 kilometer ke pantai Cenang dan hanya 15 minit berkereta dari Airport dan 20 minit dari Pekan Kuah .

Homestay ini  mempunyai tiga bilik tidur setiap bilik terdapat dua katil , berhawa dingin , kemudahan kitchen dan memiliki ruangtamu yang luas . Teletak di kawasan sawah padi .

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Sebuah homestay yang mempunyai tiga buah bilik yang luas di lengkapi dengan alat penghawa dingin.  Suasana kampung yang dikelilingi oleh sawah padi tentu saja memberi kelainan bagi anda yang tinggal di bandar-bandar besar yang sentiasa sibuk.

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Ruang rehat dan tamu yang sangat luas.. Dilengkapi denga peralatan moden seperti kipas angin siling dan airconditoner.  Keselesaan berihat, disediakan set sofa mewah dalam suasa pencahayaan yang cukup terang.

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Bilik tidur yang dilengkapi dengan alat penyaman udara, tersedia dua buah katil kelamin.  Bilik yang luas cukup selesa dikemaskan dengan cadar yang berwarna warni.

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Bagi yang suka warna pink dan merah boleh tidur di bilik ini.. DEngan dua buah katil besar yang dihiasi dengan cadar yang cantik menambahkan keceriaan anda sepangan bermalam di sini.

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Bilik tidur ketiga, juga mempunyai dua buah katil besar dengan kemasan tilam dan cadar yang selesa, juga dinyamankan oleh alat penghawa dingin.

Rasia Homestay Langkawi Kedah

Ruang makan mempunyai sebuah ,eja makan dengan enam buah kerusi, tempat menikmati hidangan.  Sebuah peti sejuk bersaiz serdahana bagi kemudahan menyimpan makanan atau coklat kegemaran anda.

Set pinggan mangkuk terletak di sudut kiri di ats kabinet. Anda juga boleh memasak makanan sendiri dengan menggunakan dapur dan gas memasak yang disediakan.

Rasia Homestay Langkawi Kedah sangat luas sangat besar dan sangat selesa dengan pencahayaan yang cukup terang.

RM 450.00 semalam
Untuk Tempahan Sila Hubungi En Elmi 01126377166

Whatsupp 0189430633

Email ; –  elmie82@yahoo.com

Like facebook Laman Cari Homestay

Comment Closed: Rasia Homestay Langkawi Kedah

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Rasia Homestay Langkawi Kedah

Hotel Terbaik Dengan Kolam Renang Di Langkawi

Inilah Hotel Terbaik Dengan Kolam Renang Di Langkawi

Posted at

Mahu menginap di hotel yang istimewa semasa bercuti di Pulau Langkawi nanti? Di sini kami senaraikan hotel terbaik dengan kolam renang di Langkawi yang sangat menarik. The Danna... Read More

Senarai Hotel Murah Langkawi Untuk Percutian Bajet Holiday Villa Beach Resort And Spa Langkawi

633 Senarai Hotel Murah Langkawi Untuk Percutian Bajet

Posted at

Senarai Hotel Murah Langkawi Untuk Percutian Bajet Green Village Langkawi BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!... Read More

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Posted at

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star. Senarai homestay murah langkawi yang terbaik. Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5... Read More

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Posted at

Homestay Langkawi yang bersih selesa dan berpatutan‎‎ – Jika anda ke Langkawi tempat penginapan yang bagaimana yang anda cari? Tak lain tak bukan mestilah... Read More

Homestay Murah Langkawi - Hari Raya in Langkawi Malaysia

Homestay Murah Langkawi

Posted at

Do you want a cheap homestay in Langkawi? Eylizar Homestay Murah Langkawi under Eylizar Holidays Sdn Bhd has 30 homestays and 10 homestay Apartment with... Read More


0 Shares