HOME
Home » Teluk Intan » Homestay Teluk Intan

Homestay Teluk Intan

Posted at | Categorised in Teluk Intan

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere!

 Homestay Teluk Intan terletak di No 17 Jalan Teratai J4/10, Taman Indah Jaya, 36000 Teluk Intan.  Sangat sesuai bagi anda yang akan menghadiri pajlis perkahwinan, pendaftaran atau majlis Konvokesyen Kolej Komuniti, juga sesuai bagi jururawat pelatih dan doktor-doktor pelatih UiTM dan UKM yang ingin menetap untuk jangka masa pendek di Teluk Intan.

Berhampiran dengan Sekolah Menengah Sains Teluk Intan (SEMESTI), hana 17 km dari Hutan Melintang, 20 km dari pekan Langkap, Cenderong Balai dan Kampung Gajah.

Homestay Teluk Intan merupakan sebuah rumah teres satu tingkat, yang dilengkapi dengan tiga bilik tidur, bilik tidur utama berhawa dingin,  sebuah ruang tamu juga dilengkapi dengan alat penghawa dingin.

Kelengkapan pinggan mangkuk disediakan termasuk cerek elektrik, peti sejuk, walau bagaimanapun dapur untuk memasak boleh disediakan bergantung kepada permintaan pelanggan.  Jika inginkan “catering’ boleh saja minta semasa membuat tempahan dengan harga yang berpatutan.

Homestay Teluk Intan terletak hanya lima minit dari food court City Mewah, Restoran Rasa Sayang dan beberapa restoran dan kedai makan di sepanjang Jalan Padang Tembak, jalan Maharaja Lela dan Jalan Changkat Jong, selain dari gerai makannan di tengah Bandar Teluk Intan yang mengambil masa sepuluh minit untuk sampai ke sana.

Kadar sewaan hanya RM 200 hingga RM250 sahaja…

Homestay Teluk Intan

Homestay Teluk Intan

Booking.com

Homestay Teluk Intan

Homestay Teluk Intan

Jika anda sedang merancang untuk bercuti ... Saya mengesyorkan anda membuat tempahan di Booking.com untuk Malaysia, Singapura atau di mana sahaja!

Homestay Teluk Intan

Homestay Teluk Intan

ruang dapru homestay teluk intanTempat menarik di Teluk Intan seperti, Menara Jam Tinggi Teluk Intan Yang dihiasi dengan lampu yang berwarna-warni silih berganti pada waktu malam.

jam tinggi teluk intanPusat pendaratan ikan laut dalam terbesar Hutan Melintang.  Alami sendiri bagaimana seronoknya berebut-rebut ikan segar bersama para peraih di pelantar di awal pagi.

hutan melintangAtau anda berminat untuk memancing udang galah sambil menyelusuri Sungai Perak?

pancing udang galah

Hubungi En. Zubir 013-598 9355 untuk pertanyaan dan tempahan. Terima kasih

Share This Post:

No comment for Homestay Teluk Intan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Teluk Intan

Senarai Homestay Teluk Intan

Senarai Homestay Teluk Intan

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Senarai Homestay Teluk Intan... Read More

Homestay LEENA Teluk Intan

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay LEENA Teluk Intan... Read More

Homestay Darul Ridzuan Teluk Intan Perak

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay Darul Ridzuan Teluk... Read More

Al-Barakah Teluk Intan Homestay

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! NIKMATI PENGINAPAN YANG DAMAI... Read More

HN Homestay Padang Tembak Teluk Intan Perak

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! HN Homestay Padang Tembak... Read More