HOME
Home » Teluk Intan » DePelangi Homestay Teluk Intan

DePelangi Homestay Teluk Intan

Posted at | Categorised in Teluk Intan

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere!

DePelangi Homestay Teluk Intan menyediakan tempat penginapan atau homestay untuk disewa di bandar Teluk Intan, Perak.  Terletak berhampiran dengan Surau, Kedai Runcit, Anson Bay Medical Centre dan kedai makan dan segala kemudahan.

DePelangi Homestay Teluk Intan terletak 10 minit dari Pekan Teluk Intan, 15 minit dari Hospital Besar Teluk Intan, 15 minit dari Balai Polis Daerah Teluk Intan juga tidak jauh dari kampus cawangan fakulti perubatan UiTM dan UKM.

DePelangi Homestay Teluk Intan menyediakan ruang parking yang cukup luas, boleh memuatkan antara 3 hingga 4 buah kereta di ruang parking berpagar dan 3 hingga 4 buah kereta lagi boleh diletakkan di luar pagar.

DePelangi Homestay Teluk Intan mengambil berat tentang keselesaan anda sekeluarga dengan menyediakan set sofa empuk dan dinyamankan oleh alat pendingin hawa atau airconditioner.  Bukan itu saja, sebuah lagi ruang rehat disediakan set sofa, set TV dan juga dinyamankan oleh airconditioner.

Homestay ini mempunyai dua buah bilik, bilik utama dilengkapi dengan  katil kelamin beserta almari pakaian, meja solek  dan airconditioner.  Manakala bilik kedua dilengkapi dengan katil bujang, almari pakaian, meja solek dan kipas siling.  Kemudahan tambahan seperti sebuah tilam bujang dan 4 helai lapik tidur Narita disediakan.  Bantal extra  untuk 8 hingga 10 juga disediakan.

Tuala dan selimut, sejadah dan telekung disediakan, kipas extra, seterika dan papan seterika siap untuk digunakan.

Manakalan ruang makan, sebuah meja makan 6 kerusi untuk keselesaan anda menjamu selera.  Bagi yang ingin memasak segala kelengkapan seperti dapur dan peralatan memasak, almari serbaguna, refrigirator cukup lengkap.  Ruang Membasuh, terdapat sebuah mesin basuh dan ampaian untuk menyidai pakaian.

Bilik Air: sabun mandi disediakan

DePelangi Homestay Teluk Intan

depelangi homestay teluk intan

Booking.com

depelangi homestay teluk intan

Jika anda sedang merancang untuk bercuti ... Saya mengesyorkan anda membuat tempahan di Booking.com untuk Malaysia, Singapura atau di mana sahaja!

depelangi homestay teluk intan

depelangi homestay teluk intan

depelangi homestay teluk intan

Menyewa Homestay hanya untuk tidur sahaja:

RM250.00 bagi 1 malam – kebiasaan menyewa ketika kenduri -harga istimewa untuk penyewa tetap .

Menyewa Homestay untuk santai:

RM320.00 bagi 1 malam DePelangi Homestay Teluk Intan menyediakan kolam mandi dan set BBQ – kolam mandi sesuai untuk kanak2 dan dewasa.

Deposit RM 100.00 diperlukan untuk pengesahan

Jika pembatalan dalam tempoh 3 hari, Deposit TIDAK akan dikembalikan.  Pembayaran penuh perlu dijelaskan semasa check-in atau semasa mengambil kunci.

Waktu Masuk: 2.00 Petang
Waktu Keluar: 12.00 Tengah Hari
*boleh dirunding untuk tambahan masa

Jika berminat untuk menyewa boleh terus hubungi:
Min – 011 1253 8235
Aiman – 017 5622 572
Azizah – 012 547 9245

Joint us at  Google+ 

Get more information about homestay in Teluk Intan here!!

Share This Post:

Comment Closed: DePelangi Homestay Teluk Intan

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to DePelangi Homestay Teluk Intan

Senarai Homestay Teluk Intan

Senarai Homestay Teluk Intan

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Senarai Homestay Teluk Intan... Read More

Homestay LEENA Teluk Intan

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay LEENA Teluk Intan... Read More

Homestay Darul Ridzuan Teluk Intan Perak

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay Darul Ridzuan Teluk... Read More

Al-Barakah Teluk Intan Homestay

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! NIKMATI PENGINAPAN YANG DAMAI... Read More

HN Homestay Padang Tembak Teluk Intan Perak

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! HN Homestay Padang Tembak... Read More