HOME
Home » Tanjung Malim » Hana Homestay Proton City Tanjung Malim

Hana Homestay Proton City Tanjung Malim

Posted at | Categorised in Tanjung Malim

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere!

Hana Homestay Proton City Tanjung Malim, terletak di Damiana Apartment Proton City Tanjung Malim Perak.  Fully furnised, lengkap dengan perabot sofa di ruamh tamu dengan kelengkapan TV beserta saluran Astro NJOI.  Homestay yang menekankan kebersihan dan kekemasan ini mengutamakan keselesaan pelanggan semasa menginap di sini.

Hana Homestay Proton City Tanjung Malim inginkan anda berada dalam suasana yang paling selesa.  Mempunyai dua buah bilik yang dilengkapi dengan sebuah katil queen manakala sebuah bilik lagi dilengkapi dengan sebuah katil single.

Terletak di Proton City Hana Homestay Proton City Tanjung Malim boleh disewa semasa anda ingin menghadiri majlis konvokesyan di Universiti Pendidikan Sultan Idris atau Politeknik Sultan Azlan Shah di Behrang.

Hana Homestay Proton City Tanjung Malim

hana homestay proton city tanjung malim

Booking.com
hana-homestay-proton-city-tanjung-malaim-dapur

Hana Homestay Proton City Tanjung Malim

hana-homestay-proton-city-tanjung-malim hana-homestay-proton-city-tanjung-malim-bilik

Jika anda sedang merancang untuk bercuti ... Saya mengesyorkan anda membuat tempahan di Booking.com untuk Malaysia, Singapura atau di mana sahaja!

Suasa di sekitar Hana Homestay Proton City Tanjung Malim ini tenang dan tenteram dan anda tidak perlu risau tentang keselamatan harta benda dan anak-anak, walau pun mereka seronok bermain di taman permainan di kawasan Damiana Apartment Proton City ini kerana kawalan keselamatan adalah 24 jam.

Sebelum masuk ke Hana Homestay Proton City Tanjung Malim anda perlu melalui pintu masuk yang sentiasa dikawal rapi.  Oleh itu kejadian yang tidak diingini adalah sangat minima.

Jika anda seorang yang sentiasa sibuk dengan kerja di pejabat dan kerungsingan dengan kebisingan dan kelam kabut di bandar raya dan inginkan ketenagan serta dapat menikmati keindahan Banjaran Gunung Titiwangsa, silalah hubungi En Anuar di talian 019-2540246 dan buat tempahan segera.

Bagi anda yang ada ahli keluarga sedang berkursus di Institut Tanah Dan Ukur Negara INSTUN homestay ini adalah pilihan terbaik untuk berada berdekatan dengan yang tersayang.

Institusi penting yang terletak berhampiran dengan Hana Homestay Proton City Tanjung Malim adalah PROTON, INSTUN, UPSI dan Politeknik Sultan Azlan Shah Behrang.

Kadar sewan adalah sangat berpatutan iaitu sebanyak RM130 pada hari-hari biasa dan RM150 pada hujung minggu.

Dapur dan peralatan memasak yang lain disediakan untuk kemudahan anda, namun jika anda ingin menjamu selera dengan lebih mudah dengan pilihan yang lebih banyak boleh saja meninjau ke pekan Tanjung Malim kerana terdapat kedai makan dan restoran di sana.

Hana Homestay Tanjung Malim menjadi pilihan terbaik semasa menghadiri majlis konvokesyen di UPSI atau jika anda mengambil Kelas Pasca atau Pengajian Jarak jauh di hujung minggu.

Share This Post:

Comment Closed: Hana Homestay Proton City Tanjung Malim

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Hana Homestay Proton City Tanjung Malim

Homestay Bonda Tanjung Malim Murah Dan Selesa

Homestay Bonda Tanjung Malim Murah Dan Selesa

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay Bonda Tanjung Malim... Read More

Rayyan Homestay Cherating

Homestay Transit Maryam Proton City – Cari Homestay

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay Transit Maryam Proton... Read More

Dinie Homestay Tanjong Malim

Dinie Homestay Tanjong Malim

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Dinie Homestay Tanjong Malim... Read More

Homestay Didik Tanjung Malim UPSI

Homestay Didik Tanjung Malim UPSI

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay Didik Tanjung  Malim... Read More

Homestay Azie Tanjung Malim UPSI

Homestay Azie Tanjung Malim UPSI

Posted at

If you are planning on vacation ... I recommend you book a hotel in Booking.com for Malaysia, Singapore or anywhere! Homestay Azie Tanjung Malim UPSI Homestay ini adalah  rumah teres yang mengandungi 4 bilik. 1 bilik di tas dan 3 bilik di atas Maklumat Homestay... Read More