Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
HOME
Home » Sungkai » Homestay Nur Imani Sungkai Perdana

Homestay Nur Imani Sungkai Perdana

Posted at | Categorised in Sungkai

Homestay Nur Imani Sungkai Perdana – Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Homestay ini merupakan sebuah rumah Semi-D yang terletak di Taman Sungkai Perdana. Ia nya hanya 2km dr exit PLUS Sungkai. Homestay ini amat sesuai untuk anda dan keluarga anda tinggal dan beristirehat.  Rumah yang baru dengan 4 bilik tidur dan 3 bilik air. Ianya juga mempunyai Car-Porch untuk 2 buah kenderaan. Air-cond di pasang di bilik tidur utama, pemanas air, Astro Joi, perabot, sofa, meja makan dengan 8 kerusi, set kabinet dapur dan dapur untuk memasak, periuk nasi, peti sejuk, mesin basuh, 3 katil queen, toto tambahan, seterika dan televisyen.

Homestay Nur Imani Sungkai Perdana
Homestay Nur Imani Sungkai Perdana Homestay Nur Imani Sungkai Perdana Homestay Nur Imani Sungkai Perdana Homestay Nur Imani Sungkai Perdana Homestay Nur Imani Sungkai Perdana Homestay Nur Imani Sungkai Perdana

Tarikan Utama-Sungai Klah Hot Spring (TRAP)

Jarak dari Homestay ini adalah sejauh 13 km. Tempat ini telah dibina dengan kos RM6 juta dan telah dibuka pada Disember 2003. Ia dikatakan sebagai salah satu daripada air panas yang terbaik berjaya di Malaysia dan terletak 200 kaki di atas paras laut di kaki Banjaran Titiwangsa, tulang belakang pelbagai Semenanjung Malaysia.

Jika anda merancang untuk pergi bercuti... saya syorkan anda membuat tempahan hotel, resort atau homestay di Booking.com bagi percutian di Malaysia, Singapura atau di mana sahaja!

Sebaik sahaja anda tiba di sini, anda akan kagum oleh kehijauan yang subur, bukit, sungai dan sungai-sungai yang dipenuhi di kawasan itu. Jika anda sedang mencari tempat  bercuti yang unik dengan keluarga anda, cuba taman ini dan anda akan terpesona dengan kemudahan yang disediakan di sini.

Booking.com

Ianya merupakan salah satu alternatif yang lain untuk pusat jagaan spa moden. Ramai yang percaya bahawa mata air semula jadi mempunyai ciri-ciri penyembuhan yang akan membantu untuk menyembuhkan dan menyahtoksik toksik dari badan anda. Mereka yang mempunyai otot tegang, sakit sendi, sakit sendi, kecederaan tulang belakang, insomnia dan masalah kulit yang berkaitan perlu mengambil kira merendam diri mereka di sini.

 

Lokasi Tumpuan Berhampiran

– Nasi Bamboo

– Stesen Ktm

-Institut Latihan Statistik Malaysia (Ilsm)

– Mrsm Felda Trolak 10 Km

– Amenity Forests Kuala Woh, Tapah 25 Km

– Lata Kinjang Chenderiang 35 Km

– Kem Plkn Sinar Suria, Sungkai 3 Km

– Kem Plkn Bidor, Bidor

– Cameron Highland

 

Hubungi:-

AZRIL 013-667 3828

MAYA 019-939 9302

JANNAH 017-592 6165

E-mail azrilismail5843@gmail.com

http://www.staysini.com/rooms/96

ISNIN-JUMAAT RM 200

SABTU-AHAD RM250

Deposit Rm 50.00 untuk tempahan (1st come 1st Serve)

 

Share This Post:

Comment Closed: Homestay Nur Imani Sungkai Perdana

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Homestay Nur Imani Sungkai Perdana

Alisa Homestay – Sungkai Homestay At Sungkai, Perak

Posted at

All hotel style rooms. Cheapest rent. Various Special Packages and Discounts Tickets Hot Spring Sungai Klah, Sungkai, Perak. FEATURES: • 3 sets of keys... Read More

Al Amin Homestay Sungkai Perak

Posted at

Al-Amin Homestay is a Semi-Detached house located in Taman Sungkai Perdana, Sungkai (one of a new park in the town of Sungkai) and began... Read More