HOME
Home » Bangi » Omaira Homestay Bandar Baru Bangi

Omaira Homestay Bandar Baru Bangi

Posted at | Categorised in Bangi

Omaira Homestay Bandar Baru Bangi apa yang boleh kami katakan ianya cantik di luar, kemas dan selesa di dalam. Omaira Homestay Bandar Baru Bangi terletak di antara dua Pusat Bandar Putrajaya dan Kuala Lumpur.

Omaira Homestay bandar Baru Bangi berdekatan dengan Universiti Kebangsaan Malaysia, Universiti Putra Malaysia Serdang dan banyak lagi pusat pengajian tinggi awam dan swasta, memudahkan untuk anda menghadiri majlis-majlis penting seperti konvokesyen atau menziarahi anak-anak di sana.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Merupakan sebuah rumah teres 2 tingkat, mempunyai 4 bilik dan 3 bilik air, Omira Homestay Bandar Baru Bangi menyediakan tempat penginapan yang luas dan bersih.  Tidak kira berapa besar keluarga anda ianya boleh ditempatkan dalam sebuah rumah, anda boleh bayangkan dengan sebuah rumah teres dua tingkat yang mempunyai 4mpat buah bilik tidur, berapa ramaikah yang boleh menginap di sini?

Omaira Homestay Bandar Baru Bangi

omaira-homestay-bandar-baru-bangi5 (1) OLYMPUS DIGITAL CAMERA omaira-homestay-bandar-baru-bangi5 (3) omaira-homestay-bandar-baru-bangi5 (4) omaira-homestay-bandar-baru-bangi5 (5) omaira-homestay-bandar-baru-bangi5 (6)

Kelengkapan Yang Disediakan oleh Omaira Homestay Bandar Baru Bangi:

Tidak dapat tidak, semasa menginap di Omaira Homestay Bandar Baru Bangi anda memrlukan hiburan atau setidak-tidaknya ingin mengikiti perkembangan berita semasa,  Omaira Homestay Bandar Baru Bangi menyediakan sebuat TV bersama DVD player.

Set ruang tamu lengkap dan kemas membuatkan anda tidak merasa bosan menginap di Omaira Homestay Bandar Baru Bangi dengan tambahan ‘Family Area’ yang selesa.

Tidak dapat dipastikan berapa bilangannya, homestay ini dilengkapi dengan alat penghawa dingin serta kipas.  Set meja makan terletak berhampiran ruang tengah rumah yang luas.

Setiap bilik disediakan almari pakaian untuk menyangkut pakaian anda yang telah dibasuh dan digosok dengan mesen basuh dan sterika yang disediakan.

Tidak menjadi masalah dengan bilangan yang ramai, tilam-tilam tambahan disediakan untuk memastikan setiap orang mendapat tempat tidur yang selesa.

Tidak lengkap jika Omaira Homestay Bandar Baru Bangi tidak dilengkapi dengan peralatan memasak.  Pemilik homestay ini memahami keperluan anda dengan menyediakan kelengkapan memasak seta sebuah peti sejuk untuk menyimpan makanan dan minuman yang memerlukan.

Sila hubungi:
Ahmad 019-3875584
Lina 019-3309260

Price: RM 300 untuk satu malam

Google+

No comment for Omaira Homestay Bandar Baru Bangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Omaira Homestay Bandar Baru Bangi

Bangi EVO Studio Suite Comfortable Accomodation

Bangi EVO Studio Suite Comfortable Accommodation

Posted at

Bangi EVO Studio Suite Comfortable Accommodation. Bangi EVO Studio Suite location at the newest mall in Bandar Baru Bangi, Evo Bangi proudly embraces to... Read More

Villa Adam Homestay Bandar Baru Bangi

Villa Adam Homestay Bandar Baru Bangi

Posted at

Villa Adam Homestay Bandar Baru Bangi – Adakah anda sedang mencari homestay yang cantik, selesa dan macam hotel di Bandar Baru Bangi? Kebersihan dan keselesaan... Read More

Homestay 3 Tingkat Bandar Baru Bangi Cantik Bersih Dan Selesa

Homestay 3 Tingkat Bandar Baru Bangi Cantik Bersih Dan Selesa

Posted at

Homestay 3 Tingkat Bandar Baru Bangi Cantik Bersih Dan Selesa. Baca.. Homestay Lumut Apartment Bukit Permata Hanya RM145.00 BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?... Read More

Homestay Seksyen 7 Bandar Baru Bangi

Posted at

Homestay Seksyen 7 Bandar Baru Bangi Casa Baithz Homestay beralamat di 12, Jalan 7/6A, Taman Dang Anum, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi, Selangor. Penginapan... Read More

Homestay Bangi Seksyen 8 Bandar Baru Bangi

Homestay Bangi Seksyen 8 Bandar Baru Bangi

Posted at

Homestay Bangi Seksyen 8 Bandar Baru Bangi Homestay Bangi Seksyen 8 Bandar Baru Bangi – Penginapan untuk keluarga dan kumpulan bagi majlis kenduri kahwin,... Read More


0 Shares