HOME
Home » Langkap » NaSa Homestay Langkap Perak

NaSa Homestay Langkap Perak

Posted at | Categorised in Langkap

NaSa Homestay Langkap Perak

Salam sejahtera, hari ini kami ingin memperkenalkan NaSa Homestay Langkap Perak kepada anda yang ingin berkunjung ke Langkap, Perak atau di kawasan yang berhampiran dengannya.

Antara tempat yang berhampiran dengan NaSa Homestay Langkap Perak ialah seperti Cenderong Balai, Air Kuning, Air Hitam, Changkat Jong, Chikus, Sungai Lampam, Tapah Road, Sungai Manik dan sebagainya.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

NaSa Homestay Langkap Perak juga tidak jauh dari bandar Teluk Intan yang terkenal dengan Menara Condong Jam Tinggi.  Menara Condong Jam Tinggi ini menjadi tumpuan pelancong lebih-lebih lagi pada waktu malam kerana dihiasi dengan lampu yang saling bertukar warna.

Juga jika anda ingin membeli Udang Galah Sungai Perak yang segar dari sungai, pergi sahaja ke jeti Sungai Perak yang berhampiran dengan Hong Kong Bank.

NaSa Homestay Langkap Perak ialah sebuah homestay Semi-D yang mengandungi 3 bilik tidur, 2 tandas, ruang tamu yang selesa, sebuah dapur, dan garaj kereta yang mampu memuatkan 2 buah kereta.

Homestay ini terletak di dalam sebuah taman yang mudah dicari. Laluan masuk ke taman ini adalah berhadapan dengan Pejabat Pos Langkap.

Alamat homestay :

No. 182, Jalan Pelangi 4, Taman Pelangi Fasa 7, 36700 Langkap, Perak.

NaSa Homestay Langkap Perak

Di ruang dapur, segala kelengkapan memasak disediakan seperti dapur gas, periuk, kualai, dan peralatan memasak yang lain.  Sebuah peti sejuk saiz sederhana, pinggan mangkuk dan sebagainya tersedia untuk digunakan.

NaSa Homestay Langkap Perak

Sebuah meja bulat dan dua kerusi terletak di sudut berhampiran dengan tingkap tempat berihat dambil menikmati suasana tenang di sini.

NaSa Homestay Langkap Perak

Dua buah katil bujang sesuai dua orang tetamu menginap di sini.  Sejadah untuk kemudahan beribadah disediakan.

NaSa Homestay Langkap Perak

Bilik utama yang luas dan kemas, disediakan sebuah katil queen size serta hamparan karpet yang boleh dijadikan tempat tidur tambahan, jika diperlukan.

NaSa Homestay Langkap Perak

Pemandangan dari luar NaSa Homestay Langkap Perak, bewarna kuning, mudah untuk anda mengenalinya.  Di samping itu apa yang penting NaSa Homestay Langkap Perak mempunyai tempat letak kereta yang luas yang boleh meletakkan 2 buah kereta dalam satu masa.

Like Fanpage Cari Homestay

Comment Closed: NaSa Homestay Langkap Perak

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to NaSa Homestay Langkap Perak

Homestay Seri Langkap Langkap Perak

Homestay Seri Langkap Langkap Perak

Posted at

Homestay Seri Langkap Langkap Perak Homestay Seri Langkap Langkap Perak offers accommodation for school groups, families and others. A semi detach storey house is spacious... Read More

Homestay Langkap Perak Penginapan Rumah Kampung Yang Unik

Posted at

Homestay Langkap Perak, sebuah rumah kayu yang dijaga dan diurus dengan baik dilengkapi dengan 4 bilik tidur dan 2 bilik mandi. Sebuah bilik tidur... Read More

Ast homestay langkap

Homestay Langkap – Homestay Ast Taman Pelangi Langkap

Posted at

Ast Homestay Langkap – menyediakan rumah penginapan Semi-D dengan sebuah bilik utama yang besar dilengkapi dengan penyaman udara, bilik air lengkap dengan shower water... Read More


0 Shares