HOME
Home » Melor » Myrayana Homestay Melor Kota Bharu

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu

Posted at | Categorised in Melor

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu homestay berkonsepkan Banglow Homestay lesngak sepenuhnya dengan perabut, refrigerator, washing machine, televisyen, katil peralatan memasak termasuk dapur gas, pinggan mangkuk dan sebagainya, bagi kemudahan anda memasak semasa bercuti.

Bekalan air bersih didapati dari air mineral yang menggunakan telaga paip bawah tanah dengna kualiti air mineral tulin tanpa pencemaran yang disedut dair paras 30 kaki bawah tanah.  Bekalan air sangat berkualiti dan jernih.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu memberikan anda pengalaman berada dalam suasana kampung, terletak di tepi jalan dari Melor ke Pekan Gunung.  Terletak hanta kira-kira 1.2 kilometer dari persimpangan utama pekan melor ke pekan Gunung.

Untuk pengetahuan anda, pekan Melor mempunyai 3 buah stesyen minyak iaitu Shell, Petronas dan Esso Mobil yang dilengkapi dengan kedai 24 jam dan mesen ATM.  Kemudahan bank, restoran, kedai makan, pasar dan banyak lagi kemudahan lain.

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu berhampiran dengan Masjid Muhamadi dan Sekolah Agama Azariah Tahfiz iaitu hanya 1.2 kilometer sahaja.  Sekolah agama ini sering mengadakan pelbagai program dakwah dengan menjemput pendakwah bebas terkenal dari seluruh negara.

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu terletak di pekan Melor yang merupakan hentian bas express ke negeri terengganu dan Kuala Lumpur juga bagi laluan ke selatan.

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu

Myrayana Homestay Melor Kota Bharu Myrayana Homestay Melor Kota Bharu Myrayana Homestay Melor Kota Bharu

Pekan Melor sentiasa dikunjungi ramai sepanjang 24 jam kerana ia merupakan Zon Tengah Kelantan yang memudahkan untuk ke mana sahaja lokasi timur dan barat Kelantan.

Berhampiran dengan Balai Polis Melor Myrayana Homestay Melor Kota Bharu ini akan dilengkapi dengan Sistem Penggera Keselamatan. Hanya terletak 200 meter dari Pusat latihan memandu, 500 meter dari Pusat latihan Komuniti Jabatan pertanian Kelantan dan hanya 5 kilometer dari pekan Ketereh.

Dari sini boleh menuju ke Politeknik Kok Lanas dengan jarak hanya 1.7 kilometer.  Berhampiran juga dengan Stadium Red Warrior yang masih dalam pembinaan.  pekan-pekan lain yang berhampiran ialah Pekan Gunung, Pekan Jelawat, Sekolah Menengah Kebangsaan perdana, Universiti Malaysia Kelantan, ILP, Pejabat Pendidikan Daerah Bachok, Kem Khidmat Negara bachok, Istana Sultan Kelantan, Hospital Universiti Kubang Kerian, tempat pelancongan Pantai Irama dan sebagainya.

Untuk Tempahan Sila Hubungi: 0194807144 atau 0194658144 atau Email – azlee@ymail.com

myrayana.blogspot.com

Comment Closed: Myrayana Homestay Melor Kota Bharu

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Myrayana Homestay Melor Kota Bharu


0 Shares