HOME
Home » Tempat Menarik » Memiliki Homestay Kerja Dari Rumah Yang Menyeronokkan Tapi Tak Semua Mampu Lakukan

Memiliki Homestay Kerja Dari Rumah Yang Menyeronokkan Tapi Tak Semua Mampu Lakukan

Posted at | Categorised in Tempat Menarik

kerja sambilan di rumah tanpa modal

Mempunyai homestay sendiri terutamanya jika melebehi dari sebuah rumah adalah kerja dari rumah yang paling menyeronokkan. Tetapi untuk memulakan bisnes perkhidmatan homestay ini bukanlah mudah.  Kos permulaan untuk membeli rumah sangatlah tinggi sehingga mencecah ratusan ribu ringgit.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah!

Booking.com

Setelah memiliki rumah, bukan hanya setakat itu sahaja.  Perlu ada modal tambahan puluhan ribu ringgit lagi untuk membeli kelengkapan seperti katil, tilam, bantal, cadar, langsir, peralatan dapur juga alat penyaman udara atau air condition.

Beruntunglah siapa yang dah berjaya, kerana ramai juga yang gagal atas kesilapan membeli rumah di kawasan yang tidak strategik dan sebagainya.

Bagi anda yang tak ada walau sebuah rumah pun, lupakan saja hasrat itu, tumpukan kepada mengumpul modal dengan membuat job di rumah hanya dengan menggunakan komputer anda.  Itulah aset yang paling berguna di zaman moden ini.

Ramai rakyat Malaysia yang berjaya membina perniagaan hanya dengan bermodalkan sebuah lap top sahaja. Selebihnya mereka menggunakan kreativiti anugerah Ilahi.

Baru-baru ini saya diperkenalkan dengan job di rumah oleh seorang sahabat.  Dengan bermodalkan beberapa ringgit saya mendaftar dengan keyakinan boleh memulakan kerja dari rumah.

Setelah mendaftar, saya mula menerima email tawaran job di rumah setiap hari, ada yang susah dan ada yang paling mudah.  terpulang kepada kita untuk menentukan sendiri job apakah yang paling sesuai dengan kebolehan  dan keupayaan kita.

Jika anda mempunyai kecekapan menggunakan Microsoft Excel, itulah yang paling berguna, kerana banyak kerja menyalin data, seperti nama, alamat dan sebagainya ditawarkan.

Ini antara syarat-syarat untuk menyertai job di rumah PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA

Gaji Sehingga RM1300 – RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
– Asas komputer & internet
– Microsoft Office (Words & Excel)

– Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris

– Komputer/Laptop
– Akses ke talian internet
– 18 tahun keatas
– Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com

No comment for Memiliki Homestay Kerja Dari Rumah Yang Menyeronokkan Tapi Tak Semua Mampu Lakukan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Memiliki Homestay Kerja Dari Rumah Yang Menyeronokkan Tapi Tak Semua Mampu Lakukan

Restoran Terbaik Di Langkawi

7 Restoran Terbaik Di Langkawi Dengan Masakan Tempatan

Posted at

Restoran Terbaik Di Langkawi – Bersiar-siar di sekitar pulau Langkawi terikat untuk bekerja selera makan – di sini adalah tempat kegemaran kami untuk “merebut”... Read More

Pulau Yang Menarik Di Sabah

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! 

Posted at

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! Tiada siapa yang boleh tahan melihat laut yang tenang dan pantai berpasir putih di... Read More

Pantai Remis Tempat Perkelahan Menarik Di Selangor

Posted at

Pantai Remis – Berebut-rebut orang datang ke Pantai Remis. Apa yang ada di Pantai Remis, mesti ada sesuatu yang istimewa. Ramai yang tahu Pantai... Read More

Tempat Menarik Di Kuantan

Tempat Menarik Di Kuantan Untuk Percutian Bajet

Posted at

Tempat menarik di Kuantan tidak hanya tertumpu di tengah-tengah bandar Kuantan sahaja. Namun sebagai ibu negeri Pahang pasti banyak keistimewaan yang boleh di terokai.... Read More

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu!

Posted at

Senarai TERKINI tempat menarik di Sabah untuk dikunjungi dalam senarai percutian anda. Pilihan destinasi pelancongan menarik di Sabah memang SERONOK dan banyak sekali untuk dijelajah. Tempat Menarik Di Sabah Yang... Read More


0 Shares