HOME
Home » Kajang » Mas Sri Bamboo Homestay Kajang

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang

Posted at | Categorised in Kajang

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang sebuah homestay yang unik dan agak sukar di dapati di sekitar bandaraya Kuala Lumpur.  Terletak di Kajang berhampiran dengan bandar Bangi dan Serdang.  Mas Sri Bamboo Homestay Kajang mempunyai seni bina yang sangat kreatif.

Di bahagian bawah homestay ini diperbuat dari susunan batu bata putih yang kemas dan selesa mata memandang manakala dinding di bahagian atas diperbuat dari anyaman buluh yang sangat cantik.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Ini kata mereka ” menawarkan rumah penginapan berkonsepkan buluh demi memberi kelainan. Anda akan memperolehi pengalaman yang berbeza dengan landskap dan konsep semulajadi yang disediakan. 
 Ditawarkan dengan harga yang berpatutan beserta 2 pilihan “Bamboo Homestay”, anda bersama keluarga juga sanak saudara akan mendapat kelainan tersendiri. 

Merupakan tempat penginapan terbaik pilihan anda apabila mempunyai urusan kenduri-kendara, majlis konvokesyen, bercuti, menghantar anak, dan lain-lain majlis atau urusan yang lokasinya berjauhan dari tempat tinggal anda.”Mas SriBamboo Homestay.

Tidak terlalu mahal, Mas Sri Bamboo Homestay Kajang menawarkan dua pakej yang berlainan:

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang

mas sri bamboo homestay kajang

Mas-Sri-Bamboo-Homestay-Kajang-hall

Mas-Sri-Bamboo-Homestay-Kajang-pakej-A

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang Bamboo A – berharga antara RM200 hingga RM250 yang boleh memuatkan seramai 8 orang.  Mempunyai 3 buah bilik tidur, salah sebuahnya terletak di bahagian loteng. Pasti memberi kelainan kemada anda!!

Disediakan sebuah katil bersaiz queen dan dua buah katil bujang serta tiga tilam tambahan.

Mempunyai 2 buah bilik air untuk kemudahan yang selesa.  Kemudahan lain adalah peralatan dapur, seperti kettle, rice cooker dan peti sejuk.  Juga terdapat sebuah meja makan di runag makan.  Manakala di ruang tamu anda boleh duduk berehat di atas set sofa sambil menonton rancangan TV kegemaran melalui siaran Astro.

Gemarkan aktiviti memasak BBQ?  Sebuah tempat disediakan untuk anda.

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang

mas sri bamboo accomodation

Mas-Sri-Bamboo-Homestay-Kajang-hall

bamboo accomodation

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang Bamboo B – berharga antara RM150 hingga RM170, mempunyai sebuah bilik tidur , 2 katil queen dan sebuah softbed di ruang utama dan sebuah bilik air.  Kemudahan lain sama seperti Pakej A.

Namun jika anda ingin menginap di Mas Sri Bamboo Homestay Kajang dengan ahli keluarga yang ramai boleh saja menyewa kedua-dua pakej tersebut dengan kadar sewa antara RM350 hingga RM380 sahaja.

Mas Sri Bamboo Homestay Kajang Bamboo is the best accomodation in Kajang.

Call / SMS / Whatsapp : 017-6829268

msbamboohomestay.blogspot.com

Comment Closed: Mas Sri Bamboo Homestay Kajang

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Mas Sri Bamboo Homestay Kajang

Myhomestay Kajang Selangor

Myhomestay Kajang Selangor

Posted at

Myhomestay Kajang Selangor – Wants to stay with family or friends with our homestay accommodation resort-style? An environment like being at a resort, quiet and comfortable.... Read More

Rienn Homestay Kajang Selangor

Posted at

Rienn Homestay Kajang Selangor provide accommodation in a homestay in a condo, Pearl Avenue Kajang  Bangi. Rienn Homestay Kajang Selangor is located in a strategic area... Read More

Ummi Villa Kajang Selangor

Posted at

Cari Homestay Kajang – Terletas bersebelahan dengan mukim Semenyih dan Ampang, Kajang adalah mukim atau bandar yang terletak dalam daerah Hulu Langat. Kajang Terletak... Read More


0 Shares