HOME
Home » Jalan Syed Putra » Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur

Posted at | Categorised in Jalan Syed Putra

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur   memberikah perkhidmatan family accomodation sebuah apartment secara harian, mingguan atau bulanan. Luxury  Apartment Homestay Kuala Lumpur  memberikan anda service berkonsepkan homestay atau guest house yang memberikan anda keselesaan seperti tinggal di rumah sendiri dengan bayaran sewa yang tidak membebankan bajet anda.

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur  adalah sebuah homestay yang fully furnished dengan segala kelengkapan dapur untuk memasak

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur  juga menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang dipandu oleh penyewa sendiri.

Mempunyai 3 bilik tidur yang dilengkapi dengan perabot, katil, tilam, bantal dan cadar yang berwarna warni yang sangat menarik dan dapat menimbulkan keceriaan dan selesa.

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur menyediakan sebuah ruang tamu yang cukup luas dengan kemasan plaster ceiling kemas dan memberikan ketenangan semasa berada di ruang ini.  Di lengkapi dengan perabot, set sofa untuk berehat dambil menonton siaran televisyen kegemaran anda.

Ruang bilik mandi memenuhi standard luxury hotel Kuala Lumpur dengan kemasan jubin biru putih memberikan rasa kemewahan yang sebenar.  Sangat bersih dan mempunyai kelengkapan yang moden.

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur

luxury apartment homestay kuala lumpur

luxury homestay kuala lumpur

homestay kuala lumpur

luxury apartment homestay kual lumpur bathroom

Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur  memberikan keseronokan bagi anda yang suka memasak.  Ruang dapur cukup sempurna seperti di rumah sendiri.  Dengan kemasan perabut dapur berwarna kuning kehijauan dan set perlatan memasak yang lengkap, tak perlu lagi anda memikirkan tentang kos yang tinggi semasa makan di luar.

Namun jangan bimbang jika anda tidak mahu memasak, homestay ini terletak berhampiran  dengan 3 buah restoran halal yang terbaik yang menjalankan perniagaan melerak bermula 6.30 pagi hingga jam 1 pagi.  Antara hidangan istimewa yang sedia menanti anda adalah nasi lemak, roti canai, nasi berlauk, masakan panas serta kuih muih.  Wisma Belia yang terletak tidak begitu jauh juga terdapat restoran untuk keperluan anda.

Antara tempat makan menarik yang berdekatan ialah Restoran Tupai-Tupai lebih kurang 4kilometer, ikan bakar Jalan Bellamy sebelah istana negara dalam jarak 3kilometer), perbagai restoran di Mid Valley anggaran 2 kilometer dan banyak lagi

Sebuah mesen basuh pakaian automatic bersaiz besar memudahkan anda mencuci pakaian dan tidak perlu bimbang membawa bebanan pakaian yang banyak semasa bercuti atau menghadiri majlis kenduri perkahwinan sanak saudara.

Terletak di Lorong Syed Putra kiri, Jalan Syed Putra, Kuala Lumpur.

SILA SEMAK JADUAL KEKOSONGAN

SMS NAMA, TARIKH DAN MASA KEMASUKAN, TARIKH DAN MASA KELUAR KE:

0123443897

atau terus telefon jika ada pertanyaan lanjut

atau email :   sales@kualalumpur-apartment.com

Comment Closed: Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Luxury Apartment Homestay Kuala Lumpur

Kuala Lumpur Apartment Homestay

Kuala Lumpur Apartment Homestay

Posted at

Kuala Lumpur Apartment Homestay Kuala Lumpur Apartment Homestay provides accomodation in apartment for daily, weekly or monthly rental. Staying in a homestay, guest house or... Read More


0 Shares