HOME
Home » Tempat Menarik » Keseronokkan Meneroka Ruang Udara Kuala Lumpur Hanya RM198

Keseronokkan Meneroka Ruang Udara Kuala Lumpur Hanya RM198

Posted at | Categorised in Tempat Menarik

Keseronokkan Meneroka Ruang Udara Kuala Lumpur Hanya RM198

KL Sky Tour (KLST) merupakan inisiatif Cempaka helikopter dengan kerjasama Biro Pelancongan Kuala Lumpur (KLTB) dan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Oleh kerana lokasinya yang strategik, Titiwangsa Helipad menawarkan peluang yang unik untuk menyediakan pelancong antarabangsa dan domestik peluang untuk melihat Bandaraya Kuala Lumpur yang luar biasa melalui udara.

Dalam tempoh 6 minit perjalanan yang benar-benar menjanjikan peluang kepada semua orang dengan bajet yang berbeza. Produk baru ini dipercayai dapat menarik pelancong bukan sahaja dari dalam negeri tetapi juga dari luar negara.

Memberikan anda pengalaman  “bird’s eye view” Malaysia yang sangat cantik  – walaupun di tempat-tempat yang belum diketahui oleh penduduk tempatan.

Cempaka Helikopter juga menyediakan pelbagai perkhidmatan termasuk lawatan, pengangkutan korporat dan VIP dan sewaan helikopter peribadi. Ditubuhkan sejak 2004, Cempaka Helikopter mempunyai Air Operator Certificate (AOC) daripada Jabatan Penerbangan Awam Malaysia (DCAM) bagi Pengangkutan Awam.

Keseronokkan Meneroka Ruang Udara Kuala Lumpur Hanya RM198

Meneroka tempat-tempat pelancongan yang menarik:

11 Tempat Air Jernih Yang Rasa Teringin Nak Terjun Ke Dalamnya

5 Terengganu Best Waterfall Area, Number 4 Many do not know!

9 Best Resort And Hotels In Melaka For Your Holiday

5 Pahang Best Vacation Location For Families

KLST juga menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti:

KL Express | MYR 198 seorang.

Penerbangan selama 6 minit meninjau tempat-tembat daya tarikan utama bandaraya Kuala Lumpur seperti Menara Kuala Lumpur, Dataran Merdeka, Stadium Negara dan pemandangan indah Menara Berkembar Petronas.

The City Explorer | MYR 488 seorang.

Mengelilingi kawasan Batu Cave pada musim perayaan Thaipusam. Dari sana perjalanan akan menuju ke Jalan Duta, Masjid Wilayah Persekutuan dan Istana Negara, juga kawasan-kawasan yang terkenal di Kuala Lumpur. Penerbangan akan mengambil masa selama 15 minit untuk mengelilingi dan melihat bangunan-bangunan megah di pusat bandaraya Kuala Lumpur.

The Jungle Escape | MYR 960 seorang

Dari Hutan batu, meninjau hutan sebenar, sebagai tambahan kepada segala-galanya dalam pelancongan City Explorer, perjalanan akan membawa anda keluar dari pemandangan kota dan ke dalam hutan hujan tropika tidak disentuh di Kuala Lumpur bersama-sama Quartz Ridge ke Empangan Batu. Satu penerbangan selama 30 minit yang anda tidak akan lupa.

The Mountain View | MYR 1,388 seorang

Kepuasan yang tidak ada batasannya , 45 minit masa penerbangan, berlegar-legar di angkasa setinggi 6,000 kaki di atas lembah dan gunung yang diliputi hutan hujan yang subur kawasan pergunungan Genting Highlands kawasan perlancongan terkenal Malaysia.

Terbang kembali ke bandar, menikmati pemandangan panorama ruang udara bandaraya Kuala Lumpur seperti The City Explorer ke Batu Caves dan Istana Negara, sebelum menuju ke pusat bandar dan bangunan ikonik Malaysia.

KL Sky Tour by Cempaka Helicopters,
53200 Kuala Lumpur,
MALAYSIA.

Sales line : +6019 258 68 18
Email : info@klskytour.com

Maklumat lanjut layarai website www.klskytour.com

 

Comment Closed: Keseronokkan Meneroka Ruang Udara Kuala Lumpur Hanya RM198

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Keseronokkan Meneroka Ruang Udara Kuala Lumpur Hanya RM198

Restoran Terbaik Di Langkawi

7 Restoran Terbaik Di Langkawi Dengan Masakan Tempatan

Posted at

Restoran Terbaik Di Langkawi – Bersiar-siar di sekitar pulau Langkawi terikat untuk bekerja selera makan – di sini adalah tempat kegemaran kami untuk “merebut”... Read More

Pulau Yang Menarik Di Sabah

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! 

Posted at

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! Tiada siapa yang boleh tahan melihat laut yang tenang dan pantai berpasir putih di... Read More

Pantai Remis Tempat Perkelahan Menarik Di Selangor

Posted at

Pantai Remis – Berebut-rebut orang datang ke Pantai Remis. Apa yang ada di Pantai Remis, mesti ada sesuatu yang istimewa. Ramai yang tahu Pantai... Read More

Tempat Menarik Di Kuantan

Tempat Menarik Di Kuantan Untuk Percutian Bajet

Posted at

Tempat menarik di Kuantan tidak hanya tertumpu di tengah-tengah bandar Kuantan sahaja. Namun sebagai ibu negeri Pahang pasti banyak keistimewaan yang boleh di terokai.... Read More

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu!

Posted at

Senarai TERKINI tempat menarik di Sabah untuk dikunjungi dalam senarai percutian anda. Pilihan destinasi pelancongan menarik di Sabah memang SERONOK dan banyak sekali untuk dijelajah. Tempat Menarik Di Sabah Yang... Read More


0 Shares