HOME
Home » Selangor » Semenyeh » Izzy Homestay Semenyih

Izzy Homestay Semenyih

Posted at | Categorised in Selangor, Semenyeh

Izzy Homestay Semenyih terletak di Taman Semenyih Impian, 5 km dari Pekan Semenyih melalui jalan Sungai Lalang ke Taman Rekreasi dan kawasan perkelahan Sungai Tekala.  Lokasi yang strategik iaitu lebih kurang 10 minit ke lebuhraya Lekas, 45 minit ke KLIA & Lcct, Nilai 3 berhampiran Pekan Mantin, Beranang dan Bandar Kajang, Bukit Broga, Bandar Sungai Long, Bandar Baru bangi.

Selain itu, Izzy Homestay Semenyeh juga berhampiran dengan University of Nottingham Malaysia campus, Kolej Professional Mara Beranang, UKM Bangi,UPM Serdang dan Kolej Tungku Jaafar memudahkan anda untuk melawat anak-anak atau sebarang urusan pekerjaan anda.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Beralamat No 11, Jalan 16 Taman semenyih Impian 43500, Semenyih, Selangor, Izzy Homestay Semenyeh, mempunyai 3 buah bilik yang dilengkapi oleh perabut seperti almari pakaian, almari solek dan berpenghawa dingin di bilik tidur utama serta 2 buah bilik air yang selesa.

Izzy Homestay Semenyeh juga menyediakan ruang tamu yang lengkap dengan sofa, LCD beserta siaran Astro Njoi dan kerusi urut elektrik manakala dapurnya pula dilengkapi dengan meja makan, peti ais dan mesin basuh. Selain itu, ruang parking di Izzy Homestay Semenyeh memuatkan 2 biji kereta.

Izzy Homestay Semenyih

Izzy Homestay Semenyih

Izzy Homestay Semenyih

Lokasi yang stratergik, berhapiran pusat peranginan dan membeli belah serta berdekatan dengan universiti dan kolej membuatkan percutian atau perjalanan anda menjadi lebih mudah kerana Izzy Homestay Semenyeh terletak berhampiran dengan semua kemudahan.

Izzy Homestay Semenyih menawarkan harga yang berpatutan iaitu RM 140 pernight. Untuk tempahan sila hubungi Maui ditalian 012-3701375. Tempahan awal amat digalakkan bagi mengelakkan segala kekeliruan dan masalah teknikal

No comment for Izzy Homestay Semenyih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Izzy Homestay Semenyih

Serin Residency Day Stay Cyberjaya

Serin Residency Day Stay Cyberjaya

Posted at

Serin Residency Day Stay Cyberjaya Room with share bathroom for DAY STAY:- 100sqft room RM80 per night BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?... Read More

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Posted at

Cari Homestay di Semenyeh?  Di Semenyeh terdapat banyak homestay yang boleh anda sewa, salah sebuah darinya ialah Homestay Inap Hari Rezqi  yang menawarkan penginapan... Read More


0 Shares