HOME
Home » Tenggaroh » Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor

Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor

Posted at | Categorised in Tenggaroh

Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor

Homestay sebuah rumah yang dilengkapi dengan pelbagai kelengkapan seperti kelengkapan penghawa dingin, ruang tamu yang luas, 3 buah bilik berserta penghawa dingan, 1 master room beserta bilik mandi, televesion siaran berbayar astro serta ruang dapur dan tandas.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor

Maklumat lanjut, sila like / follow kami di facebook Inap Desa Mama atau hubungi 0177989487 Рyanie  atau 0127428743 -wawa

Felda Tenggaroh Selatan satu merupakan salah sebuah tanah rancangan FELDA yang terletak bersebelahan dengan perkampungan nelayan Sedili Besar, Johor. Felda Tenggaroh Selatan satu ini merupakan juga salah sebuah tanah rancangan yang terletak di dalam gugusan Felda Tenggaroh.

Tetapi satu-satunya rancangan di dalam gugusan Tenggaroh yang tidak berada di dalam daerah Mersing sebaliknya daerah Kota Tinggi. Selain daripada Felda Tenggaroh Selatan satu, Felda Tenggaroh Selatan Dua juga berada di dalam daerah Kota Tinggi.

Begitupun, Felda Tenggaroh Selatan Dua adalah projek Felda Plantation yang berada didalam naungan Felda Holdings dan tidak mempunyai peneroka sebaliknya adalah pekerja.

Comment Closed: Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Inap Desa Mama Felda Tenggaroh 3 Mersing Johor


0 Shares