HOME
Home » Teluk Batik » Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan

Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan

Posted at | Categorised in Teluk Batik

Terdapat banyak homestay di Teluk Batik, antaranya Homestay Teluk Batik kepunyaan En. Nizam dan Puan Noryati.  Terletak No 11 Taman Lumut Mewah, Kampung Padang Tembak,Teluk Muroh, 32200 Lumut, Perak, Malaysia menjadi pilihan ramai pengunjung yang bercuti di sini.

Homestay Teluk Batik kepunyaan En. Nizam menyediakan tiga buah rumah penginapan untuk memberikan pilihan dan keselesaan yang terbaik untuk anda sekeluarga.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah!

Booking.com

Dari tinjauan ke blog Homestay Teluk Batik ini, kami dapati ianya sentiasa mendapat tempahan terutama di musim cuti sekolah, lebih-lebih lagi pada bulan November dan bulan Disember.

Untuk mengelakkan anda terlepas peluang menginap di Homestay Teluk Batik yang sangat berhampiran dengan pantai peranginan Teluk Batik, Pulau Pangkor dan pusat pelancongan Lumut ini anda harus membuat tempahan awal.

Kemudahan yang disediakan oleh Homestay Teluk Batik ialah tiga buah bilik tidur, lengakp dengan penyaman udara serta katil dan tilam yang secukupnya.

Sebuah peti sejuk untuk menyimpan makanan dan minuman disediakan.  Kemudahan lain ialah meja makan beserta 6 kerusi, alatan memasak termasuk gas memasak, alat menggosok pakaian, set TV 29 inci dan kemudahan meletak kereta berbumbung.

Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan
Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan
Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan
RM 150 WEEKDAYS
RM 200 JUMAAT & SABTU/WEEKEND
RM 250 BAGI PUBLIC HOLIDAY/SCHOOL HOLIDAY/PEAK DAY

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan homestayhubungi talian 017-2398292 (Nizam) 017-5226220 (Puan Noryati) atau email – mohdnizam@hotmail.my /  mohdnizam_83@yahoo.com

No comment for Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Teluk Batik Menyediakan 3 Rumah Penginapan

homestay teluk batik dapur

Homestay Teluk Batik For Large Number of Family Members

Posted at

Find Homestay Teluk Batik or Lumut, can be stopped at a homestay owned by En. Kadar and Mrs. Norpisah located in the tourist area of... Read More

HOMESTAY NORIS WANG TELUK BATIK LUMUT PULAU PANGKOR

Posted at

Homestay Noris Wang terletak di sebelah kanan dalam perjalanan ke Teluk batik.  Terletak di sebelah kanan perjalanan yang boleh kelihatan dengan sangat jelas kerana... Read More


0 Shares