HOME
Home » Accommodation » Homestay Shah Alam Dengan Kolam Renang Memang Terbaik!

Homestay Shah Alam Dengan Kolam Renang Memang Terbaik!

Posted at | Categorised in Accommodation

Homestay Shah Alam dengan kolam renang agak sukar dijumpai, tetapi korang pasti terkejut dengan senarai homestay dengan kolam renang di Shah alam ini. Jika korang sudah sampai ke page ini, inilah peluang terbaik korang nak merasa menginap di homestay yang jauh lebih selesa berbanding hotel kerana kemudahan yang disediakan memang ultimate!

Homestay Shah Alam Dengan Kolam Renang

So jangan ragu-ragu baca sampai habis dan buatlah pilihan bijak yang berbaloi dengan bajet anda. Saya nak ulang, homestay Shah Alam dengan kolam renang memang terbaik!

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Galeri@7Homestay Dengan Kolam Renang

Homestay Shah Alam Dengan Kolam RenangHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang –  Booking.com

Galeri@7Homestay terletak di Shah Alam, dalam jarak 5 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan 8 km dari Stadium Malawati. Ia menyediakan penginapan yang berhawa dingin dengan WiFi percuma, sebuah restoran dan kolam renang luaran. Vila ini mempunyai sebuah kolam renang peribadi, kemudahan barbeku dan parking peribadi percuma.

Vila ini menawarkan 4 bilik tidur, sebuah TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh dan 2 bilik mandi dengan bidet.

Anda boleh pergi berbasikal jika ingin meneroka kawasan ini.

Pusat Konvensyen Midlands dan Monumen Negeri & Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri masing-masing terletak 3 km dan 6 km dari vila ini. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah yang berjarak 20 km dari Gallery@7Homestay.

46 Jalan Platinum 7/44, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Twin Villa Homestay

Homestay Shah Alam Dengan Kolam Renang Memang TerbaikHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang –  Booking.com

Twin Villa Homestay terletak di Shah Alam. Ia menawarkan penginapan dengan kolam renang peribadi, patio dan pemandangan kolam renang. Penginapan yang berhawa dingin ini terletak 1.7 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam. Tetamu mendapat manfaat daripada kemudahan parking peribadi di lokasi dan Wifi percuma.

Apartmen ini mempunyai 4 bilik tidur, sebuah TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta 3 bilik mandi dengan bidet. Untuk kemudahan tambahan, pihak penginapan boleh menyediakan tuala dan linen katil dengan bayaran tambahan.

Vila ini menawarkan barbeku. Tetamu boleh menikmati kolam renang dalaman di Twin Villa Homestay.

Stadium Malawati dan Monumen Negeri & Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri masing-masing terletak 3.9 km dan 2.8 km dari penginapan ini. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, yang berjarak 15 km dari Twin Villa Homestay.

6 Jalan Badik 11/4, 40100 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

BaitunNajah Homestay Tanpa Kolam Renang

BaitunNajah Homestay Tanpa Kolam Renang

BaitunNajah Homestay terletak di Shah Alam, 8 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan 13 km dari Stadium Malawati. Ia menawarkan taman dan pemandangan taman. Rumah percutian ini menyediakan parking peribadi percuma, dapur berkongsi dan WiFi percuma.

Homestay yang berhawa dingin ini terdiri daripada 3 bilik tidur, ruang tamu, dapur yang serba lengkap dengan mesin cuci pinggan mangkuk dan cerek, serta 2 bilik mandi dengan tab mandi panas dan bidet. TV skrin rata dengan saluran satelit disediakan.

Homestay ini menawarkan taman permainan kanak-kanak.

Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam terletak sejauh 8 km dari BaitunNajah Homestay, manakala Monumen Negeri & Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri berjarak sejauh 9 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 23 km dari tempat penginapan ini.

No 14, Jalan Desa Kemuning 2 Taman Desa Kemuning, 40000 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

I-City I-Soho Chamey Homestay Condo Shah Alam

Homestay Shah Alam Dengan Kolam RenangHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang

Menampilkan pemandangan kolam renang, I-City I-Soho Chamey Homestay Condo, Shah Alam menyediakan penginapan dengan kolam renang luaran bermusim serta pusat kecergasan dan taman, sekitar 7 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam. Rumah percutian ini menawarkan kemudahan parking peribadi percuma dan kaunter penerimaan tetamu 24 jam.

Rumah percutian ini menyediakan 1 bilik tidur, ruang tamu, TV skrin rata, dapur yang lengkap dengan ruang makan serta 1 bilik mandi dengan pancuran mandian dan mesin basuh. Untuk kemudahan tambahan, tempat penginapan ini boleh menyediakan tuala dan linen katil dengan bayaran tambahan.

Homestay dengan kolam renang ini menyediakan penginapan bertaraf 4 bintang dengan sauna dan taman permainan kanak-kanak. Khidmat sewa kereta disediakan di I-City I-Soho Chamey Homestay Condo, Shah Alam.

Stadium Malawati dan Pusat Konvensyen Midlands masing-masing terletak 2 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah yang berjarak 23 km dari I-City I-Soho Chamey Homestay Condo, Shah Alam.

I-soho @ I-city, 40000 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Homestay Shah Alam Tanpa Kolam Renang

Homestay Shah Alam Dengan Kolam RenangHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang (tanpa)

Homestay, Shah Alam menawarkan tempat penginapan di Shah Alam, hanya 1.8 km dari Stadium Malawati. Ia menikmati akses ke lounge berkongsi, sebuah taman, serta dapur berkongsi. Tempat penginapan ini menawarkan akses ke balkoni dan parking peribadi percuma.

Rumah percutian ini mempunyai 6 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang lengkap dengan microwave dan peti sejuk serta mesin basuh dan 3 bilik mandi dengan pancuran mandian.

Pusat Konvensyen Shah Alam berada 5 km dari rumah percutian ini, manakala Stadium Shah Alam terletak sejauh 1.5 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 13 km dari Homestay, Shah Alam.

Tampilkan Harga

Rumah Homestay Alam Impian Shah Alam

 Rumah Homestay Alam Impian Shah AlamHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang (tanpa)

Terletak di Shah Alam, 8 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan 13 km dari Stadium Malawati, Rumah Homestay Alam Impian, Shah Alam menawarkan penghawa dingin. Harta ini menawarkan akses ke balkoni dan tempat letak kenderaan peribadi percuma.

Rumah percutian ini termasuk 3 bilik tidur, ruang tamu dan TV berskrin rata, dapur yang lengkap dengan ruang makan, dan 3 bilik mandi dengan bidet dan mesin basuh.

Rumah percutian menyediakan taman permainan kanak-kanak.

Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam terletak 9 km dari Rumah Homestay Alam Impian, Shah Alam, manakala Bangunan Kerajaan Negeri & Sekretariat Negeri terletak 9 km jauhnya. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 24 km dari penginapan.

No 15, Jalan Tun Mamat 35/91B, Alam Impian Seksyen 35, Selangor, 40470 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Industrial Concept Dsara Sentral

Industrial Concept Dsara SentralHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang

Terletak hanya 22 km dari Stadium Malawati, Concept Industrial Dsara Sentral menyediakan penginapan di Shah Alam dengan akses ke kolam renang luaran, taman, serta kaunter penerimaan tetamu 24-jam. Hartanah ini menawarkan akses ke meja pool dan ping-pong.

Menyediakan pemandangan balkoni dan kolam renang, rumah percutian termasuk 3 bilik tidur, ruang tamu, TV berskrin rata satelit, dapur yang lengkap dan 2 bilik mandi dengan bidet dan pancuran mandian. Untuk kemudahan tambahan, harta tanah boleh menyediakan tuala dan linen tempat tidur dengan bayaran tambahan.

Rumah percutian menawarkan taman permainan kanak-kanak. Perkhidmatan penyewaan kereta boleh didapati di Konsep Industri Dsara Sentral.

Pusat Konvensyen Shah Alam terletak sejauh 27 km dari tempat penginapan, sementara Stadium Indoor Malawati terletak sejauh 22 km. Lapangan terbang terdekat adalah Sultan Abdul Aziz Shah, 14 km dari Concept Industrial Dsara Sentral, dan harta itu menawarkan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang yang berbayar.

D’Sara Sentral Dsara sungai buloh sentral ,jalan welfare kampung baru sungai buloh, seksyen u19, 40160 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Elegant Townhouse Setia Alam

Elegant Townhouse Setia AlamHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang (tanpa)

Elegant Townhouse Setia Alam terletak di Shah Alam, 17 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam, 18 km dari Stadium Malawati dan 2.3 km dari Pusat Konvensyen Setia City. Ia menyediakan tempat penginapan dengan balkoni dan WiFi percuma. Apartmen ini terletak di kawasan di mana tetamu boleh melakukan aktiviti seperti kembara berjalan kaki dan berbasikal. Ia menawarkan parking peribadi percuma.

Rumah percutian yang berhawa dingin ini terdiri daripada 5 bilik tidur, ruang tamu, dapur yang lengkap dengan microwave dan cerek serta 1 bilik mandi dengan bidet dan pancuran mandian. TV skrin rata dengan saluran satelit disediakan.

Rumah percutian ini menawarkan teres.

Pusat Konvensyen Midlands terletak 15 km dari Elegant Townhouse Setia Alam, manakala Stadium Tertutup Malawati berjarak sejauh 19 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 23 km dari tempat penginapan ini.

16 Jalan Setia Utama U13/37Q Setia Alam, 40170 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Homestay Lovely Seksyen 7 Shah Alam

Homestay Lovely Seksyen 7 Shah AlamHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang (tanpa)

Homestay Lovely @ Seksyen 7 terletak di Shah Alam, 9 km dari Stadium Malawati, 1.1 km dari Pusat Konvensyen Midlands, serta 7 km dari Bangunan Monumen Negeri & Sekretariat Negeri. Terletak 5 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam, hotel ini menawarkan lounge berkongsi dan tempat letak kenderaan peribadi percuma.

Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam berjarak 7 km dari rumah percutian, sementara Stadium Indoor Malawati terletak sejauh 9 km. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 24 km dari Lovely Homestay @ Seksyen 7.

19 Jalan Plumbum 7/101a, 40000 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Daddy Dayyan Muslim Homestay Shah Alam

Daddy Dayyan Muslim Homestay Shah AlamHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang

Daddy Dayyan Muslim Homestay, sebuah hotel dengan sebuah restoran dan kolam renang luaran, terletak di Shah Alam, 2.3 km dari Stadium Malawati, 6 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam, dan 2.3 km dari Stadium Tertutup Malawati. Homestay ini juga mempunyai kolam renang peribadi.

Homestay berhawa dingin ini dilengkapi dengan 3 bilik tidur, TV berskrin rata dan dapur.

Taman permainan kanak-kanak juga disediakan untuk tetamu di homestay ini.

Stadium Shah Alam terletak 2.6 km dari Daddy Dayyan Muslim Homestay, manakala Ideal Convention Centre Shah Alam terletak 6 km jauhnya. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 13 km dari penginapan.

Puri Aiyu Condominium Seksyen 22, 40150 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

CASUAL Semi-D Setia Alam Homestay

CASUAL Semi-D Setia Alam HomestayHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang

Menawarkan pemandangan taman, CASUAL Semi-D @ Setia Alam, Klang, Setia Convention Centre terletak di Shah Alam, 16 km dari Stadium Malawati dan 4.1 km dari Setia City Convention Centre.

Penginapan yang berhawa dingin ini berjarak 14 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam, dan tetamu mendapat manfaat daripada WiFi percuma dan tempat meletak kereta persendirian yang terdapat di lokasi.

Homestay ini mempunyai 4 bilik tidur, TV berskrin rata, dapur yang lengkap dengan mesin basuh pinggan mangkuk dan microwave, mesin basuh dan 1 bilik mandi dengan tab mandi.

Homestay menawarkan teres. Taman permainan kanak-kanak boleh didapati di lokasi dan berbasikal boleh dinikmati berdekatan dengan CASUAL Semi-D @ Setia Alam / Klang / Setia Convention Centre.

Pusat Konvensyen Midlands berjarak 10 km dari tempat penginapan, manakala Monumen Negeri & Bangunan Sekretariat Negeri adalah sejauh 15 km. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 22 km dari CASUAL Semi-D @ Setia Alam / Klang / Setia Convention Centre.

No.26, Jalan Setia Damai U13/16F, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Nourah Homestay  Hyde Tower i-Soho i-City Shah Alam

Nourah Homestay  Hyde Tower i-Soho i-City Shah AlamHomestay Shah Alam Dengan Kolam Renang

Di kawasan i-City Shah Alam, berhampiran dengan Pusat Konvensyen Midlands, Nourah Homestay Hyde Tower i-Soho i-City mempunyai pusat kecergasan dan mesin basuh. Terletak 6 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam, hotel ini menawarkan restoran dan tempat letak kenderaan peribadi percuma.

Rumah percutian berhawa dingin ini dilengkapi dengan 1 bilik tidur, TV berskrin rata, ruang makan, dan dapur dengan microwave dan peti sejuk.

Rumah percutian ini mempunyai kolam renang luaran, taman permainan kanak-kanak dan barbeku.

Stadium Malawati berjarak 10 km dari Nourah Homestay @Hyde Tower i-Soho i-City, sementara Bangunan Monumen Negeri & Sekretariat Negeri terletak 7 km jauhnya. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 22 km dari penginapan.

i-Soho i-City Persiaran Multimedia, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Malaysia

Tampilkan Harga

Raihana Cottage Dengan Kolam Renang

Raihana Cottage Dengan Kolam Renang

Double Storey Homestay Dengan Kolam Renang terletak di Kampong Melayu Kebun Bunga. Penginapan ini terletak 37 km dari Putrajaya.

Vila menyediakan kolam renang luaran.

Kuala Lumpur terletak 25 km dari Homestay Double Storey dengan Kolam Renang, sementara Shah Alam terletak 4.4 km jauhnya. Lapangan terbang terdekat adalah Sultan Abdul Aziz Shah Airport yang berjarak 14 km dari penginapan ini.

No 2, Jalan Akuatik 13/66 D’kayangan Seksyen 13 Shah Alam Selangor, 40100 Kampong Melayu Kebun Bunga, Malaysia

Tampilkan Harga

56 Homestay4u Shah Alam

56 Homestay4u Shah Alam

56 Homestay4u adalah sebuah rumah percutian sesebuah yang berjarak 27 km dari Kuala Lumpur. Unit yang berhawa dingin ini berjarak 7 km dari Shah Alam.

Terdapat ruang tempat duduk dan dapur yang serba lengkap dengan ketuhar, microwave dan pembakar roti. TV juga disediakan. Kemudahan lain yang disediakan di 56 Homestay4u termasuk barbeku.

Genting Highlands terletak 48 km dari 56 Homestay4u. Putrajaya pula berada dalam jarak 19 km. Lapangan terbang yang terdekat ialah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah yang berada dalam jarak 10 km dari tempat penginapan ini.

56 Jalan USJ 11/4j, 47620 Subang Jaya, Malaysia

Tampilkan Harga

OYO Home 44092 Homey 1br Icon City

OYO Home 44092 Homey 1br Icon City

Salah satu yang paling laris di Subang Jaya!

Terletak di Subang Jaya, 8 km dari Summit USJ dan 10 km dari Masjid Biru Shah Alam, OYO Home 44092 Homey 1br Icon City menyediakan penginapan dengan kemudahan seperti WiFi percuma dan TV skrin rata.

Rumah percutian berpenyaman udara terdiri daripada 1 bilik tidur, dapur kecil dengan ruang makan, dan 1 bilik mandi dengan pancuran mandian.

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 17 km dari rumah percutian.

1, Jalan SS 8/39, Icon City, Subang Jaya, 47300 Subang Jaya, Malaysia

Tampilkan Harga

Family Style Homestay Near Bukit Tinggi Klang

Family Style Homestay Near Bukit Tinggi Klang

Family Style Homestay Near Bukit Tinggi Klang terletak di Klang. Penginapan berhawa dingin ini berada sejauh 8 km dari Galeri Diraja Selangor. Tetamu menikmati parking peribadi yang disediakan di lokasi serta Wifi percuma.

Rumah percutian yang berhawa dingin ini terdiri daripada 4 bilik tidur, dapur dengan ruang makan serta 3 bilik mandi dengan pancuran mandian. TV skrin rata disediakan.

Rumah percutian ini menawarkan taman permainan kanak-kanak. Perkhidmatan sewa kereta disediakan di Family Style Homestay Near Bukit Tinggi Klang.

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 32 km dari tempat penginapan ini.

81 Jalan Kerongsang 9A Bandar Puteri, 41200 Klang, Malaysia

Tampilkan Harga

 

Nota Kaki

Hotel dan resort terbaik di Pahang
Hotel murah seluruh Malaysia
Hotel dan resort dengan kolam renang di Malaysia
Homestay Gambang
Homestay Lumut
Homestay Besut
Senarai hotel murah Langkawi
Homestay bajet riverview Kota Bharu
Hotel murah Port Dickson dengan kolam renang
Resort dengan kolam renang di Kuala Lumpur
Resort dengan kolam renang di Melaka
Resort dengan kolam renang di Selangor
Hotel dengan kolam renang di Terengganu
Hotel dengan kolam renang di Langkawi
Homestay Teluk Kemang

Senarai tempat menarik di Selangor

Resort dengan kolam renang di Jakarta
Hotel dan resort terbaik di Bali untuk bulan madu
Penginapan di Lombok dengan Kolam renang
Homestay terbaik di Bandung

Tempat menariki Nusa Ceningan

No comment for Homestay Shah Alam Dengan Kolam Renang Memang Terbaik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Shah Alam Dengan Kolam Renang Memang Terbaik!

Resort Romantik Dengan Kolam Renang Peribadi

Resort Romantik Dengan Kolam Renang Peribadi!

Posted at

Resort dengan kolam renang peribadi yang romantik Di Malaysia! Menghabiskan masa yang berkualiti dengan orang yang anda sayangi sangat penting. Walaupun ramai di antara... Read More

Hotel Surabaya Dengan Kolam Renang

Hotel Surabaya Dengan Kolam Renang

Posted at

Hotel Surabaya Dengan Kolam Renang – Jika anda mencari hotel dengan swimming pool di Surabaya, ini adalah tempat yang terbaik buat anda. Pilih Dari... Read More

Hotel Terbaik Dengan Kolam Renang Di Surabaya

Hotel Budget Terbaik Surabaya Dengan Kolam Renang

Posted at

Hotel Budget Terbaik Surabaya Dengan Kolam Renang – (hotel budget terbaik di Surabaya, hotel mid range terbaik di Surabaya dan hotel mewah terbaik di Surabaya).... Read More

Hotel Dengan Kolam Renang Terbaik Kuala Lumpur

Hotel Dengan Kolam Renang Terbaik Kuala Lumpur

Posted at

Hotel dengan kolam renang terbaik Kuala Lumpur – Sekiranya anda mencari hotel di Kuala Lumpur dengan kolam renang infiniti, anda sememangnya bernasib baik. Terdapat... Read More

Resort Dengan Kolam Renang Peribadi Yang Romantik

Resort Dengan Kolam Renang Peribadi Yang Romantik

Posted at

Resort Dengan Kolam Renang Peribadi Yang Romantik – Menghabiskan masa berkualiti dengan orang yang anda sayangi sangat penting. Walaupun ramai di antara kita telah memesan... Read More


0 Shares