HOME
Home » Tempat Menarik » Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur

Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur

Posted at | Categorised in Tempat Menarik

Kuala Lumpur Luxury Hotel

Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur sangat mengutamakan kebersihan premis homestay dan kekemasan susun atur serta kualiti perabot dan peralatan untuk keselesaan pelanggan yang maksimum. Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur mungkin agak berbeza dari homestay-homestay lain kerana ada menyediakan Hidangan Ringan secara Percuma!.

Satu pilihan yang sangat menarik, di andsaat-saat anda baru tiba dan tidak mahir dengan persekitaran untuk mencari sedikit makanan, anda dihidangkan dengan makanan percuma.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur juga dinamakan KLCC Homestay Seri Maya Condo terletak di Seri Maya Condo, Jalan Jelatek, Setiawangsa, 43200, Kuala Lumpur.

Jalan Jelatek terletak bersebelahan antara tiga area iaitu Setiawangsa, Keramat dan Ampang, merupakan tempat tumpuan penduduk yang padat.

Kuala Lumpur Luxury Hotel – Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur:

Sangat bersih dan selesa , menyediakan hidangan ringan PERCUMA, terletak sangat berhampiran dengan stesyen LRT Setiawangsa, hanya mengambil masa 2 minit untuk sampai ke sana dan juga sangat berhampiran dengan KLCC Twin Tower.

Homestay Setiasawangsa Kuala Lumpur hampir menyamai Kuala Lumpur Luxury Hotel buat anda!

Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur

homestay setiawangsa kuala lumpur kuala lumpur luxury hotel, kl malaysia hotels, luxury hotel in kuala lumpur hotels kuala lumpur malaysia hotels in kuala lumpur malaysia, luxury hotels in kuala lumpur, Malaysia Hotel, hotels in malaysia kuala lumpur, hotel in kuala lumpur, hotel malaysia kuala lumpur, hotel in malaysia kuala lumpur malaysia hotels kuala lumpur, malaysia kuala lumpur hotels, malaysia hotel kuala lumpur, malaysia hotels in kuala lumpur, kuala lumpur resort hotel, hotel kuala lumpur city centre, kuala lumpur hotel rates, five star hotels in kuala lumpur, 5 stars hotel in kuala lumpur, 5 star hotels in kuala lumpur, kuala lumpur 5 star hotels, kuala lumpur hotel 5 star, four star hotels in kuala lumpur, kuala lumpur accommodation, accommodation kuala lumpur, accommodation in kuala lumpur, malaysia accommodation kuala lumpur, budget accommodation kuala lumpur, accommodation in kuala lumpur city, accommodation in malaysia kuala lumpur, accommodation kuala lumpur malaysia, cheap hotels in kuala lumpur city centre, cheap hotels malaysia kuala lumpur, cheap hotel in kuala lumpur bukit bintang, hotel accommodation kuala lumpur, budget hotels kuala lumpur, hotel promotion kuala lumpur, home stay paris, american homestay, homestay definition, accommodation family, accommodation, best homestay in langkawi, hotel cameron highlands resort, booking homestay, international student accommodation, home stay suites, family accommodation, accommodation in cameron highland, accommodation for family, looking for homestay, homestay agencies, homestays in europe, cameron highland accommodation, bed and breakfast in, homestaying, Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur mesen basuh pakaian Homestay-Setiawangsa-Kuala-Lumpur-ruang-tamu

Kemudahan Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur:m

KLCC Homestay Seri Maya Condo empunyai 3 kolam renang dilengkapi dengan mandian jakuzi.  Sudah semestinya menjadi pilihan utama bagi anda yang berkunjung ke Kuala Lumpur yang mempunyai anak-anak yang sukakan aktiviti berenang di kolam renang.

Tempat letak kereta adalah selamat dijaga dengan baik oleh pihak sekuriti di mana Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur menyediakan dua lot tempat letak kereta bagi setiap pelanggan yang menginap di sini.

Bersenam atau melakukan aktiviti-aktiviti yang menyihatkan selepas berenang di kolam renang, anda boleh saja menggunakan gym dan joging track milik KLCC Homestay Seri Maya Condo ini.  Ini mungkin satu kelainan bagi anda yang tinggal di kampung.

Nikmati rasa kemewahan hidup di bandar sepuas-puasnya di sini….

Mungkin anda ingin bertemu pelakon, penyanyi atau artis-artis kegemaran, menginaplah di KLCC Homestay Seri Maya Condo kerana ramai artis Malaysia yang tinggal di sini. Mungkin mereka adalah salah seorang yang anda minati!

Kemudahan di dalam Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur, ianay dilengkapi dengan alat penghawa dingin, rumah yang luas boleh memuatkan sehingga 7 orang dewasa dalam keadaan sangat selesa.

Dilengkapi dengan alat pemanas air untuk mandi. Tidak kira dalam keadaan cuaca mana anda boleh mandi dengan selesa

Alatan memasak, mesen basuh pakaian, TV satelit Astro juga di sediakan.

Sesuatu yang tidka akan anda dapat di homestay di tempat lain ialah pemandangan yang sangat menarik KLCC Twin Tower lebih-lebih lagi di waktu malam yang bergemerlapan.

Cara Tempahan Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur:

Hubungi atau text : Pak Ali 012 5176284 ATAU

Text : Hasya 012 6386284

Email : hasyahomestay@gmail.com

Rate / Night* : RM 300

# Check in = 2 petang, check out = 12 tengahari

# Salinan kad pengenalan dan no. pendaftaran kereta diperlukan

# Security deposit RM200 diperlukan semasa check in

# Hanya 10 orang (termasuk kanak-kanak) dibenarkan

Google+

Comment Closed: Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Homestay Setiawangsa Kuala Lumpur

Restoran Terbaik Di Langkawi

7 Restoran Terbaik Di Langkawi Dengan Masakan Tempatan

Posted at

Restoran Terbaik Di Langkawi – Bersiar-siar di sekitar pulau Langkawi terikat untuk bekerja selera makan – di sini adalah tempat kegemaran kami untuk “merebut”... Read More

Pulau Yang Menarik Di Sabah

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! 

Posted at

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! Tiada siapa yang boleh tahan melihat laut yang tenang dan pantai berpasir putih di... Read More

Pantai Remis Tempat Perkelahan Menarik Di Selangor

Posted at

Pantai Remis – Berebut-rebut orang datang ke Pantai Remis. Apa yang ada di Pantai Remis, mesti ada sesuatu yang istimewa. Ramai yang tahu Pantai... Read More

Tempat Menarik Di Kuantan

Tempat Menarik Di Kuantan Untuk Percutian Bajet

Posted at

Tempat menarik di Kuantan tidak hanya tertumpu di tengah-tengah bandar Kuantan sahaja. Namun sebagai ibu negeri Pahang pasti banyak keistimewaan yang boleh di terokai.... Read More

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu!

Posted at

Senarai TERKINI tempat menarik di Sabah untuk dikunjungi dalam senarai percutian anda. Pilihan destinasi pelancongan menarik di Sabah memang SERONOK dan banyak sekali untuk dijelajah. Tempat Menarik Di Sabah Yang... Read More


0 Shares