HOME
Home » Seri Kembangan » Homestay Seri Kembangan – Kenapa Anda Perlu Pilih Homestay Serdang?

Homestay Seri Kembangan – Kenapa Anda Perlu Pilih Homestay Serdang?

Posted at | Categorised in Seri Kembangan

Kenapa anda perlu memilih Homestay Serdang? Itu soalan pertama bila yang kami fikirkan bila mencari tempat penginapan di Seri Kembangan.

Pertaman Homestay Serdang menyediakan 4 pilihan penginapan yang berkualiti dengan harga yang sangat rendah berbanding dengan hotel dan rumah tumpangan yang lain.  Kadar sewaan hanya RM200 hingga RM220 semalam di kawasan yang stratigik, tidak harus anda lepaskan.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah!

Booking.com

Hanya 12 minit dari Universiti Putra (UPM) Homestay Serdang menjadi rebutan pelajar-pelajar dan keluarga mereka semasa menghadiri majlis konvokesyen yang sangat bermakna dalam hidup mereka.  Selain itu Homestay Serdang juga berhampiran dengan banyak lagi institusi pengajian tinggi seperti, Segi Kolej, Kolej TPM (Technology Park Malaysia Kolej), Kolej APPIT (Asia Pacific Institute of Information Technology Kolej), UCTI (Asia Pacific University College of Technology and Innovation) dan banyak lagi.

Hanya beberapa minit dari Stadium Bukit Jalil, Mines Shopping Mall, Mines Wonderland, Malaysia International Exhibition & Convention Centre (MIECC) dan sebagainya.

Berdekatan dengan Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Cyberjaya, Putrajaya dan Kuala Lumpur International Airport, KLIA melalui KL-Seremban Highway, Maju Expressway (MEX) dan Shah Alam Expressway (KESAS)

kolam renang

 Kolam renang dan kawalan keselamatan 24 jam di sediakan

runag tamu Sofa mewah yang selesa untuk berehat

katil

katil-katil Bilik tidur dan katil yang selesa

Kemudahan-kemudahan lain : – 2 bilik tidur katil saiz queen, 1 bilik tidur 1 katil saiz single, 2 bilik air persendirian, berhawa dingin,  ruang tamu yang besar, set TV, set meja makan, ruang makan yang selesa, pemanas air/water heater, peralatan dapur/stove, set sofa, set meja belajar, ,sejadah, peti ais dan mesin basuh, dvd player, ruang parking, persendirian, kolam renang, perkhidmatan pengawal keselamatan 24 jam, taman permainan, badminton court, mini market, dan restoran makanan. (sumber maklumat Serdang Homestay)

Lokasi: A6-7, Serdang Villa, Jalan Kasturi, Taman Bukit Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia.

Hubungi : 012-609 0837 atau emailkan ke pertanyaan@serdanghomestay.com

No comment for Homestay Seri Kembangan – Kenapa Anda Perlu Pilih Homestay Serdang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Seri Kembangan – Kenapa Anda Perlu Pilih Homestay Serdang?

Lestari Putra Homestay Seri Kembangan

Lestari Putra Homestay Seri Kembangan

Posted at

Lestari Putra Homestay Seri kembangan terletak di Pusat Bandar Putra Permai, Taman Equine, Seri Kembangan berhampiran dengan : BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE... Read More

Luxury Villa Homestay Seri Kembangan

Posted at

Luxury Villa Homestay Seri Kembangan Exceptional Design for Wedding Party, Chut Mun, Birthday Party, Private and Corporate Events for 15 to 80 People. Accomodation for... Read More

homestay siantan seri kembangan, bilik tidur utama

Homestay Siantan Taman Serdang Raya Seri Kembangan Selangor

Posted at

Homestay Siantan Taman Serdang Raya Seri Kembangan Selangor can be rented by day basis. Located at Jalan SR 5/3, Taman Serdang Raya, Seri Kembangan,... Read More


0 Shares