HOME
Home » Bandar Melaka » Homestay Pusat Bandar Melaka

Homestay Pusat Bandar Melaka

Posted at | Categorised in Bandar Melaka

Homestay Pusat Bandar Melaka mempunyai kepakaran dalam memberikan perkhidmatan penginapan berhampiran Bandar Hilir Melaka kepada pelancong yang datang berkunjung dengan harga yang sangat berpatutan.

Tidak perlu risau tengang sewaan yang mahal, Homestay Pusat bandar Melaka walaupun terletak di persekitaran bandar tetapi hanya mengenakan kadar sewaan yang murah.  Bersedia membantu anda yang memerlukan penginapan murah tapi selesa.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Homestay Pusat Bandar Melaka mempunyai sebanyak 15 buah bilik dengan kadar sewaan antara RM160 hingga RM250 yang memulakan perniagaan pada tahun 2010 dengan sebuah homestay sahaja.

Datangan dengan rombongan yang ramai, tak jadi masalah dengan bilangan homestay sebanyak 15 buah sedia menerima rombongan dengan bas namun akan melayani anda walaupun anda hanya datang dengan jumlah yang kecil.

Homestay Pusat Bandar Melaka ada menyediakan perkhidmatan catering untuk kemudahan bagi rombongan dan terdapat restoran sebagai kemudahan kepada pengunjung lain.

Kekuatan Homestay Melaka adalah pada promosi yang disediakan dari semasa ke semasa. Promosi terkini adalah: • Diskaun 40% tiket Taming Sari (Harga Dewasa Asal RM 15 sekarang RM8) • Diskaun 20% Tiket River Cruise (Harga Dewasa Asal RM 10 Sekarang RM8) • Voucher Makan RM 20 (Di Restoran CelopCelop) • Diskaun Special Untuk Rombongan Sekolah, IPTA/S • Diskaun Extra Special Untuk Rombongan Pendidikan Khas

Homestay Pusat Bandar Melaka

Homestay Pusat Bandar Melaka Homestay Pusat Bandar Melaka Homestay Pusat Bandar Melaka

Restoran Celop Celop merupakan satu-satunya restoran muslim yang mengetengahkan resipi Satay Celup kaun Tiong Hwa Melaka. Restoran ini telah disenaraikan sebagai salah satu produk pelancongan Melaka yang terbaru. Selain menikmati satay celup, kami juga menyediakan menu tambahan yang tidak kurang hebatnya iaitu Asam Pedas Claypot, Steamboat, Mee Sup Claypot dan Bee Hoon Tomyam Claypot.

Homestay Pusat Bandar Melaka

Destinasi yang mesti dilawati oleh penggemar barangan antik dan pembeli yang mahukan barangan pada harga berpatutan. Bahan artifak dan peninggalan sejarah yang berusia lebih 300 tahun boleh ditemui di sini di antara pelbagai jenis barangan lama yang setiap satu mempunyai sejarah dan kisahnya yang tersendiri.

Jalan Hang Jebat yang dahulunya dikenali sebagai Jonker Street amat popular di kalangan pengumpul barangan antik sebagai salah satu tempat utama untuk mendapatkan barangan antik pada harga yang berpatutan.

Beberapa buah kafe dan kedai kraf telah dibuka di sini lalu memberikan kawasan ini keunikan suasana ‘yang lama-bertemu yang baru’.

Homestay Pusat Bandar Melaka

melakabooking.com

Hubungi untuk mendapat maklumat tentang  Homestay Pusat Bandar Melaka:

En. Baharom

No. Tel: 0196585294 atau 0166712831

Comment Closed: Homestay Pusat Bandar Melaka

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Homestay Pusat Bandar Melaka

MAA Homestay Melaka Berhampiran Pusat Bandar

MAA Homestay Melaka Berhampiran Pusat Bandar

Posted at

MAA Homestay Melaka Berhampiran Pusat Bandar. MAA Homestay, Melaka (017 6308117) BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih Harga... Read More

Seafront Resort Melaka - Desa Damai Chalet Pengkalan Balak

7 Seafront Resort Melaka Make Me Feel Wants Vacation Now

Posted at

Seafront Resort Melaka – I was craving a vacation on the beach. Fortunately, Melaka is near. On the coast of Melaka, such as in Kuala... Read More

Homestay Tihani Taman Desa Duyung Melaka

Homestay Tihani Taman Desa Duyung Melaka

Posted at

Homestay Tihani Taman Desa Duyung Melaka Teres Setingkat Semi-D, Pinggir Bandar Melaka BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!! Booking.com Selamat Datang Ke Homestay Tihani. Homestay yang berdekatan dengan tempat-tempat menarik di sekitar bandar Melaka. Berikut merupakan maklumat dan perkhidmatan yang ditawarkan. Homestay... Read More

Al-Khair Melaka Homestay

Al-Khair Melaka Homestay

Posted at

Al-Khair Melaka Homestay menyediakan perkhidmatan penginapan yang bersih dan selesa kepada tetamu dan pengunjung Muslim sahaja. Merupakan rumah teres 2 tingkat yang mempunyai ruang... Read More

Homestay Syumul Melaka

Posted at

Homestay Syumul Melaka Homestay Syumul Melaka MITC, Ayer Keroh. Melaka Kemudahan Homestay Syumul Melaka: 1. TV Fully 32 inchi. 2. Sofa 3. Meja Makan... Read More


0 Shares