HOME
Home » Pasir Mas » Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik!

Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik!

Posted at | Categorised in Pasir Mas

Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik! Jika ingin menginap di Pasir Mas, pilihlah homestay An-Nur Pasir Mas, penginapan selesa, sebuah rumah banglo yang luas dan tempat letak kereta yang juga sangat luas.

Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Dengan kejiranan yang, mesra anda tidak perlu risau tentang keselamatan. Budaya masyarakat Kelantan yang terkenal dengan kemesraannya membuat anda merasa seronok menginap di Homestay Pasir Mas An-Nur.

Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik

Cantik di luar cantik juga di dalam. Dilengkapi dengan set sofa empuk membuatkan anda asyik dan seronok menonton siaran kegemaran anda. Set TV flat screen disediakan untuk menonton sambil berihat.

homestay pasir mas kelantan

Memberi anda keselesaan bukanlah hanya di ruang tamu dan bilik tidur sahaja. Keselesaan semasa menjamu selera juga menjadi sebahagian dari keutamaan Homestay Pasir Mas. Sebuah meja dan kerusi kayu, selesa untuk enam orang menjamu selera sambil berborak dengan penuh kemesraan.

Homestay Pasir Mas Kelantan

Seperti kebiasaan homestay lain, Homestay Pasir Mas juga menyediakan pinggan mangkuk dan peralatan memasak nasi dan sebagainya.

Homestay Pasir Mas Kelantan

Tak perlu risau untuk keluarkan belanja tambahan menghantar pakaian untuk dibasuk ke kedai dobi. Duit lebih tu boleh digunakan untuk perbelanjaan lain yang lebih perlu. Juga tak perlu keluarkan belanja tambahan untuk minuman sejuk, buka sahaja peti ais dua pintu yang disediakan, terua boleh minum. Jimat gitu…

Homestay Pasir Mas Kelantan

Homestay Pasir Mas Kelantan

Homestay Mas Kelantan

Homestay Mas Kelantan

Inilah ruangan yang paling penting dan paling kritikal apabila anda memilih sesebuah homestay untuk penginapan. Homestay Pasir Mas mempunyai 4 buah bilik tidur dua darinya dilengkapi dengan penyaman udara dan dua buah lagi dilengkapi dengan kipas angin.

Ruang biliknya luas dan besar, jadi tidaklah rasa rimas seperti berada dalam bilik sempit. Dari pengamatan kami, homestay ini cukup selesa dengan 8 atau 9 orang tetamu, tidak perlu tidur di lantai.

Untuk pertanyaan dan tempahan, ada disediakan nombor telefon di bawah:

1. 4 bilik tidur 3 bilik air 2. 2 bilik aircond 2 bilik kipas 3. TV & astro njoi 4.Peti ais, mesin basuh, iron,dapur memasak, sofa, meja makan RM230 per night 0199565749 En. Ezani.

Homestay Langkawi
Homestay Lumut
Homestay Kampung Sedia Cameron Highlands
Homestay Kubang Kerian
Homestay Segamat Johor
Homestay Wakaf Che Yeh

Comment Closed: Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik!

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Homestay Pasir Mas Kelantan An-Nur Pilihan Terbaik!

Adelia Homestay Pasir Mas Kelantan

Posted at

Adelia Homestay Pasir Mas Kelantan juga dikenali sebagai Adelia Guest House terletak di daerah Pasir Mas Kelantan yang mula memberikan perkhidmatan penginapan kepada tetamu-tetamu... Read More

ainul arfan homestay pasir mas

Ainul Arfan Homestay Pasir Mas

Posted at

Ainul Arfan Homestay Pasir Mas – New house, comfortable and safe – Water Spinach Side High School – Strategic location 6.7km from Pasir Mas,... Read More

Rumah Rehat Pasir Mas

Posted at

Rumah Rehat Pasir Mas adalah salah sebuah cawangan Homestay Panorama Sungai Kelantan yang terletak di bandar Kota Bharu. Mempunyai keluasan bilik dengan keluasan 16... Read More


0 Shares