HOME
Home » Tempat Menarik » Homestay Murah Hutan Melintang

Homestay Murah Hutan Melintang

Posted at | Categorised in Tempat Menarik

Homestay Murah Hutan Melintang – Nak cari homestay murah di Hutan Melintang? boleh layan entri ini.

Homestay murah Hutan melintang ini terletak di Rumah Awam Simpang Empat Hutan Melintang, jalan yang menghala ke Bagan Datok.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Homestay Murah Hutan Melintang

Homestay Murah Hutan Melintang

Homestay yang telah diubahsuai menjadikan ruang tamunya sangat luas dan selesa. Terdapat tempat letak kereta berbumbung di seberang jalan homestay ini. Homestay ini terletak berhampirandengan Pejabat Pos Hutan Melintang, Balai Polis, dan yang paling best hanya beberapa puluh meter dari medan ikan bakar Persatuan Nelayan.

Terdapat banyak juga tempat makan dan restoran yang menghidangkan makanan yang sedap.

Sepanjang anda di Hutan Melintang, boleh ambil kesempatan melawat pelantar mendaratkan ikan laut dalam di muara Sungai Bernam. Kebiasaanya pendaratan ikan dilakukan pada sebelah pagi.

Suatu pengalaman yang sangat menarik bagaimana ikan dipindahkan dari bot ke pelantar menggunakan peralatan khas. Anda juag berpeluang melihat bagaimana peraih berebut ikan-ikan segar untuk jualan mereka di pasar-pasar sekitar Hutan Melintang dan Teluk intan.

Jika mahu, anda juga boleh membeli ikan-ikan segar di sini dengan harga yang lebih murah untuk dijadikan ikan bakar bersama keluarga anda. Atau anda boleh saja mengupah mana-mana kedai makan memasak untuk anda.

Homestay Murah Hutan Melintang

Ruang tamu yang luas lengkap dengan perabot dan set TV. Ruang ini juga boleh dijadikan sebagai tempat tidur jika ahli rombongan anda ramai.

Homestay Murah Hutan Melintang

Terdapat dua bilik tidur yang dilengkapi dengan aircond. Jadi anda tidak perlu risau akan kepanasan semasa menginap di homestay murah Hutan Melintang ini.

Senarai Homestay Dan Tempat Menarik Malaysia:

179 Homestay Menarik Negeri Perak Pilihan Terbaik Untuk Percutian

39 Homestay Seri Iskandar Yang Menarik Bersih Dan Selesa

Pangkor Laut Destinasi Menarik Untuk Bulan Madu Hanya Sekali Dalam Hidup Sanggupkah Anda Lepaskannya?

Tempat Menarik Di Kuala Lumpur Yang Jarang Orang Tahu

Homestay Murah Hutan Melintang

Ruang dapur yang luas juga dilengkapi dengan peralatan dapur. Juga disediakan denagn sebuah microwave. Untuk mendapatkan air minuman bersih, sebuah penapis air disediakan.

Kadar untuk satu malam RM180 sahaja.

Hubungi En. Abdul Rahim – 019-513 6795

Tempat menarik yang boleh anda lawatai di sekitar Hutan Melintang seperti pelantar pendaratan ikan laut dalam, Kuala Sungai Perak di Bagan Datok dan kawasan kampung di sekitar daerah ini.

Bagan Datok telah menjadi sebuah daerah yang tersendiri, banyak lagi program pembangunan yang akan dilaksanakan di sini.

 

No comment for Homestay Murah Hutan Melintang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Murah Hutan Melintang

Restoran Terbaik Di Langkawi

7 Restoran Terbaik Di Langkawi Dengan Masakan Tempatan

Posted at

Restoran Terbaik Di Langkawi – Bersiar-siar di sekitar pulau Langkawi terikat untuk bekerja selera makan – di sini adalah tempat kegemaran kami untuk “merebut”... Read More

Pulau Yang Menarik Di Sabah

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! 

Posted at

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! Tiada siapa yang boleh tahan melihat laut yang tenang dan pantai berpasir putih di... Read More

Pantai Remis Tempat Perkelahan Menarik Di Selangor

Posted at

Pantai Remis – Berebut-rebut orang datang ke Pantai Remis. Apa yang ada di Pantai Remis, mesti ada sesuatu yang istimewa. Ramai yang tahu Pantai... Read More

Tempat Menarik Di Kuantan

Tempat Menarik Di Kuantan Untuk Percutian Bajet

Posted at

Tempat menarik di Kuantan tidak hanya tertumpu di tengah-tengah bandar Kuantan sahaja. Namun sebagai ibu negeri Pahang pasti banyak keistimewaan yang boleh di terokai.... Read More

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu!

Posted at

Senarai TERKINI tempat menarik di Sabah untuk dikunjungi dalam senarai percutian anda. Pilihan destinasi pelancongan menarik di Sabah memang SERONOK dan banyak sekali untuk dijelajah. Tempat Menarik Di Sabah Yang... Read More


0 Shares