HOME
Home » Miri » Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana

Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana

Posted at | Categorised in Miri

Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana

Assalamualaikum, Homestay Miri Sarawak di Muslim Homestay Izz Perdana mempunyai 3 Bilik Tidur berhawa dingin, berkatil Queen dengan tilam yang empuk, dapur dan meja makan, Ruang Rehat/TV LCD, Parkir utuk sebuah kereta. Sungguh selesa untuk 6 orang iaitu 2 orang untuk 1 bilik. Bagi yang kurang dari 6 orang, boleh menempah bilangan bilik yang dikehendaki:-

1 Bilik Tidur RM 108/mlm

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

2 Bilik Tidur RM 168/mlm

3 Bilik Tidur(satu rumah) RM 198/mlm

Untuk membuat tempahan, sila telefon En. Din 0198851245/0198251809/085640287 dengan bayaran deposit hanya RM 100. Izz Perdana cuma 8KM+- dari pusat Bandaraya Miri. Selamat Datang ke Bandaraya Miri, Bandaraya Peranginan yang tenang. Jom ke sini, anda pasti merasa kelainannya dari bandaraya yang lain di Malaysia. Anda boleh pergi ke pautan blog kami di  http://homestaymirisarawak.blogspot.com

 

tempat menarik miri tempat menarik Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana

Tempat Menarik Di Miri

Jika anda berkunjung ke Miri, salah satu tempat menarik yang boleh dikunjungi ialah Taman Awam Miri. Taman ini sangat disukai oleh pengunjung untuk berihat atau beriadah bersama keluarga sambil menikmati pemandangan indah yang sangat menarik melalui menara tinjau dan laluan titi gantung di sini.

Berbagai aktiviti menarik yang boleh dilakukan di sini, berihat, bersenam, menikmati pandangan menarik dari menara tinjau dan laluan titi gantung yang dapat menguji sedikit tahap gayat anda.

Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana

Taman Negara Niah

Taman Negara Niah atau lebih dikenali dengan Gua Niah salah satu tempat menarik paling tua di Miri. Tempat menarik ini harus anda lawati semasa berada di Miri. Apa yang menariknya gua niah bukan sahaja merupakan gua terbesar di Malaysia malah merupakan gua batu kapur terbesar di dunia.

Keluasan Gua Niah adalah sebesar lebih kurang 3 padang bola sepak atau bersaam 12 hektar. Berbagai penemuan menarik yang telah dijumpai dalam gua ini sekali gus telah membuktikan ianya menjadi tempat tinggal manusia sejak 40,000 tahun dahulu.

Antara atifek penting dan menarik yan dijumpai di sini, fosil manusia, peralatan memasak, barang-barang tembikar, perkakasan dari batu dan yang paling menarik ialah fosil manusia.

Melawat ke Pulau Pangkor – cari homestay pangkor

Comment Closed: Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Homestay Miri Sarawak Muslim Homestay Izz Perdana


0 Shares