HOME
Home » Langkawi » Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Posted at | Categorised in Langkawi

Homestay Langkawi yang bersih selesa dan berpatutan‎‎ – Jika anda ke Langkawi tempat penginapan yang bagaimana yang anda cari? Tak lain tak bukan mestilah homestay Langkawi yang bersih selesa dan berpatutan, betul tak?

Sebelum ini kami banyak menulis mengenai homestay menarik di Langkawi, yang menarawrkan berbagi-bagai jenis homestay dan resort. Ada homestay bersaiz besar dan boleh memuatkan bilangan yang ramai dan ada yang hanya untuk tempat anda berseorangan.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Tetapi yang lebih seronoknya, jika nada menginap di homestay, tak kiralah homestay langkawi yang bersih selesa dan berpatutan atau apa juga nama homestay, anda boleh menginap bersama keluarga sama seperti di rumah sendiri.

Kebiasaannya kelengkapan hampir menyamai kelengkapan di rumah malah ada homestay yang memberikan kemudahan yang sama tetapi dengan kemewahan seperti sebuah hotel 7 bintang.

Jika anda bercuti bersama keluarga, menginap di homestay jauh lebih jimat berbanding dengan menginap di hotel atau resort.

Terdapat terlalu banyak homestay di langkawi, kami ingin menulis mengenai senarai  homestay di Langkawi untuk memudahkan pelancong-pelancong tempatan seperti anda. Jika anda mempunyai homestay boleh emailkan maklumat dan gambar-gambar homestay anda ke carihomestay370[@]gmail.com.

Tolong jangan spam ye… kami benci spam dan anda juga, betul tak?

Menginap di homestay tak perlu bimbang tentang masalah susah untuk bersolat, kebanyakkan homestay menyediakan bilik mandi yang mesra muslim.

Berbanding jika and menginap di hotel-hotel, biasanya mereka menyediakan bilik dan bilik mandi mengikut selera pelancong Eropah. Untuk mengambil wuduk pun sangat susah.

Mari kita tengok kolam renang homestay tempat terbaik untuk bersuka ria bersama keluarga. Homestay ini menyediakan kolam renang untuk anda dan keluarga berseronok sama seperti di hotel.

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Sama kan? suasananya seperti sebuah resort!

Homestay ini terletak di Pantai Cenang yang boleh memuatkan sehingga 10 orang. Tapi jangan bimbang jika jumlah anda lebih ramai dari itu, tanya saja mereka, pasti Insyallah mereka boleh menyelesaikan masalah anda.

Nany Homestay Langkawi Kedah – Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay 3 bilik ini terletak hanya 1 kilometer dari Kota Makam Mahsuri, 12 minit dari Pekan Kuah dan sangat berhampiran dengan Lapanganterbang Antarabangsa Langkawi.

Harga sewaan tidak begitu mahal, bermula hanya dari RM200 sahaja. Selain dari sewa homestay, Nany Homestay Langkawi Kedah juga menyediakan perkhidmatan sewa kereta.

Jalan Makam Mahsuri, Kampung Mawar, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: +60 17-448 8107 Puan Masany

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Selain dari memilih hotel sebagai tempat penginapan, anda boleh memilih homestay murah di Langkawi. Menginap di homestay lebih privasi bersama keluarga. Berbanding dengan hotel, homestay lebih menjimatkan jika anda bercuti bersama keluarga.

 

No 482, Taman Nilam Kisap, Jalan Ayer Hangat, Kuah, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 019-4172177

No comment for Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Hotel Terbaik Dengan Kolam Renang Di Langkawi

Inilah Hotel Terbaik Dengan Kolam Renang Di Langkawi

Posted at

Mahu menginap di hotel yang istimewa semasa bercuti di Pulau Langkawi nanti? Di sini kami senaraikan hotel terbaik dengan kolam renang di Langkawi yang sangat menarik. The Danna... Read More

Senarai Hotel Murah Langkawi Untuk Percutian Bajet Holiday Villa Beach Resort And Spa Langkawi

633 Senarai Hotel Murah Langkawi Untuk Percutian Bajet

Posted at

Senarai Hotel Murah Langkawi Untuk Percutian Bajet Green Village Langkawi BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!... Read More

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Posted at

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star. Senarai homestay murah langkawi yang terbaik. Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5... Read More

Homestay Murah Langkawi - Hari Raya in Langkawi Malaysia

Homestay Murah Langkawi

Posted at

Do you want a cheap homestay in Langkawi? Eylizar Homestay Murah Langkawi under Eylizar Holidays Sdn Bhd has 30 homestays and 10 homestay Apartment with... Read More

The Andaman, a Luxury Collection Resort

6 Top Langkawi Vacation Rentals

Posted at

6 Top Langkawi Vacation Rentals  – Langkawi has a total of 99 Islands which are located on Malaysia’s North coast. It is a great spot... Read More


0 Shares