HOME
Home » Kota Bharu » Homestay Kota Bharu

Homestay Kota Bharu

Posted at | Categorised in Kota Bharu

Homestay Kota Bharu menyediakan tempat penginapan yang selesa jika anda berkunjung ke Kota Bharu.  Homestay Kota Bharu menyediakan sebuah rumah jenis 3 bilik tidur yang dilengkapi dengan 2 buah katil bersaiz queen dan sebuah katil bujang.

Kelengkapan Homestay Kota Bharu yang terbaik di sediakan untuk kemudahan seperti rumah sendiri seperti dua buah bilik air, alat penghawa dingin bagi bilik utama termasuk almari pakaian yang disediakan bagi setiap bilik.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Kemudahan lain yang disediakan oleh pemilik Homestay  adalah set TV dan set sofa di ruang tamu, meja makan, peti sejuk untuk menyimpan makanan, namun di ruang dapur tidak menyediakan dapur dan gas memasak.

Tempat meletak kereta agak luas dan tidak ada masalah meletakkan kereta semasa anda menginap di Homestay Kota Bharu ini.

Homestay ini sangat berhampiran dengan Pusat bandar Kota Bharu iaitu hanya mengambil masa lebih kurang lima minit sahaja, manakalan untuk ke Bandar Kubang Kerian hanya mengambil masa sepuluh minit.

Homestay Kota Bharu

homestay kota bharu homestay kota bharu homestay kota bharu dengan tempat meletak kereta yang luas

Destinasi utama yang berhampiran dengan homestay ini termasuklah Hospital Kubang Kerian HUSM, Hospital Kota Bharu, Stadium Sultan Muhammad Ke 4, Pasar Siti Khadijah, Wakaf Che Yeh, Masjid Paya Rambai Jalan Bayam, Masjid Besar Kubang Kerian, Tesco dan KB Mall yang kesemuanya mengambil masa lebih kurang 15 minit sahaja untuk sampai ke sana.

Kadar sweaan Homestay Kota Bharu ialah RM150 untuk satu malam, waktu check in ialah pada jam 2 petang dan check out pada jam 12 tengahari.

Anda dikehendaki membuat bayaran deposit sebanyak RM50 semasa membuat tempahan untuk menginap di sini.

Homestay Kota Bharu juga ada menyediakan Sewa Mingguan, jika anda memerlukan perkhidmatan sedemikian bolehlah berbincang dengan pemilik Homestay kota Bharu ini, Ramazam atau Jeay Ijea di nombor  019-9091441.

Sewaan hanya dibenarkan kepada muslim sahaja dan tertakluk kepada terma dan syarat yang ditetapkan.
Homestay Kota Bharu
Lot 547 Jalan Long Yunus
Kampung Kubur Maras
15200 Kota Bharu
Kelantan

No comment for Homestay Kota Bharu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Kota Bharu

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Posted at

Jika anda mencari homestay di Kota Bharu inilah tempatnya, kami telah mengumpulkan senarai homestay Kota Bharu yang terbaik untuk kemudahan anda. Hanya perlu hubungi nombor... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan, murah tetapi memberikan anda keselesaan dan keseronokan dengan pemandangan latar belakang Sungai Kelantan. Segala kemudahan dan kelengkapan... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan – Homestay mewah ini terletak di aras 14, Pelangi Riverview Kondominium (PRK). Lokasinya yang terletak di tengah-tengah... Read More

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Posted at

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu PT559 Belakang Taman Koperatif BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih... Read More

Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

Posted at

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat! Lihat juga senarai homestay Kota Bharu yang menjadi idaman anda. Crown Garden Hotel Kota... Read More


0 Shares