HOME
Home » Port Dickson » Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Posted at | Categorised in Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson  terletak di Taman Perdana Sirusa Port Dickson menyediakan penginapan rumah teres tiga bilik dengan 2 bilik air.  Membuka sewaan hanya kepada keluarga Islam dengan kadar sewaan RM160 hingga RM200 tertakluk kepada peak time.

Setiap tempahan memerlukan anda membayar deposit sebanyak RM100 dan baki selebihnya hendaklah diserahkan semasa mengambil kunci homestay. Jika penyewa tidak keberatan, pihak homestay juga sedia menerima bayaran penuh semasa tempahan.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah!

Booking.com

Seperti biasa waktu check in ialah jam 2 petang dan check out pada jam 12 tengah hari.

Homestay Intan Port Dickson terletak berhampiran dengan Dataran teluk Kemany yang hanya mengambil masa beberapa minit dengan berkereta.  Homestay intan Port Dickson juga terletak berhampiran dengan Ocean View Resort dan Ancasa Resort.

Homestay Intan Port Dickson sangat dekat dengan pantai Teluk Kemang dan pantai Sri Purnama, lebih kurang 2 kilometer dan Ostrich Farm pula terletak hanya 1 kilometer dari homestay ini.

Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Homestay Intan Port Dickson

Kelengkapan yang disediakan oleh pihak Homestay Intan Port Dickson sangat menarik iaitu 3 buah alat penyaman udara, kemudahan set sofa, peti sejuk, meja makan, Televisyen, set tempat tidur yang lengkap, cerek elektrik, pinggan mangkuk beserta 3 helai tuala mandi.  Sabun mandi juga disediakan.

Untuk pengetahuan umum peak time bagi Homestay Intan Port Dickson ialah pada hari Jumaat, Sabtu, Ahad, Cuti Umum, Cuti Sekolah, Kelepasan Am, hari-hari Perayaan.

Tempahan, hubungi : Dr Azmi 019 2787061

Port Dickson tak payah diperkenalkan lagi, merupakan kawasan pelancongan yang tertua di negara ini. Selain dari mempunyai banyak kemudahan hotel bertaraf mewah, penduduk di Port Dickson juga mengambil kesempatan menyediakan kemudahan homestay, dalambentuk rumah teres atau pun apartment.

Cari Kopi Mat Rezeki Di Pekan Selekoh, Bagan Datoh Setiap Pagi Sabtu, Nak Tahu Siapa Mat Rezeki? Klik sini.

Homestay Port Dickson memberikan keselesaan semasa menginap kerana disediakan oleh pemilik yang berpengalaman dalam bidang pelancongan dan sentiasa memebrikan perkhidmatan yang terbaik.

Kebiasaannya anda perlu membuat tempahan awal kerana homestay Port Dickson kebiasannya penuh terutama pada hujung minggu lebih-lebih lagi semasa musim cuti sekolah dan perayaan.

Maklumat tambahan : Homestay Port Dickson terletak hanya 2 km dari pantai Teluk Kemang dan pantai Sri Purnama, 1 km dari Ostrich Farm

No comment for Homestay Intan Port Dickson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Intan Port Dickson

Homestay Di Port Dickson Yang Terbaik Untuk Percutian

Posted at

Homestay Di Port Dickson Yang Terbaik Untuk Percutian KK Homestay Jalan Seremban Port Dickson BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di... Read More

Port Dickson Bayview Homestay One Three

Port Dickson Bayview Homestay One Three Murah Dan Selesa

Posted at

Port Dickson Bayview Homestay One Three – *BAYVIEW HOMESTAY LEVEL ONE THREE*   SELAMAT DATANG KE BAYVIEW HOMESTAY LEVEL  ONE THREE. .TERLETAK DI KAWASAN BOSAN... Read More

NUR BANGLO HOMESTAY PORT DICKSON

NUR BANGLO HOMESTAY PORT DICKSON

Posted at

Nur Banglo Homestay Port Dickson – Homestay Rumah Banglo di Lokasi Strategik Berhampiran Pantai dan Tumpuan Pelancong di Port Dickson. Lokasi Strategik di Pintu... Read More

Sa'diah Bayview Muslim Condo 3 Bilik Teluk Kemang

Sa’diah Bayview Muslim Condo 3 Bilik Teluk Kemang

Posted at

Sa’diah Bayview Muslim Condo 3 Bilik Teluk Kemang MENAWARKAN HARGA SEWAAN YANG BERPATUTAN DENGAN KEMUDAHAN YANG MENARIK DI BAY VIEW CONDO 3 BILIK BESAR.... Read More

Shidah Homestay Teluk Kemang Port Dickson

Shidah Homestay Teluk Kemang Port Dickson

Posted at

Shidah Homestay Teluk Kemang Port Dickson Muslim Homestay.. BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah! Booking.com   Assalamualaikum & Salam... Read More


0 Shares