HOME
Home » Semenyeh » Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Posted at | Categorised in Semenyeh

Cari Homestay di Semenyeh?  Di Semenyeh terdapat banyak homestay yang boleh anda sewa, salah sebuah darinya ialah Homestay Inap Hari Rezqi  yang menawarkan penginapan yang selesa untuk anda.

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin menyediakan kemudahan penginapan rumah teres 3 bilik untuk Muslim yang selesa untuk segala urusan anda di Lembah Kelang yang beralamat di No. 19 Jalan 1/4 A, Seksyen 1, Bandar Rinching, 43500 Semenyeh, Selangor. Homestay ini juga berhampiran dengan restauran makanan segera Pizza Hut dan Tesco Semenyeh.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin juga berhampiran dengan beberapa tumpuan utama di sekitar Semenyeh yang boleh anda kunjungi atau lawati. Hal ini kerana homestay ini berhampiran universiti utama di Semenyeh dengan jarak yang tidak terlalu jauh sperti :-

  • 500 m ke Pizza Hut/KFC/Tessco Semenyih
  • 2 km ke Kolej Professional Mara Beranang
  • 3 Km ke Universiti Nottingham
  • 15 km dari plaza tol Kajang
  • 12 km ke UNITEN/KLIUC/LLM
  •  12 km ke Hospital Serdang
  • 15 km ke Putrajaya
  • 12 km ke Universiti Kebangsaan Malaysia
  • 15 km ke Universiti Putra Malaysia

Terdapat pelbagai kemudahan yang telah disediakan oleh pihak Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin bagi memastikan keselesaan pelanggan meraka. Kemudahan asas seperti iron, iron board dan sejadah turut disediakan tetapi tuala tidak disediakan. Ruang tamunya diaturkan coffee table, set sofa, TV dan Wifi manakala dapurnya dilengkapkan dengan meja makan, mesin basuh dan peti ais.

Gambar-gambar Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin juga mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air. Di bilik utama terdapat 1 katil kelamin bersaiz king dan berpenghawa dingin. Bilik ke dua pula dilengkapi dengan satu katil kelamin bersaiz queen dan berkipas manakala di bilik yang ke tiga ada satu katil bujang dan berkipas.

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Kadar sewa Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin ialah RM200 semalam. Pengesahan tempahan perlu dialakukan 3 hari sebelum  check in dan bayaran dibuat ketika check in. Waktu untuk anda check di Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin ialah pada jam 2.00pm dan check out pula pada jam 12.00 tgh hari.

Sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi Rezqi Yaqin di talian 019-3816418 atau 018-6675855.

No comment for Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Inap Hari Rezqi Yaqin

Izzy Homestay Semenyih

Posted at

Izzy Homestay Semenyih terletak di Taman Semenyih Impian, 5 km dari Pekan Semenyih melalui jalan Sungai Lalang ke Taman Rekreasi dan kawasan perkelahan Sungai Tekala.  Lokasi... Read More


0 Shares