HOME
Home » Nilai » Homestay Hasbi Nilai Impian

Homestay Hasbi Nilai Impian

Posted at | Categorised in Nilai

Homestay Hasbi Nilai Impian – Homestay lot tepi berhalaman luas dan bersifat Islamik ini menawarkan penginapan yang sangat selesa dan lengkap seperti berada di rumah sendiri. Dengan kedudukannya yang sangat strategik, ditepi jalan besar, dalam kejiranan yang tenang berpagar dan berpengawal, homestay ini menjadi pilihan utama kerana begitu hampir dengan Pusat Borong Terbesar Nilai 3 (3 minit).

Homestay Hasbi Nilai Impian

Homestay Hasbi Nilai Impian

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

 

Ia juga berada hanya di tepi Petronas Nilai 3 dan hanya 5 minit ke Tol Nilai malah begitu mudah untuk ke USIM dan KUIS ( 15 minit ), dan ke UKM / Bandar Baru Bangi ( 20 minit ) dan KLIA ( 20 minit). Pelbagai aktiviti boleh dilakukan dihalaman yang luas itu seperti majlis keraian, family gathering, reunion, sukaneka dan macam-macam lagi.

Kadar: – Sehari : RM 250.00 – Lebih 3 hari : akan diberikan diskaun lagi Terma & Syarat: – Check in : 2.00 petang – Check out : 12.00 tengahari – Deposit/cagaran : RM50.00, akan dipulangkan semula jika tidak ada sebarang kehilangan atau kerosakan barang Hasbi Homestay Nilai Impian.

No comment for Homestay Hasbi Nilai Impian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Homestay Hasbi Nilai Impian


0 Shares