HOME
Home » Kuala Lipis » Hayyat Homestay Kuala Lipis

Hayyat Homestay Kuala Lipis

Posted at | Categorised in Kuala Lipis

Hayyat Homestay Kuala Lipis terletak di No. 55, JALAN CHENERAS INDAH 4, TAMAN CHENERAS INDAH, 27200 KUALA LIPIS, PAHANG Darul Makmor.

Hayyat Homestay Kuala Lipis adalah sebuah rumah berkembar dengan keluasan ruangan dalam yang selesa serta mempunyai halaman yang luas.  Sangat sesuai untuk dijadikan tempat penginapan seisi keluarga semasa anda berkunjung ke Kuala Lipis.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Hayyat Homestay Kuala Lipis bara saja disiapkan untuk anda, sesuai untuk penginapan semua aktiviti samada menghadiri majlis perkahwinan, melawat anak-anak yang berlajar di beberapa institusi pengajian di siai, atau menghadiri majlis konvokesyen.

Hanya RM200.00 semalam Hayyat Homestay Kuala Lipis mempunyai 4 Bilik tidur yang dilengkapi dengan aircondirioner di bilik utama manakala di 3 bilik lain dinyamankan dengan kipas angin.

Mempunyai 2 bilik air yang bersih dan kemas untuk membersihkan diri dengan selesa.

Setiap bilik disediakan dengan katil dan tilam yang bersesuaian dan terdapat tilam, toto dan bantal tambahan untuk tetamu yang lebih ramai.

Di ruang tamu adan boleh saja mengikuti siaran berita semasa mahupun mennonton siaran kegemaaran anda dengan sebuat set TV berserta saluran Astro NJOI.

Jika anda suka memasak sebagaimana di rumah sendiri, kelengkapan memasak seperti dapur, pinggan mangkuk, cerek elektrik dan peti sejuk boleh saja digunakan tanpa caj tambahan.

Hayyat Homestay Kuala Lipis

 

anda menelefoh pemilik Hayyat Homestay Kuala Lipis untuk tempahan awal untuk menginap di sini atas urusan yang berkaitan

Hayyat-Homestay-Kuala-Lipis1

Hayyat-Homestay-Kuala-Lipis-bilik

Hayyat Homestay Kuala Lipis terletak hanya 3 kilometer dari bandar Kuala Lipis, lokasi yang strategik iaitu di jalan utama Kuala Lumpur ke Kota Bharu.

Mungkin anda ingin menikmati kelazatan Secret Recepi, atau peminat kedai Mamak, tidak menjadi masalah bagi anda semasa menginap di Hayyat Homestay Kuala Lipis kerana ianya berhampiran, malah anda boleh menikmati hidangan di banyak kedai makanan dan restoran berhampiran.

Minat memancing?  Inilah homestay pilihan terbaik anda! kerana terletak berhampiran dengan kolam memancing.  Juga berhampiran dengan stesen petrol ESSO.

Institut Pendidikan Guru  Kampus Tengku Ampuan Afzan, Kuala Lipis, Kolej Vokasional Kuala Lipis, Maktab Rendah Sains Mara(MRSM) Kuala Lipis, antara institusi pengajian tempat ahli keluarga anda belajar jadi kami cadangkan anda menelefoh pemilik Hayyat Homestay Kuala Lipis untuk tempahan awal untuk menginap di sini atas urusan yang berkaitan.

Tempat-tempat menarik lain yang boleh anda lawatai adalah J Resources, Penjom Gold Mine dan Padang Tengku.

Hayyat Homestay Kuala Lipis terbuka untuk penginapan muslim sahaja.

Check in 2.00 petang, check out 12.00 tengah hari.

Pertanyaan dan tempahan sila hubungi nombor 014-8052020 Zul atau 012-9845244 Yati

hayyathomestay.blogspot.com

Comment Closed: Hayyat Homestay Kuala Lipis

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Hayyat Homestay Kuala Lipis

Homestay Kuala Lipis

Posted at

Homestay Kuala Lipis   Selamat Datang ke Homestay Azam Baru, Homestay Kuala Lipis Kampung Penjom, Kuala Lipis. Alamat: No. 47, Kampung Pagar, Penjom, Kuala... Read More

Kuala Medang Homestay Kuala Lipis

Kuala Medang Homestay Kuala Lipis

Posted at

Kampung Kuala Medang is one of the towns in the Mukim Ulu Jelai and is found 51 kilometers far from the city of Kuala... Read More

Hani Homestay Kuala Lipis

Posted at

Anda mencari sebuah homestay untuk tujuan bercuti, menghantar rombongan bertunang atau kahwin atau sebagainya???? Hani’s Homestay adalah tempat yang sesuai….. Itu adalah tag line Hani... Read More

Homestay Taman Ilmu Camas Kuala Lipis

Posted at

Homestay Taman Ilmu Camas Kuala Lipis, sebuah homestay yang mempunyai dua bilik tidur dan dua bilik mandi serta satu ruang tamu yang boleh menempatkan... Read More


0 Shares