HOME
Home » Dugun » Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Posted at | Categorised in Dugun

Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Haji Din Homestay Dungun Terengganu terletak dilokasi strategik utk memenuhi keperluan penginapan anda dan keluarga semasa bercuti, majlis perkahwinan, perkhemahan, menyertai aktiviti memancing dan sebagainya.. Lokasi Homestay Dungun Terengganu terletak berhampiran Balai Besar Dungun.

Haji Din Homestay Dungun Terengganu terletak berhampiran:

Hanya 3 minit ke jalan besar, mengambil masa lebih kurang 10 minit ke Mini Market, Mesra Mall, Pusat Niaga Bandar Dungun dan kedai dobi.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Sangat berhampiran dengan UiTM Transformasi, hanya kira-kira 2 minit sahaja.  Pasar Malam yang beroperasi setiap malam Isnin, workshop kereta, UiTM Dungun, Politeknik Dungun, lapangan futsal, pantai, klinik dan balai polis hanya terletak beberapa minit dari homestay Homestay Dungun Terengganu.

Haji Din Homestay Dungun Terengganu juga sangat berhampiran dengan tempat-tempat berikut:

Pantai peranginan Teluk Bidara, terminal bas ekspress dungun, pasar besar dungun, pantai Sura, Teluk Gadong, Tanjung Jara Resort dan Pantai Batu Pelanduk, Rantau Abang dan Pusat Pemilaharaan Penyu.

Kemudahan yg disediakan oleh Homestay Dungun Terengganu:

Buaian untuk baby juga di sediakan, seterika serta board juga di sediakan, 3 bilik tidur, 2 bilik mandi, Master Bedroom, Katil Queen, airconditioner dan shower air panas.

Bilik 2 di sediakan katil Queen, airconditioner dan kipas, manakala bilik ke bilik 3 disediakan katil single berserta airconditioner dan kipas.

Parking kereta yang luas boleh memuatkan sehingga 4 buah kereta serta kawasan lapan yang luas sesuai untuk aktiviti barbeque.

TV, dapur, Peti Sejuk dan kelengkapan memasak sepertirice cooker, cerek electrik, tuala mandi, sabun, toto extra, bantal, sejadah, seterika dalam setiap bilik.

Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Haji Din Homestay Dungun Terengganu Homestay Dungun Terengganu

Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Lokasi Homestay Dungun Terengganu:

No 3 Taman Mawar 3, Jalan Sekolah Tengku Intan Zaharah, Kampung balai Besar, 23000 Dungun, Terengganu.

Kadar sewaan bagi 1 malam ialah RM180, kesemua bilik dilengkapi dengan alat penyaman udara.

Kadar sewa yang elbih murah boleh dirunding jika membuat sewaan bagi tempoh yang panjang. Sewaan kepada syarikat-syarikat dan pelancong asing juga dibuka.
Hubungi melalui panggilan telefon atau whatsapp:

Haji Din 019 9866179

CONFIRM BOOKING BY DEPOSIT RM 50.00
INTO ANY OF THESE ACCOUNTS
BANK ISLAM- 13044020784931
CIMB – 7049468570

PAYMENT HAS TO BE PAID UPON CHECK IN

CHECK IN – 2 PM
CHECK OUT – 12 NOON

SEKIAN TERIMA KASIH

Like Cari Homestay Facebook Fan Page 

Comment Closed: Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Noraini Homestay Kampung Sura Hujung Dungun Terengganu

Noraini Homestay Kampung Sura Hujung Dungun Terengganu

Posted at

Noraini Homestay Kampung Sura Hujung Dungun Terengganu is ready to offer a Banglow to stay by family group to celebrate a wedding, a group... Read More

Semarak Beach Homestay Taman Promenade Dungun Terengganu

Posted at

Semarak Beach Homestay Taman Promenade Dungun Terengganu Lokasi menghadap pantai Laut China Selatan beralamat di Jalan Pantai Sura, Taman Promenade, 23000 Dungun, Terengganu. Landmark... Read More

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Posted at

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu Casamaktok Homestay Dungun Terengganu memberikan pakej penginapan jenis A berharga RM250 sehari dan RM1,400 jika ingin menginap selam seminggu. Homestay... Read More

Saba Homestay Dungun Terengganu

Posted at

Saba Homestay Dungun Terengganu Jika anda berkunjung ke Dungun sila hubungi Saba Homestay Dungun Terengganu untuk mendapatkan tempat penginapan yang selesa dengan kadar sewaan yang... Read More

Homestay Dungun Terengganu

Posted at

Homestay Dungun Terengganu  – menyediakan perkhidmatan sewa HARIAN, MINGGUAN dan BULANAN dengan kadar swaaan yang sangat berpatutan.  Homestay Dungun Terengganu menawarkan sewaan bermula dari... Read More


0 Shares