HOME
Home » Kuala Selangor » Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Posted at | Categorised in Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor memperkenalkan Haja Homestay Kuala Selangor yang beralamat di No 13 Jalan KSJ 2A, Taman Kuala Selangor Jaya, Kuala Selangor, terletak berhampiran dengan Jabatan-jabatan Kerajaan Kuala Selangor seperti Ibu Pejabat Polis Daerah, Mahkamah Syariah, Mahkamah majistret, SYABAS, INPENS, Tenaga Nasional Berhad, Poslaju, Jabatan Kerja Raya, Telekom Malaysia, Jabatan Perhutanan Kuala Selangor, Jabatan Pertanian, Stadium Kuala Selangor, Perpustakaan dan Pejabat Kesihatan Daerah Kuala Selangor.

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor mempunyai persekitaran kejiranan 90% muslim berdekatan dengan kemudahan perbankan seperti CIMB Bank, Maybank, Bank Simpanan Nasional, Hong Leong Bank, Public Bank dan Bank Rakyat.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Dua buah sekolah berasrama penuh juga terdapat berhampiran dengan Haja Homestay Kuala Selangor yang kami kategorikan sebagai Best Homestay In Kuala Selangor kerana kedudukannya yang strategik dan mempunyai kemudahan asas yang lengkap bagi setiap pelanggan yang menginap di sini.

Sekolah tersebut ialah Sekolah Menengah Sains Kuala Selangor dan Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kuala Selangor. Haja Homestay Kuala Selangor sangat sesuai untuk ibubapa yang ingin menziarahi anak-anak mereka di sekolah ini.

Tidak jauh dari sini terletak Masjid Daerah Kuala Selangor yang tersergam indah untuk kemudahann mendirikan solat lima waktu berjemaah.

Untuk kemudahan membeli belah terdapat pasaraya Tesco dan Giant yang boleh anda kunjungi semasa berada di Kuala Selangor.  Juga terdapat sebuah pusat bowling untuk anda beriadah.

Tempat pelancongan yang terkenal berhampiran dengan the Best Homestay In Kuala Selangor ini seperti Bukit Malawati yang terkenal dengan tinggalan sejarahnya.  Anda dapat melihat melaksanakan hukuman bagi pesalah jenayah yang masih kekal hingga hari ini.

Taman Alam, Taman Kelip-kelip Kampung Kuantan, Pasar Ikan Segar Pasir Penambang dan juga UNISELNPENS.

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Kemudahan Yang disediakan oleh Haja Homestay Kuala Selangor the Best Homestay In Kuala Selangor ialah sebuah rumah teres satu tingkat dengan 3 bilik tidur dan 2 bilik air yang mana bilik tidur utama di sediakan dengan alat penghawa dingin, kipas angin dan katil bersaiz queen.

Bilik kedua dan ketiga juga mempunyai kemudahan yang sama kecuali alat penyaman udara.

Untuk kemudahan memasak, Haja Homestay Kuala Selangor menyediakan kitchen cabinet, peti sejuk, dapur gas, cerek dan periuk elektrik dan bagi kemudahan membasuh pakaian, disediakan sebuah mesen basuh.

Ruang tamu pula mempunyai set TV LED beserta Astro, set sofa manakala di bahagian porch boleh meletakkan dua buah kereta dengan mudah.

Anda perlu membayar deposit sebanyak RM50 semasa membuat tempahan  melalui nombor telefon 012-6551954 cikgu Jamilah atau 012-6373505 cikgu Hafis

Kadar sewaan hanya RM150 bagi 2 hari 1 malam manakala untuk malam berikutnya hanya perlu menambah RM100 sahaja setiap 1 hari.

Terbuka kepada penyewa muslim sahaja dan berkenaan masa check in dan check out boleh dirundingkan.

Like us on FB for more awesome post!   Google Plus

No comment for Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Haja Homestay Best Homestay Kuala Selangor

581 Homestay Kuala Selangor

581 Homestay Kuala Selangor

Posted at

581 Homestay Kuala Selangor – Terletak dikawasan perkampongan Melayu Kampong Lot 581 Sungai Terap Batu 2 Jalan Tanjong Karang Kuala Selangor. Tempat Menarik bolih dilawati a.... Read More

Homestay Taman Yayasan Kuala Selangor

Homestay Taman Yayasan Kuala Selangor

Posted at

Homestay Taman Yayasan Kuala Selangor Homestay Taman Yayasan Kuala Selangor terletak di No. 21 Jalan Yayasan 3, Taman Yayasan Kuala Selangor ,45000 Kuala Selangor... Read More

Haja Homestay Kuala Selangor

Posted at

Haja Homestay Kuala Selangor terletak di No. 13 Jalan KSJ 2A, Taman Kuala Selangor Jaya, 45000 Kuala Selangor menyediakan perkhidmatan homestay jenis rumah teres... Read More

Chempaka Biru Homestay Kuala Selangor

Posted at

Chempaka Biru Homestay Kuala Selangor   Chempaka Biru Homestay Kuala Selangor Foto BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih... Read More


0 Shares