HOME
Home » Parit Raja » Faris Homestay Parit Raja Johor

Faris Homestay Parit Raja Johor

Posted at | Categorised in Parit Raja

Faris Homestay Parit Raja Johor

Faris Homestay Parit Raja Johor terletak 1 km. daripada UTHM, 2 km. daripada Kolej Jururawat, Mc Donald dan Kolej Kemahiran Tinggi, 3 km. daripada Pekan Parit Raja, 10 km. daripada BP Mall, 15 km. daripada Bandar Batu Pahat/Pusat beli-belah Ayer Hitam.

Mempunyai 2 bilik tidur.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Bilik 1 (dilengkapi katil saiz queen dan berhawa dingin)

Bilik 2 (dilengkapi dua katil bujang)

Kelengkapan lain – tuala mandi, bantal, selimut, penyidai tuala, sejadah, seterika dan papan penggosok.

Ruang Tamu dilengkapi dengan set sofa dan TV astro.

Ruang dapur dilengkapi petisejuk, mesin basuh automatik, meja makan, cerek elektrik, pinggan mangkuk, sudu dan garpu. (Sabun, Kopi, teh dan gula juga disediakan)

Kadar sewa : RM130 semalam. Waktu Hujung Minggu : RM150.00 (Diskaun bagi penginapan lebih 1 malam) Check in : 2.00 petang Check out : 12.00 tengah hari Jika berminat sila hubungi: ABD. SAMAT : 013 – 7704786 LAILA : 013 -7702786

Faris Homestay Parit Raja Johor

Faris Homestay Parit Raja Johor

Bilik tidur kedua yang dilengkapi dengan dua buah katil bujang tersusun kemas dan dihiasi dengan cadar yang sedondon, cantik, menampilkan suasana tenang.  Setiap katil dilengkapi dengan dua buah bantal.

Di antara dua katil terletak sebuah almari pakaian yang boleh digunakan untuk menyangkut pakaian dan menyimpan barang berharga anda.

Faris Homestay Parit Raja Johor

Suasana redup bilik utama dengan sebuah katil kelamin dihiasi dengan cadar dan tilam berkualiti untuk memberi keselesaan kepada pengunjung.  Sebahagian dari lantai ditutupi oleh carpet berwarna kelabu.

Dengan ruangan yang agak luas, ianya boleh juga dijadikan tempat tidur ahli keluarga anda mempunyai bilangan yang agak ramai.

Bilik tidur utama ini juga dinyamankan oleh sebuah airconditioner.

Faris Homestay Parit Raja Johor

Ruang dapur dilengkapi dengan peralatan elektrik seperti peti sejuk berukuran sederhana, sangat sesuai untuk menyimpan makanan dan minuman.  Selain itu sebuah micro wave, periuk nasi dan cerek elektrik juga tersusun kemas.

Pinggan mangkuk dan sabun pencuci disediakan.

Untuk kemudahan anda mencuci pakaian, sebuah mesen basuh otomatik terletak di sudut dapur.  Tidak perlu anda menghantar pakaian ke kedai dobi kerana ianya boleh dicuci sendiri, sangat menjimatkan.

Faris Homestay Parit Raja Johor

Ruang tamu, tempat anda berihat-rihat bersama keluarga.  Disediakan set sofa bewarna putih yang selesa.

Like Cari Homestay Facebook Fanpage

Comment Closed: Faris Homestay Parit Raja Johor

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Faris Homestay Parit Raja Johor

Homestay Parit Raja Mewah Selesa Dan Murah!!

Posted at

Homestay Parit Raja milik Haji Esmon terletak dengan beberapa pusat pengajian tinggi seperti  Universiti Tun Hussien Onn (UTHM), Kolej Kemahiran Tinggi MARA, Kolej Jururawat... Read More


0 Shares