HOME
Home » Klang » Din Homestay Bandar Baru Klang Murah Dan Selesa

Din Homestay Bandar Baru Klang Murah Dan Selesa

Posted at | Categorised in Klang
Homestay Bandar Baru Klang Murah Dan Selesa – jika anda ingin menginap di Klang anda boleh hubungi pemilik Din Homestay Bandar Baru Klang Murah dan selesa ini yang menyediakan sebuah homestay yang menarik, cantik dan selesa.
Yang penting sekali ianya murah dan berbaloi dengan wang anda.
Din Homestay Bandar Baru Klang
Keterangan tentang Din Homestay Bandar Baru Klang adalah seperti di bawah:
Pangsapuri Palm Garden di Bandar Baru Klang.
3 bilik tidur, 2 bilik air, berhawa dingin & kemudahan kolam renang.
Lokasi Strategik:
200m ke Hospital KPJ Klang,
600m ke AEON Bukit Raja,
4km ke i-City, Shah Alam,
5km ke UiTM, Shah Alam,
9km ke Setia City Mall,
11km ke GM Klang.
Hubungi: DIN
012 3983015, email basirabidin@gmail.com
013 3984680, email rosma341@yahoo.com
Sepanjang anda menginap di sini anda boleh mengunjungi tempat-tempat menarik di Klang. Antara tempat menarik yang boleh anda kunjungi ialah GM Klang, terutama jika anda memang suka shopping.
Harga barang di sini memang sangat murah lebih-lebih lagi jika anda membuat belian secara borong. Kebiasaan belian yang dikira borang ialah 6 item ke atas, tetapi ianya terpulang kepada pemilik perniagaan menetapkannya.
Jangan terkejut jika anda boleh membeli kaca mata hitam yang berharga RM50 di pasar malam, di sini berharga bawah dari RM10.
Untuk melihat sesuatu yang unik anda boleh berkunjung ke Best Port Klang Cruise Centre. Di sini anda boleh melihat kapal cruise yang sangat besar berlabuh yang tidak boleh anda lihat di tempat lain di Malaysia kecuali di Pulau Pinang.
Jika ingin berehat-rehat anda boleh pergi ke Laguna Park Pulau Indah, sesuai untuk beriadah dan berihat pada waktu petang sambil melihat matahari terbenam.
Anda juga boleh berkunjung ke tempat menarik paling best Tanjung Harapan pada sebelah malam untuk makan-makan di tepi laut. Ramai yang berkunjung ke sini untuk menikmati hidangan seperti ikan bakar dan banyak lagi.
Berjalan ke Jalan Tengku Kelana, anda akan merasa bagaikan di India, itulah sebabnya ia di beri nama Little India Klang.
Banyak lagi yang boleh anda kunjungi yang berhampiran dengan Klang seperti tempat menarik Gombak, tempat menarik Shah Alam dan jika anda suka mandi amnda di sungai anad boleh berkunjung ke tempat menarik Hulu Langat  . Jadi jangan lepaskan peluang, berkunjunglah ke tempat menarik di Selangor sambil memeriahkan industri pelancong negara.
Sebelum terlupa, anda sebenarnay telah hampir dengan tempat menarik Sabak Bernam  yang banyak pemandangan indah sawah padi dan tepian laut. Juga banyak tempat makan-makan, seperti di jeram Selangor.

No comment for Din Homestay Bandar Baru Klang Murah Dan Selesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Din Homestay Bandar Baru Klang Murah Dan Selesa


0 Shares