HOME
Home » Dugun » Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Posted at | Categorised in Dugun

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu memberikan pakej penginapan jenis A berharga RM250 sehari dan RM1,400 jika ingin menginap selam seminggu.

Homestay mempunyai 3 bilik tidur dengan dua katil queen dan sebuah katil single.  Kesemua blik dilengkapi dengan airconditioner.  Mempunyai 3 bilik air.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Manakalah Pakej B Casamaktok Homestay Dungun Terengganu ialah berharga RM350 sehari atau RM2,000 seminggu.  Mempunyai 5 buah bilik tidur yang terdiri dari 2 buah katil kelamin dan 3 buah katil bujang.

Kesemua bilik dilengkapi dengan airconditioner.  Mempunyai tiga buah bilik air.  Kelengkapan yang disediakan adalah seperti gambar-di bawah:

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang makan disediakan dengan sebuah meja makan dilengkapi dengan enam buah kerusi.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Bilik air dan tandas yang moden, kemas dan bersih.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang dapur yang luas dengan kebinet berwarna putih yang elegant.  Set dapur dengan dapur gas, periuk nasi elektrik, jug elektrik untuk memasak air dan pinggan mangkuk juga disediakan.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang tamu yang luas dan lengkap dengan perabot seperti di rumah sendiri.  Set sofa yang bertentangan dengan set televisyen. Di ruang ini juga dihamparkan sehelai karpet bewarna merah.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang tamu yang dilengkapi dengan perabot kerusi kayu yang selesa.  Sebuah meja yang dihias cantik memberikan ketenangan jiwwa.  Bahagian dinding dihias dengan gambar flora yang memberikan pemandangan yang tenang.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang tamu berwarna putih dipadankan dengan set sofa berwarna hitam dan sebuah meja kaca hitam terletak di tengah ruang. Anda akan selesa ketika di sini.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Bilik tidur yang luas, dengan katil berwarna putih ditutupi dengan conforter yang berkualiti tinggi.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang bilik ini dilengkapi dengan bilik air yang tersendiri.  Suasana moden sangat terasa ketika berada di ruang bilik ini.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Ruang bilik tidur yang kemas dengan kemasan warna putih dan almari solek juga berwarna putih. Sebuah katil bewarna putih bersaiz queen dengan kemasan cadar yang menawan membuat anda selesa berada di sini.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Bilik tidur dilengkapi dengan alat penghawa dingin.

Casamaktok Homestay Dungun Terengganu Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Peralatan lain yang disediakan adalah seperti dapur gas, pinggan, cawan, kettle, rice cooker, water dispenser, peti sejuk dan sebagainya.

Mesin basuh, Seterika, kelengkapan solat (Sejadah, Telekung, Surah Yasin).

Lokasi dan Persekitaran ‘Casa Maktok’ yang sangat strategik, terletak di Jalan Kenanga. Berhampiran dengan Sura Jeti Dungun 0.5km, Pusat Bandar Dungun, Hospital Dungun, Medan Ikan Bakar 5km UITM dungun, 6km Politeknik Sultan Mizan Dungun  30km Kawasan perindustrian Paka, 35km Kerteh,70km Kemaman, 75km Kuala Terengganu

Persekitaran terdapat Kedai Runcit, Kedai makan, Pantai, Masjid, Jogging Track Bayaran Deposit dikenakan untuk setiap 1) RM100/hari untuk sewa harian 2) RM 500/minggu untuk sewa mingguan *Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembatalan dibuat 3 hari sebelum tarikh kemasukan. Sekiranya berminat untuk menyewa bulanan, boleh terus berurusan dengan pihak homestay untuk kadar sewaan. Jika berminat untuk tempahan, sila hubungi; Wan Maziah 012-6136422 (whatsapp & sms tidak digalakkan)

Contact Details

Tel No : 0126136422
H/P No : 0126136422
Rate / Night* : RM 250

Address :
39-D Jalan Kenanga
Sura Jeti
23000, Dungun
Terengganu

Facebook Fanpage Cari homestay

Comment Closed: Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Casamaktok Homestay Dungun Terengganu

Noraini Homestay Kampung Sura Hujung Dungun Terengganu

Noraini Homestay Kampung Sura Hujung Dungun Terengganu

Posted at

Noraini Homestay Kampung Sura Hujung Dungun Terengganu is ready to offer a Banglow to stay by family group to celebrate a wedding, a group... Read More

Semarak Beach Homestay Taman Promenade Dungun Terengganu

Posted at

Semarak Beach Homestay Taman Promenade Dungun Terengganu Lokasi menghadap pantai Laut China Selatan beralamat di Jalan Pantai Sura, Taman Promenade, 23000 Dungun, Terengganu. Landmark... Read More

Saba Homestay Dungun Terengganu

Posted at

Saba Homestay Dungun Terengganu Jika anda berkunjung ke Dungun sila hubungi Saba Homestay Dungun Terengganu untuk mendapatkan tempat penginapan yang selesa dengan kadar sewaan yang... Read More

Haji Din Homestay Dungun Terengganu

Posted at

Haji Din Homestay Dungun Terengganu Haji Din Homestay Dungun Terengganu terletak dilokasi strategik utk memenuhi keperluan penginapan anda dan keluarga semasa bercuti, majlis perkahwinan, perkhemahan,... Read More

Homestay Dungun Terengganu

Posted at

Homestay Dungun Terengganu  – menyediakan perkhidmatan sewa HARIAN, MINGGUAN dan BULANAN dengan kadar swaaan yang sangat berpatutan.  Homestay Dungun Terengganu menawarkan sewaan bermula dari... Read More


0 Shares