HOME
Home » Seri Iskandar » As Salam Homestay Seri Iskandar

As Salam Homestay Seri Iskandar

Posted at | Categorised in Seri Iskandar

As Salam Homestay Seri Iskandar terletak di No. 4 Jalan Bandar U 22, Bandar Universiti, Bandar Baru Seri Iskandar, Perak. As Salam Homestay Seri Iskandar terletak berhampiran dengan tempat-tempat penting di Seri Iskandar seperti Universiti Teknologi MARA hanya 3 kilometer, Universiti Teknologi Petronas hanya 2 kilometer, Kolej Profesional MARA kira-kira 5 kilometer, Kolje Vokasional Seri Iskandar juga dalam lingkungan 5 kilometer, Institut Kemahiran Belia Negara hanya 6 kilometer.

Antara lokasi yangberhampiran laian seperti Sekolah menengah Agama Sultan Azlan Shah dalam lingkungan 4 kilometer, Maktab Rendah Sains Mara Seri Parit hanya 15 kilometer.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Lokasi yang dekat dengan institusi pengajian tinggi ini sangat sesuai untuk anda menginap di As Salam Homestay Seri Iskandar samada semasa menziarahi anak-anak atau menghadiri hari pendaftaran atau majlis konvokesyen setiap tahun.

Yang menariknay As Salam Homestay Seri Iskandar sangat berhampiran dengan Tesco Seri Iskandar dan hypermarket Billion yang mengambil masa lebih kurang 5 minit berkereta.  Untuk kemudahan solat berjemaah dan solat Jumaat anda boleh ke Masjid Perak Tengah yang terletak hanya kira-kira 4 kilometer sahaja dari As Salam Homestay Seri Iskandar.

As Salam Homestay Seri Iskandar hanya terbuka kepada pelanggan-pelanggan muslim sahaja.

Spesefikasi As Salam Homestay Seri Iskandar adalah seperti berikut:

Merupakan sebuah rumah teres dua tingkat yang mempunyai 4 buah bilik tidur berhawa dingin yang mana 3 darinya lengkap dengan bilik air yang bersebelahan.

Kelainan As Salam Homestay Seri Iskandar ialah menyediakan 3 katil singgle di bilik tidur utama, sebuah katil queen di bilik tidur kedua dan sebuah katil single di bilik tidur ketiga.

As Salam Homestay Seri Iskandar

as salam homestay seri iskandar

Family accomodation

As Salam Homestay Seri Iskandar

As Salam Homestay Seri Iskandar As Salam Homestay Seri Iskandar

As Salam Homestay Seri Iskandar menyediakan kelengkapan asas sebuah homestay seperti cerek elektrik, set pinggan mangkuk dan sebuah peti sejuk manakala di ruang tamu pula terdapat dua kipas angin dan sebuah TV berserta saluran Astor NJOI.

Kadar sewaan untuk 3 bilik yang sesuai untuk 6 orang dewasa adalah seperti berikut:

1 MALAM : RM 220

2 MALAM : RM 380
3 MALAM : RM 560

Kadar sewa untuk 4 bilik berhawa dingin dengan disediakan 2 tilam jepun / toto serta bantal, sesuai untuk 6 + 2 orang dewasa adalah seperti berikut:

1 MALAM : RM 250.00

2 MALAM : RM 450.00
3 MALAM : RM 675.00

Waktu check in: 2.00 Petang
Waktu check out :12.00 Tengah Hari

Cara Tempahan:

sila bank in 50% dari sewaan yang dipersetujui ke akaun Mohd Zaki di Maybank 158118083890 atau Bank Islam 08013020193943 dan MMS resit bankin ke telefon seperti di bawah:

TEL : 011-3234-2033 & 017-577-3455

EMAIL : hjzaki@yahoo.com

Lawati juga blog selamatsalam.blogspot.com

Comment Closed: As Salam Homestay Seri Iskandar

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to As Salam Homestay Seri Iskandar

AR Guesthouse Tronoh Seri Iskandar Homestay Murah Dan Selesa

AR Guesthouse Tronoh Seri Iskandar Homestay Murah Dan Selesa

Posted at

AR Guesthouse Tronoh Seri Iskandar Homestay Murah Dan Selesa   Seri Iskandar terkenal dengan bandar ilmu, yang menermpatkan beberapa buah universiti dan institusi pengajian... Read More

Homestay Cahaya Seri Iskandar Perak

Homestay Cahaya Seri Iskandar Perak

Posted at

Homestay Cahaya Seri Iskandar menawarkan homestay rumah dua tingkat yang selesa dan murah. Terletak di Bandar Universiti Seri Iskandar, Perak berdekatan dengan uitm, utp,... Read More

Hazita Homestay Seri Iskandar

39 Homestay Seri Iskandar Yang Menarik Bersih Dan Selesa

Posted at

39 Homestay Seri Iskandar Yang Menarik Bersih Dan Selesa. Memang susah nak cari homestay yang murah dalam masa yang sama ianya selesa. Tapi anda... Read More

D'wanizhome Homestay Seri Iskandar

D’wanizhome Homestay Seri Iskandar

Posted at

D’wanizhome Homestay Seri Iskandar – you still looking for homestay which included, comfortable and well equipped for a family stay? We introduce D’wanizhome Homestay... Read More

Homestay Dzulfikar Seri Iskandar

Homestay Dzulfikar Seri Iskandar

Posted at

Homestay Dzulfikar Seri Iskandar offers a very comfortable homestay for you. Their homestay locations in Bandar Universiti Seri Iskandar Perak. Rental rates they offer... Read More


0 Shares