HOME
Home » Marang » As Salam Homestay Marang Terengganu

As Salam Homestay Marang Terengganu

Posted at | Categorised in Marang

As Salam Homestay Marang Terengganu terletak di pekan Kelulut yang beralamat di Lot 2957-E Jalan Bukit Kemas, Kelulut, 21600 Marang, Terengganu. As Salam Homestay Marang Terengganu sedia memberikan perkhidmatan accomodation atau penginapan yang selesa dengan sebuah rumah berkembar satu tingkat yang lengkap dengan segala kemudahan.

As Salam Homestay Marang terletak berhampiran dengan Pantai Peranginan Kelulut yang terkenal dengan tempat menjamu selera di Medan Ikan Bakar juga sangat sesuai menjadi tempat berehat setelah kesibukan dengan tugas di pejabat sepanjang minggu.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

As Salam Homestay Marang Terengganu terletak lebih kurang 2.5 kilometer dari bandar Marang di antara Kemaman dan Kuala Terengganu.

Tempat-tempat menarik yang berhampiran dengan homestay ini seperti Pantai Peranginan Kelulut,  Kedai Pasar Payang, Taman Shah Bandar, Muzium Negeri Terengganu dan Taman Tamadun Islam.  Juga tidak jauh dari Pantai Batu Buruk.

 As Salam Homestay Marang TerengganuAs Salam Homestay Marang Terengganu

as-salam-homestay-marang-terengganu

as-salam-homestay-marang-terengganu-hall

as-salam-homestay-marang-terengganu-toilet

Kemudahan yang disediakan oleh As Salam Homestay Marang Terengganu:

Rumah berkembar berkeluasan 56 X 22 yang cukup besar untuk sebuah keluarga.  Mempunyai 3 bilik tidur, dua daripadanya berhawa dingin, manakala sebuah bilik lagi dilengkapi dengan kipas angin. Tersedia sebuah katil bersaiz queen dalam setiap bilik tidur.

Kemudahan bilik air – mempunyai 2 buah bilik air yang kemas dan bersih.

Homestay As Salam Marang mempunyai ruang tamu yang sangat luas seperti yang ditunjuk salam gambar di bawah, boleh dijadikan tempat tidur jika sekiranya ruang bilik telah penuh. (Itu hanya satu cadangan) Tilam, bantal tambahan telah disediakan.

Manakala ruang dapur As Salam Homestay Marang Terengganu disediakan dengan dapur gas untuk memasak dan peralatan memasak selengkapnya.  Terdapat juga pembakar roti, pemanas air, peti sejuk, dan set pingan mangkuk untuk digunakan oleh pelanggan.

Kemudahan lain yang terdapat di As Salam Homestay Marang Terengganu ialah sterika dan tempat menggosok pakaian, mesen basuh dan set TV serta sofa.

Tidak perlu bimbang tentang tempat meletak kereta kerana  ruang berbumbung disediakan yang boleh memuatkan dua buah kereta setiap masa.

Jika anda berkunjung ke Pantai Peranginan Kelulut di antara bulan April hingga Ogos, inilah masanya musim mencandat sotong.  Pihak As Salam Homestay Marang Terengganu bersedia menguruskan tempahan untuk mencandat sotong.

Check in : 2.00 ptg , Check out : 12.00 tgh

Harga sewaan homestay : RM170/malam  [ RM320 untuk 2 malam ]

Sila hubungi Roslan : 013-9805905

Wang Deposit RM50/RM100 boleh dimasukkan ke akaun Bank Islam  – 13053 0200 74361  Roslan @Abdul Ghani Bin Abdullah

Google+ Follow

No comment for As Salam Homestay Marang Terengganu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to As Salam Homestay Marang Terengganu

Homestay Ayah Wan Marang Pantai Kelulut Marang

Homestay Ayah Wan Marang Pantai Kelulut Marang

Posted at

Homestay Ayah Wan Marang Pantai Kelulut Marang Adakah anda berhasrat berkunjung ke Terengganu Darul Iman dalam rombongan besar dan ramai. BOSAN DGN BILIK HOTEL... Read More

Anis Homestay Marang Terengganu

Anis Homestay Marang Terengganu

Posted at

Anis Homestay Marang Terengganu – Welcome to Anis Homestay Marang, Terengganu. Anis Homestay Providing Choices For Your Family With Comfortable Overnight. Price Offered money.... Read More

Penginapan As Syifaa

Penginapan As Syifaa Marang

Posted at

Penginapan As Syifaa Marang Kadar sewa: RM200/mlm BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!! Booking.com KAMALIAH MAT... Read More

Homestay Umii Marang

Homestay Umii Marang

Posted at

Homestay Umii Marang Selamat datang ke Homestay Umii Marang di seberang marang yang menawarkan  harga berpatutan. mempunyai 3 bilik dan 1 bilik air, 1 bilik... Read More

Melor Guest House Marang Kuala Terengganu

Melor Guest House Marang Kuala Terengganu

Posted at

Melor Guest House Marang Kuala Terengganu  Melor Guest House Marang adalah homeatay, rumah tamu, rumah penginapan, rumah persinggahan yang menyediakan penginapan yang selesa untuk disewa. Ia... Read More


0 Shares