HOME
Home » Kota Bharu » Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik

Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik

Posted at | Categorised in Kota Bharu

Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik – Melihatkan rekabentuk rumah banglo ini dari luar dah membuatkan hati teruja nak menginap di sini.

Stylish, kata orang putih, sebuah banglo baru berwarna putih kecoklatan, nampak sangat mewah dan selesa.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Untuk kemudahan korang, ini alamat Amvilla Homestay Kota Bharu yang sangat menarik tu siap bagi nombor koordinat sekali:

1918 Jalan Masjid Baung Bayam
15200 Kota Bharu
Kelantan

Koordinat:  6.115283, 102.279826

Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik

Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat MenarikAmvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik ini terletak hanya 3 kilometer dari bandar Kota Bharu, walau pun bantak terdapat homestay di Kota Bharu, tetapi Amvilla Homestay Kota Bharu nampaknya menawarkan perkhidmatan yang luar dari kebiasaan.

Hanya 600 meter dari jalan utama Gucil Bayam, 1.5 kilometer dari Hospital Universiti Sains Malaysia Kubang Kerian, terletak 8 kilometer dari kawasan pelancongan yang menarik Kota Bharu, Wakaf Che Yeh dan hanya 9 kilometer dari Lapanganterbang Pengkalan Chepa.

Mempunyai halaman yang sangat luas, boleh menempatkan banyak bilangan kereta dalam kawasan berpagar dan selamat.

Bahagian dalam homestay yang luas, kemas dan cukup menarik. Daun pintu bewarna putih, terhias indah dengan gaya mewah. Manakala set sofa dan langsir berwarna coklat, menimbulkan lagi suasana elegent yang menyeronokkan. Di sudut lain terdapat beberapa set sofa tempat berihat.

Amvilla Homestay Kota Bharu sangat serius nak memberikan keselesaan kepada anda, setiap bilik tidur mempunyai katik dan tilam yang terbaik, cantik serta kemas.

Di bahagian dapur terdapat sebuah peti sejuk besar untuk menyimpan makanan dan sebuah micro wave untuk memanaskan makanan.

Sebuah meja makan comel berwarna hitan dan enam buah kerusi bewarna putih menampakkan gaya eksklusif homestay di Kota Bharu ini.

Sebuah mesen basuh pakaian semi otomatik disediakan untuk anda. Jadi tak perlu bimbang jika anda tidak membawa pakaian yang mencukupi. Boleh saja dibasuh di sini.

Bilik air yang luas dengan kemasan tiles yang cantik membuatkan anda berasa sangat selesa bila berada di sini. Keselesaan lebih terasa kerana sebuah alat pemanas air tersedia di situ.

Lagi homestay di Kota Bharu:

Kenari Villa Guest House Home Stay 4 Bilik Kota Bharu

Homestays: The Cool Way To See Kota Bharu

Homestay Rumah Rehat Seri Anggerik Kota Bharu Kelantan

 

Haha.. inilah yang digemari olah kanak-kanak. Sebuah kolam mandi bersaiz sederhana disediakan di satu sudut di luar rumah. Berendamlah kau!!!

Amvilla Homestay Kota Bharu ini boleh diketogorikan bertaraf 5 bintang!

Harga sewa bagi sebuah homestay secantik ini sangatlah murah dan berpatutan. Anda hanya perlu membayar RM250 sahaja untuk malam pertama dan RM230 untuk malam-malam berikutnya. Yang menariknya tidak ada caj tambahan pada hujung minggu dan musim cuti sekolah.

Bilangan rombongan dewasa yang dibenarkan ialah 12 orang. Caj tambahan RM10 dikenakan bagi orang yang ke 13 hingga ke 18 (had maksimum).

Berhampiran Amvilla Homestay Kota Bharu terdapat beberapa kedai makan yang menyediakan pelbagai menu yang sedap.

Untuk pertanyaan dan tempahan:

AmVilla Homestay
1918, Jalan Masjid Baung Bayam
15200 Kota Bharu Kelantan

0122067789 Azlan
0129490711 Amirah
amra.global@gmail.com

Comment Closed: Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Amvilla Homestay Kota Bharu Sangat Menarik

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Senarai Homestay Kota Bharu Yang Terbaik Untuk Percutian

Posted at

Jika anda mencari homestay di Kota Bharu inilah tempatnya, kami telah mengumpulkan senarai homestay Kota Bharu yang terbaik untuk kemudahan anda. Hanya perlu hubungi nombor... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Bajet Riverview Kota Bharu Kelantan, murah tetapi memberikan anda keselesaan dan keseronokan dengan pemandangan latar belakang Sungai Kelantan. Segala kemudahan dan kelengkapan... Read More

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan

Posted at

Aijo Homestay Kondominium Riverview Kota Bharu Kelantan – Homestay mewah ini terletak di aras 14, Pelangi Riverview Kondominium (PRK). Lokasinya yang terletak di tengah-tengah... Read More

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu

Posted at

Shima Homestay Murah Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu PT559 Belakang Taman Koperatif BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE? Isi borang di bawah, Pilih... Read More

Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat!

Posted at

49 Homestay Kota Bharu Murah Jadi Pilihan Untuk Percutian Hebat! Lihat juga senarai homestay Kota Bharu yang menjadi idaman anda. Crown Garden Hotel Kota... Read More


0 Shares