HOME
Home » Ipoh » Aman Homestay Ipoh Perak

Aman Homestay Ipoh Perak

Posted at | Categorised in Ipoh

Aman Homestay Ipoh Perak

Seperti biasa, Malaysai terkenal dengan kepelbagaian aktiviti air seperti Taman Tema Air Lost World Of Tambun di Ipoh. Menydiakan rumah penginapan untuk pengunjung Ipoh, Aman Homestay Ipoh Perak sesuai untuk anda bermalam atas pelbagai urusan seperti bercuti, rombongan perkahwinan atau untuk menikmati keseronokan Lost World Of Tambun.

Aman Homestay Ipoh Perak sebenarnya berhampiran dengan beberapa tempat menarik seperti Lost World of Tambun Water Park, The Banjaran, The Haven, Sunway Extreme Park Driving Range,Kawasan Perkelahan Ulu Chepor dan Taman Rekreasi Gunung Lang.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Pusat permainan seperti Futsal, Badminton, Kem PGA/PPG/Bridge Utara, Pekan Tg. Rambutan, KFC, Mc Donald, Jusco, Tesco, MyDin Mall, Giant dan Pusat Bandaraya Ipoh juga berhampiran dengan kawasan homestay.

Aman Homestay Ipoh Perak juga berhampiran dengan beberapa buah kolej, sekolah dan hospital seperti Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sultan Azlan Shah, Politeknik Ungku Omar, IPG Kampus Ipoh, Sekolah Taayah, Sekolah Izzuddin Shah, Sekolah STAR, Hospital Pantai Puteri dan Hospital Permaisuri Bainun, Ipoh.

Selain itu, Aman Homestay Ipoh Perak berhampiran Exit Lebuhraya Utara Selatan. Juga menjadi jalan utama susur keluar ke Cameron Highlands bagi pengunjung dari sebelah utara.

Antara kemudahan yang disediakan oleh pihak Aman Homestay Ipoh Perak ialah ruang tamu yang dilengkapi dengan set sofa, meja makan dan television manakala di dapurnya pula periuk nasi, peti ais dan pinggan mangkuk.

Aman Homestay Ipoh Perak

Aman Homestay Ipoh Perak

Di bilik utama pula tersedia satu katil queen dan penghawa dingin, bilik ke dua, dua katil single dan kipas serta bilik ke tiga juga dua katil single dan kipas.

Aman Homestay Ipoh Perak

Aman Homestay Ipoh Perak

Aman Homestay Ipoh Perak

Kamar mandi Aman Homestay Ipoh Perak pula dilengkapi dengan water heater.

Aman Homestay Ipoh Perak

Sewa yang harian yang ditetapkan oleh Azman Homestay Ipoh Perak ialah RM 150 semalam. Untuk maklumat lanjut tetang tempahan sila hubungi En. Azman di talian 05 – 533 3107 atau 013 – 504 7447

Cari homestay mengalu-alukan kedatangan anda ke Bandaraya Ipoh yang banyak meninggalkan kesan sejarah, seperti bangunan Keretapi, Mahkamah Tinggi Ipoh dan sebagainya.

Dari ipoh anda juga boleh melawatke Bandar Universiti Seri Iskandar yang moden, bandar Batu gajah dan juga terdapat sebatang jalan bertaraf highway menghala ke Sitiawan, Seri Manjung dan Lumut.

No comment for Aman Homestay Ipoh Perak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Aman Homestay Ipoh Perak

Hotel Murah Di Ipoh

419 Hotel Murah Di Ipoh Berbaloi Dengan Wang Anda!

Posted at

Diskaun hotel murah di Ipoh, Jimat sehingga 75%, hotel berdekatan tempat menarik Ipoh. Sebahagian hotel murah di Ipoh ini menyediakan kolam renang, dikategorikan hotel... Read More

Mazziwin Homestay Bandaraya Ipoh Penginapan Yang Selesa Dan Murah

Mazziwin Homestay Bandaraya Ipoh Penginapan Yang Selesa Dan Murah

Posted at

Mazziwin Homestay Bandaraya Ipoh Penginapan Yang Selesa Dan Murah. Kami menyediakan homestay rumah teres 2 tingkat untuk anda yang mencari penginapan yang selesa dan... Read More

Homestay Movie Animation Park Meru Ipoh

Homestay Movie Animation Park Lost World Tambun Ipoh

Posted at

 Homestay Movie Animation Park Lost World Tambun Ipoh –  Alis Sweet Home, Homestay Apartment @ King’s Height Apartment, TamanMeru Impiana, Ipoh. Berhampiran dengan Movie... Read More

Tempat Menarik Ipoh Old Town

15 Tempat Menarik Ipoh Old Town Yang Harus Anda Lawati

Posted at

15 Tempat Menarik Ipoh Old Town Yang Harus Anda Lawati – Ipoh Heritage Walk adalah berjalan-jalan santai di sekitar kawasan bandar lama yang padat... Read More

Homestay Murah Dan Selesa Jelapang Baru Untuk Percutian Keluarga

Homestay Murah Dan Selesa Jelapang Baru Untuk Percutian Keluarga

Posted at

Homestay Murah Dan Selesa Jelapang Baru Untuk Percutian Keluarga Homestay Berlian Jelapang Baru yang selesa untuk keluarga berhampiran Manjoi, Meru, Silibin dan sekitar Bandaraya... Read More


0 Shares