HOME
Home » Gombak » Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Posted at | Categorised in Gombak

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur – Menginap di Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur menjadi pilihan terbaik jika anda berkujung ke Kuala Lumpur.  Terletak di Banjaria Court Gombak Kuala Lumpur merupakan lokasi yang strategik iaitu di pusat laluan utama Jalan Gombak, Batu Cave dan Selayang.

Jalan-jalan penting yang boleh digunakan untuk mengelakkan kesesakan jalanraya, anda memounyai banyak pilihan antaranya Jalan Gombak, Batu Caves, Selayang, Lebuhraya MRR2, Lebuh Raya Duke, Karak Highway, Jalan Kuching, Jalan Ipoh dan Sentul.

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Selain dari sesuai untuk family accomodation atau penginapan keluarga semasa menghadiri majlis kenduri kahwin, meraikan kejayaan anda di majlis konvokesyen di universiti berhampiran seperti Universiri Islam Antarabangsa Gombak, Universiti Sains Islam Malaysia  (USIM) Gombak dan banyak lagi, homestay ini boleh juga menjadi accomodation for family semasa anda menziarahai ahli keluarga yang mendapat rawatan di Hospital Selayang, Klinik Pakar UITM, Hospital Tawakal, Hospital Besar Kuala Lumpur, Institut Jantung Negara dan sebagainya.

Apabila anda mendapatkan accomodation service di sebuah condominium, kemudahan asas yang jarang terdapat di homestay jenis lain ialah kolam renang. Di Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur anda boleh menggunakan kolam renang yang disediakan oleh pihak Banjaria Court Gombak kuala Lumpur dengan selamat.

Pasti mengembirakan, terutamanya anak-anak anda…

Berenang merupakan riadah yang sangat digalakkan dalam Islam, tetapi jika anda memilih aktiviti lain, boleh saja bermain badminton di gelanggang yang disediakan.

Kelengkapan memasak seperti dapur, cerek, periuk nasi serta peralatan lain disediakan secukupnya dan terdimpan kemas di dalam dan di atas sebuah kabinet yang cantik.  Rasai keseronokan memasak dengan peralatan terbaik seperti di rumah sendiri.

Menjelalah ke ruang bilik tidur, anda tentu saja akan merasa selesa berihat dan tidur dalam sebuah bilik yang tersusun kemas dengan dan bersih.  Tidak perlu risau jika anda punya anak ramai, tilam dan bantal tambahan disediakan oleh Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur yang terletak di Banjaria Court Gombak Kuala Lumpur ini.

Di ruang tamu, anda dapat mengikuti siaran berita dan berhibur dengan drama kesukaan melalui set TV flat screen yang besar.  Manakala kelengkapan mandian, tersedia bilik air yang dilengkapi dengan shower water heater, tentu lebih menyegarkan.

Untuk gambaran Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur yang lebih jelas lihat gambar-gambar yang dipaparkan di bawah:

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Harga boleh dirunding untuk tinggal lebih 3 hari
Harga: RM160 (Isnin-Khamis)
:RM200(Jumaat-Ahad)

P/S : akan berubah mengikut kadar semasa.

Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut sms @ call hp no Adam -0193937496 /0123954102

homestaygombak-fiya.blogspot.com

Comment Closed: Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Adam Homestay Gombak Kuala Lumpur

Homestay Banjaria Condo Batu Caves Gombak

Homestay Banjaria Condo Batu Caves Gombak

Posted at

Homestay Banjaria Condo Batu Caves Gombak – Harga PROMOS! Homestay Banjaria Condo Batu Caves Gombak  SEWA BILIK: – Available pada hari AHAD hingga KHAMIS SAHAJA –... Read More

Homestay Adam Gombak Kuala Lumpur

Posted at

Homestay Adam Gombak Kuala Lumpur  terletak di Gombak Kuala Lumpur. Kemudahan:-3 bilik, 2 bilik air, 1 queen bed + 2 katil single dan 2 extra... Read More

Cari Homestay Gombak – Adam Homestay Banjaria Court Penginapan Kondominium

Posted at

Cari Homestay Di Gombak, dapatkan sebuah homestay di Banjaria Court dengan kelengkapan sebuah kondominium. Kemudahan:-3 bilik, 2 bilik air-1 queen bed + 2 single-Set... Read More


0 Shares