HOME
Home » Tempat Menarik » 9 Gambar Menarik Homestay Faheem Di Bukit Gambir Muar

9 Gambar Menarik Homestay Faheem Di Bukit Gambir Muar

Posted at | Categorised in Tempat Menarik

9 Gambar Menarik Homestay Faheem Di Bukit Gambir Muar

Gambar Menarik Homestay Faheem

homestay muar 9

BOSAN DGN BILIK HOTEL YANG BIASE-BIASE JE?

Isi borang di bawah, Pilih Harga Terendah!!

Booking.com

Gambar Menarik Homestay  pandangan luar homestay Faheem yang menarik, sebuah rumah berkembar dengan tempat letak kereta berpagar yang luas. Cukup sesuai jika anda mencari sebuah homestay yang selesa di Bukit Gambir, Muar.

homestay muar 8

Gambar Menarik Homestay  ruang bilik tidur dengan kelengkapan katil bujang tetapi mempunyai ruang yang masih luas dan boleh dijadikan tempat tidur tambahan jika bilangan ahli rombongan ramai. Hanya letakkan tilam tambahan di sisi katil dan sudah boleh tidur dengan selesa.

homestay muar 7

Ruang tamu tempat berehat-rehat sambil berbual dari atas kerusi yang disediakan. Disusun kemas bersama sebuah meja bulat kecil untuk meletakkan barangan peribadi seperti telefon bimbit dan sebagainya.

homestay muar 6

Sebuah lagi bilik dengan katil bujang yang luas disediakan sehelai sejadah dan tempat menyangkut baju. Ruang ini juga boleh menjadi tempat tidur tambahan memandangkan ruang yang luas.

homestay muar 5

Gambar Menarik Homestay  sebuah bilik tidur yang cukup luas dan selesa. Dihiasi dengan kain langsir berwarna redup dapat menghalang lebihan cahaya masuk ke bilik. Jika anda inginkan sebuah bilik yang terang, biarkan sahaja langsir seperti yang di dalam gambar.

Sebuah bilik yang sangat luas, boleh menjadi tempat tidur tambahan sekeluarga tanpa apa-apa masalah. Katil bersaiz besar amat selesa untuk ‘melayan’ tidur anda.

homestay muar 4

Simple je ruang rehat ini. Dengan set sofa empuk bewarna biru dipadankan dengan karpet dan langsir dengan warna yang sedondon. Boleh saja berehat-rehat sambil minum petang di ruang ini setelah penat seharian meneroka bandar Muar dan Bukit Gambir.

homestay muar 3

Anda tak suka silau? Tak ada masalah, punca cahaya lampu yang menyilaukan disembunyikan di celah antara dua siling. Nampak moden dan kemas, sedap mata memandang. Jika inginkan suasana yang extra terang, swich on kan saja lampu-lampu yang disediakan.

homestay muar 2

Pencahayaan yang cukup terang memberikan keselesaan yang lebih, apatah lagi dinyamankan dengan sebuah kipas angin siling dan sebuah penyaman udara, pasti anda tidur lena di bilik ini.

9 Gambar Menarik Homestay Faheem Bukit Gambir Yang Memukau

Ruang tamu yang dikemaskan dengan warna lembut dan susunan perabut yang teratur memberikan ketenangan semasa berada di sini. Sebuat set TV untuk anda berhibur atau mendapat maklumat semasa dari siaran berita.

Hiasan dindingnya juga cukup simple tatapi menarik.

Kemudahan penginapan untuk keselesaan tetamu yang berkunjung ke Bukit Gambir, Muar, Tangkak, Pagoh dan sekitarnya.

Lokasi yang amat berhampiran dengan pelbagai kemudahan untuk kesenangan tetamu sepanjang menginap di Homestay Faheem Bukit Gambir.

– Hanya 5 minit dari Plaza Tol Bukit Gambir
– 20 minit ke bandar Tangkak
– 20 minit ke pekan Pagoh
– 25 minit ke bandar Muar

Pelbagai kemudahan menarik untuk keselesaan tetamu kami.

– 3 bilik tidur
– 2 bilik air
– 2 ruang tamu
– porch kereta yang luas
– kemudahan Astro
– pelbagai peralatan di ruang dapur

Kadar sewa hanya RM150 sahaja untuk satu malam.

Untuk menginap di homestay ini boleh hubungi En Helmi Ab Hamid di 012-6026050

Comment Closed: 9 Gambar Menarik Homestay Faheem Di Bukit Gambir Muar

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to 9 Gambar Menarik Homestay Faheem Di Bukit Gambir Muar

Restoran Terbaik Di Langkawi

7 Restoran Terbaik Di Langkawi Dengan Masakan Tempatan

Posted at

Restoran Terbaik Di Langkawi – Bersiar-siar di sekitar pulau Langkawi terikat untuk bekerja selera makan – di sini adalah tempat kegemaran kami untuk “merebut”... Read More

Pulau Yang Menarik Di Sabah

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! 

Posted at

10 Pulau Yang Menarik Di Sabah. Sangat Cantik, Best Giler! Tiada siapa yang boleh tahan melihat laut yang tenang dan pantai berpasir putih di... Read More

Pantai Remis Tempat Perkelahan Menarik Di Selangor

Posted at

Pantai Remis – Berebut-rebut orang datang ke Pantai Remis. Apa yang ada di Pantai Remis, mesti ada sesuatu yang istimewa. Ramai yang tahu Pantai... Read More

Tempat Menarik Di Kuantan

Tempat Menarik Di Kuantan Untuk Percutian Bajet

Posted at

Tempat menarik di Kuantan tidak hanya tertumpu di tengah-tengah bandar Kuantan sahaja. Namun sebagai ibu negeri Pahang pasti banyak keistimewaan yang boleh di terokai.... Read More

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu

Tempat Menarik Di Sabah Yang Korang Belum Tahu!

Posted at

Senarai TERKINI tempat menarik di Sabah untuk dikunjungi dalam senarai percutian anda. Pilihan destinasi pelancongan menarik di Sabah memang SERONOK dan banyak sekali untuk dijelajah. Tempat Menarik Di Sabah Yang... Read More


0 Shares