stats count stats count

Homestay Seri Kembangan – Kenapa Anda Perlu Pilih Homestay Serdang?

Kenapa anda perlu memilih Homestay Serdang? Itu soalan pertama bila yang kami fikirkan bila mencari tempat penginapan di Seri Kembangan.

Pertaman Homestay Serdang menyediakan 4 pilihan penginapan yang berkualiti dengan harga yang sangat rendah berbanding dengan hotel dan rumah tumpangan yang lain.  Kadar sewaan hanya RM200 hingga RM220 semalam di kawasan yang stratigik, tidak harus anda lepaskan.

Hanya 12 minit dari Universiti Putra (UPM) Homestay Serdang menjadi rebutan pelajar-pelajar dan keluarga mereka semasa menghadiri majlis konvokesyen yang sangat bermakna dalam hidup mereka.  Selain itu Homestay Serdang juga berhampiran dengan banyak lagi institusi pengajian tinggi seperti, Segi Kolej, Kolej TPM (Technology Park Malaysia Kolej), Kolej APPIT (Asia Pacific Institute of Information Technology Kolej), UCTI (Asia Pacific University College of Technology and Innovation) dan banyak lagi.

Hanya beberapa minit dari Stadium Bukit Jalil, Mines Shopping Mall, Mines Wonderland, Malaysia International Exhibition & Convention Centre (MIECC) dan sebagainya.

Berdekatan dengan Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Cyberjaya, Putrajaya dan Kuala Lumpur International Airport, KLIA melalui KL-Seremban Highway, Maju Expressway (MEX) dan Shah Alam Expressway (KESAS)

kolam renang Kolam renang dan kawalan keselamatan 24 jam di sediakan

runag tamu Sofa mewah yang selesa untuk berehat

katil

katil-katil Bilik tidur dan katil yang selesa

Kemudahan-kemudahan lain : – 2 bilik tidur katil saiz queen, 1 bilik tidur 1 katil saiz single, 2 bilik air persendirian, berhawa dingin,  ruang tamu yang besar, set TV, set meja makan, ruang makan yang selesa, pemanas air/water heater, peralatan dapur/stove, set sofa, set meja belajar, ,sejadah, peti ais dan mesin basuh, dvd player, ruang parking, persendirian, kolam renang, perkhidmatan pengawal keselamatan 24 jam, taman permainan, badminton court, mini market, dan restoran makanan. (sumber maklumat Serdang Homestay)

Lokasi: A6-7, Serdang Villa, Jalan Kasturi, Taman Bukit Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia.

Hubungi : 012-609 0837 atau emailkan ke pertanyaan@serdanghomestay.com

Terima kasih kerana layan entri ini sebelum anda memulakan perjalanan. Jika anda inginkan rakan-rakan anda yang lain berseronok seperti anda di sana nanti, sharekan entri ini di facebook dengan klik butang share. Takkan anda nak berseronok sorang-sorang jer....

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

9 + 3 =


Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox