HOME
Home » Cameron Highlands » Muslim Cameron Highlands Homestay

Muslim Cameron Highlands Homestay

Posted at | Categorised in Cameron Highlands

Apartment 2 bilik Desa Anthurium

Cantik, kemas dan selesa itulah yang dapat dikatakan, bila melihat gambar-gambar homestay di Apartment Desa Anthurium Cameron Highlands ini.

Kami selalu bercuti ke Cameron Highland tapi belum berkesempatan menginap di sini.

Walau di mana pun kita bercuti inilah tempat yang paling penting sekali untuk kita berehat dan bermalam. Keselesaan tempat tidur menjadi keutamaan setelah letih menjelajah seluruh Cameron Highlands di siang hari.

Sebagai orang yang biasa ke sana, kami memberi jaminan tidur anda tidak akan diganggu oleh bunyi bising alat penghawa dingin (yang telah lama dan usang) kerana setiap homestay di sini tidak menyediakan alat penghawa dingin sebab cuaca yang telah sedia sejuk.

muslim-cameron-highlands-utama

homestay apartment desa anthurium cameron highland menyediakan ruang tamu yang selesa

Alamak, gambar ruang tamu ni kecil sangat le pulak… tapi cukup selesa. Disediakan dengan karpet untuk mengelakkan kesejukan semasa menonton TV.

muslim-cameron-highlands-tilam

Tilam tambahan juga penting jika jumlah ahli keluarga ramai… biasanya macam tulah kan…. kalau ke Cameron Highlands tak seronok kalau tak ramai.

bilik air homestay apartment desa anthurium cameron highlands cukup selesa

Tak nampak alat pemanas air (shower)…. mungkin di sebelah atas kot… kalau tak ada alat pemanas air, sukarnya nak mandi terutama sebelah pagi kerana terlalu sejuk. Namun anda boleh tanya dengan pemilik atau pengurus homestay ni, Cikgu Anies di talian 016-4215669 / 019-5088280. Harga boleh bincang

Terletak di graund floor, apartment 2 bilik ini yang terletak berhampiran dengan pekan  Brinchang, cukup selesa untuk percutian anda sekeluarga di Cameron Highlands. Tak cukup sehari semalam… mesti tiga hari dua malam punya….

1 Comment for Muslim Cameron Highlands Homestay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Muslim Cameron Highlands Homestay

Muslim Apartment Cameron Highlands Murah Dan Selesa

Muslim Apartment Cameron Highlands Murah Dan Selesa

Posted at

Muslim Apartment Cameron Highlands Murah Dan Selesa. NFA Homestay menyediakan pakej penginapan yang selesa untuk anda sepanjang percutian anda d lokasi di Cameron Highlands.... Read More

Best Hotels Reservations Cameron Highlands Desa Anthurium Cameron Highlands Apartment

187 Best Hotel Reservations Cameron Highlands

Posted at

187 Best Hotel Reservations Cameron Highlands B18  Desa Anthurium Cameron Highlands Apartment  Cameron Highlands Apartment (Desa Anthurium) B18 offers housing in Cameron Highlands, 35.4 km... Read More

Madani Hotel Cameron Tanah Rata

49 Homestay Cameron Highlands Murah Selesa Dan Menarik

Posted at

Homestay Cameron Highlands murah memang amat membantu ketika anda bercuti di Cameron Highlands walaupun tidak semudah membuat hotel reservations melalui online. Anda boleh perbandingan hotel... Read More

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands - Hotel Double Star Brinchang

79 Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Untuk Percutian Anda

Posted at

Semak Hotel Terbaik Di Cameron Highlands untuk percutian anda, sebelum memulakan perjalanan ke sana supaya anda tidak akan merasa kecewa kerana kehabisan tempat penginapan hotel... Read More

Lily Park New Holiday Apartment Cameron highlands

72 Homestay Kampung Sungai Palas Cameron Highlands

Posted at

Homestay Kampung Sungai Palas Cameron Highlands  Kampug sungai Palas Cameron Highlands tempat terletaknya ladang dan kilang Boh Tea tempat yang mesti dilawati apabila anda berada... Read More