stats count stats count

Muslim Cameron Highlands Homestay

Apartment 2 bilik Desa Anthurium

Cantik, kemas dan selesa itulah yang dapat dikatakan, bila melihat gambar-gambar homestay di Apartment Desa Anthurium Cameron Highlands ini.

Kami selalu bercuti ke Cameron Highland tapi belum berkesempatan menginap di sini.

Walau di mana pun kita bercuti inilah tempat yang paling penting sekali untuk kita berehat dan bermalam. Keselesaan tempat tidur menjadi keutamaan setelah letih menjelajah seluruh Cameron Highlands di siang hari.

Sebagai orang yang biasa ke sana, kami memberi jaminan tidur anda tidak akan diganggu oleh bunyi bising alat penghawa dingin (yang telah lama dan usang) kerana setiap homestay di sini tidak menyediakan alat penghawa dingin sebab cuaca yang telah sedia sejuk.

muslim-cameron-highlands-utama

homestay apartment desa anthurium cameron highland menyediakan ruang tamu yang selesa

Alamak, gambar ruang tamu ni kecil sangat le pulak… tapi cukup selesa. Disediakan dengan karpet untuk mengelakkan kesejukan semasa menonton TV.

muslim-cameron-highlands-tilam

Tilam tambahan juga penting jika jumlah ahli keluarga ramai… biasanya macam tulah kan…. kalau ke Cameron Highlands tak seronok kalau tak ramai.

bilik air homestay apartment desa anthurium cameron highlands cukup selesa

Tak nampak alat pemanas air (shower)…. mungkin di sebelah atas kot… kalau tak ada alat pemanas air, sukarnya nak mandi terutama sebelah pagi kerana terlalu sejuk. Namun anda boleh tanya dengan pemilik atau pengurus homestay ni, Cikgu Anies di talian¬†016-4215669 / 019-5088280. Harga boleh bincang

Terletak di graund floor, apartment 2 bilik ini yang terletak berhampiran dengan pekan ¬†Brinchang, cukup selesa untuk percutian anda sekeluarga di Cameron Highlands. Tak cukup sehari semalam… mesti tiga hari dua malam punya….

Terima kasih kerana layan entri ini sebelum anda memulakan perjalanan. Jika anda inginkan rakan-rakan anda yang lain berseronok seperti anda di sana nanti, sharekan entri ini di facebook dengan klik butang share. Takkan anda nak berseronok sorang-sorang jer....

, , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Homestay Puncah Arabella Cameron Highland, Pengalaman Bermalam Di Puncak Gunung - 02/06/2013

    […] ← Previous […]

Leave a Reply

3 + 1 =


Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox